Şimdi Ara

PSP Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir anlık heyecanla PSP 300 almış bulunmaktayım pişman değilim ama bir kaç sorunum var:
    1- PSP nın ınternet browser ı hafıza kullanmadığı için adamakıllı internet kullanamıyorum çoğu girdiğim siteyi açmıyor,sanırım netfront dıye bır program varmış o rahatça internet kulanmanı sağlıyormuş ama heralde onu kırmak için kırmak lazım,PSP 3000 version 6.10 lar kırılıyormu?
    2-Arkadaşlar ben müziğimi atıyorum PSP ye lakin gayet güzel oynatırken durduk yere müzik corrupted data oluyor,ve aynı durum diğer şarkıları dinlediğimdede oluyor bu durumdan başka mağdur varmı,var sa herhangi bir çözümü var mı?

Şimdilik sorularım bu kadar, bu arada ilk oyunum Little Big Planet oldu(diğerlerine göre daha ucuzdu) iyi mi almışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessfriend -- 11 Ağustos 2010; 0:17:50 >

• PSP 3000 6.10 şuan kırılamıyor. o müziklere Corrupted demesi %90 hafıza kartından kaynaklanan bi sorun bu arada little big planet yerine bir pes alabilirdin
  • little big planet güzel tercih çok uzun oyun o
  • Hafiza kartini formatlamayi dene istersen.
  • Cevaplar için teşekkür ederim,hafıza kartından olduğunu sanmıyorum çünkü teknoloji mağazasından aldım bir de bir sitede kart magicgate destekliyse sahte değil diye okumuştum benimki destekliyor, acaba bilgisayar ara kablosundan olabilir mi diye düşünüyorum.
    Müzik durduk yere corrupted data diye gösteriyor ileri sarabiliyorum ama kendisi oynatmaya başladığında 20-30 saniye sonra müzikler corrupted data'ya dönüyor
    Bu arada internet browser için netfront dan başka çözüm yok mu?
    Sadece müzikler sorunlu video da resim de gayet düzgün çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessfriend -- 12 Ağustos 2010; 8:31:41 >
  • Başka bir ara kabloyla denedim,olmuyor arkadaş!
    Şimdi sorun memory stick de değilse boşuna yenisini almak istemiyorum(bendeki 4gb) arkadaşlarıma soruyum varsa bir başka memory stick'le deneyeyim.
    Sorunun PSP de olması gibi bir ihtimal yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.