Şimdi Ara

psp slim mi psp fat mi acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psp alıcam fakat hangi türü alsam karar veremiyorum.slim alabilecek durumum var ama arada nerdeyse 100 ytl fark var.slim alırsam o 100ytlye değer mi?yoksa fat almam yeterli mi?

• Garantili mi alacaksın?
    Spot alacaksan kesinlikle slim öneririm,onun dışında da aslında slim önerilir.Spot slimlerin fiyatları 280-320 arasında değişiyor.
    Slimin ekstraları bence çok iyi(ekran parlaklığı-daha hafif olması-tv'ye bağlanması).
    Ama ikisini de elinize almanızı öneririm,slimi beğenirseniz ve fiyat farkını verebilirseniz de slim almanızı tavsiye ederim
  • Tv'ye bağlamadığın sürece aslında pek bir fark yok.Son çıkan firmware ile fat'in ekran parlaklığı slimlerle aynı oldu zaten.
  • bu konu elli kere açıldı biraz araştırma yapınız
  • ilk iki cevap için çook teşekkürler.konunun daha önce açıldığının farkındayım sadece kullananlardan yada cevresinde görenlerden biraz daha bilgi almak istedim..
  • cok büyük farklar yok ama alınacaksa slim tercih edilmeli
  • Aslında bakılırsa sırf 64mb ram için bile alınabilir slim.
    Anakonudaki incelemeden 8mb'ın da kullanıldığını öğrendim.
    Bu durumda fat'in rami 24mb,slim'in rami 56mb oluyor.Yani iki katından fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Aslında bakılırsa sırf 64mb ram için bile alınabilir slim.

Psp'nin rami fat olsun slim olsun 4mb'dir

Slimde 64 mb fat de 32 mb olan UMD'nin ön belleğidir.Yani UMD orjinal oyun kullananlar için geçerli.Normal iso çalıştırmada fat ve slim arasında fark yok
  • tabıkı slim dostum! bir eline slim bir eline fat psp al- işte o an karar vermen 1 sanıye surecek! eger o an bile karar veremiosan boşver alma psp fln!
  • Tabiki slim alınmalı bu vakitten sonra.Ama fat alsanda bir farkı olmaz oyunlar açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: MY55

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Aslında bakılırsa sırf 64mb ram için bile alınabilir slim.

Psp'nin rami fat olsun slim olsun 4mb'dir

Slimde 64 mb fat de 32 mb olan UMD'nin ön belleğidir.Yani UMD orjinal oyun kullananlar için geçerli.Normal iso çalıştırmada fat ve slim arasında fark yok

Aynı kartla,aynı oyun(.iso mesela) fat ve slimde aynı hızda mı çalışıyor?
    Yükleme süresinin kısalması da sadece umd oyunlar için mi geçerli?
    Eğer öyle ise fat aldığıma hiç pişman değilim

• Netice de iso oyunları hafıza kartından çalıştığı için orada önemli olan hafıza kartının hızıdır.
    Ama bir UMD gibi veya yakında çıkacak Skype programı programı gibi direk ön bellek kullanan programlar için slim daha avantajlı

Bu arada bende de fat var
  • Güncel ürünleri takip etmeniz daima daha isabetli olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

Güncel ürünleri takip etmeniz daima daha isabetli olacaktır...

+1000
  • Bugün slimi elime aldım ve kendi fat'imin yüzüne bakmaz oldum.Alacaklar olanlar MUTLAKA ikisini de eline alsın,baksın,incelesin
  • kardes sen zaten kendi icinde karar vermissindir ama yinede ben fikrimi soyleyim kesinlikle slim
  • tekrar çok teşekkürler bütün cevaplar için..
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak size.slimde kernel calısmıyor diye bir şey okudum.bu programın işlevi nedir?gerçekten çalışmıyor mu?eğer calısmıyorsa gercekten büyük bir eksiklik midir?yokluğu telafi edilebilir mi?teşekkürler şimdiden
  • Şişko psp kulanıcısı olarak ben de slim diyorum...Nedeni çok basit..Ağırlığı inceliği değil kesinlikle görünüş itibariyle şişmanı ele daha iyi oturuyo slimde o çıkıntılar yok herhalde...Tek nedeni tv ye bağlanması ben olsam slim derim...
  • dostum ne 100 ytlsi olurmu yaa ilanlara bak forumda ikinci el psp slimi 240'a satıyorum , sıfır slim psp ise 290'a filan satılıyor

almışken tabikide slim al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.