Şimdi Ara

psp slim mi psp fat mi acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SLİM İN artısı war nerdeyse eksisi yok bence slim 280 ytl ye de bulunuyor
  • yaa herkes tabiki slim falan demişte fat alırsanda pişman olmazsın bunu bil yani
    ben fat kullanıyorum ve çook menunum eğer tanesi 100 ytl lik orjinal oyunlardan oynamayı düşünmüyorsan yada tv de oyun oynamıcaksan(bence çok saçma nasıl oynucan ki zaten hem tv ye bakıp hem tuşlara nasıl bakçan)büyük bir fark yok bunların dışında
  • Hiç Bir farkı yok benim için fat alırsan pişman olmazsın hem daha ucuza bulursun
    bu arada administrator şu dedigine çok güldüm ''bence çok saçma nasıl oynucan ki zaten hem tv ye bakıp hem tuşlara nasıl bakçan'' sen xbox playstation vb.. oynarken gamepade bakarakmı oynuyon

• quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

eğer tanesi 100 ytl lik orjinal oyunlardan oynamayı düşünmüyorsan

ben de bu lafa çok güldüm anlayan anlar dediğimi imzama bakın yeter anlamayanlar da

yeni alanlar slim alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 29 Ocak 2008; 17:23:49 >

• bence fat al slim benim elimde kırılır gider.
  • slim in kafadan d-pad i daha rahat... fat e göre daha sert ve daha kolay basılıyor bu bile tek başına yeterli
  • Tuşları daha dışarda kontrolde çok daha üstün,daha hafif bu yüzden yatarak kullanırken çok daha başarılı.Ele tam oturuyor tuş kaçırmanız neredeyse imkansız.
    Ekran boyu ikisinde de aynı,kırılacak kadar dandik durmuyor.
    Fw olarak ikisi de kırıldı kopya oyunda sıkıntı çekmeyeceksin

İlk defa alacaksın ve kafanda acaba? diye soru işareti kalmayacak.

artısı var,eksiği yok
  • slim al dostum dokusu da farklı slim almak daha mantıklı ama çok aklın karışıksa git gör incele ikisinide

fata laf yok acayip bi heyecanla aldığım günü hatırlıyorumda hey gidi bee 1,50 ken sen kalk wifi ile nete bağlanıcam ben diyip makinayı 2,60' update et hiç

unutmam o zamanda kısır bir versiyondu hiç bişey yapamıyodun

pis koymuştu, neyse slim al slim

• aradaki özellik farkları senin için önemli ise fiyat farkınıda sorun değilse slim al
    ama fattan da pişman olmassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 30 Ocak 2008; 11:31:05 >
  • ben de slim 2004 buldum bi tane de böle 100-150 tl ye bulabilir miyim (buldugum slim 300 tl)
  • Arkadaşım konunu tarihine baksana mesaj atmadan önce.2008.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.