Şimdi Ara

PSP sticker önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim PSP im Gümüş renkte.Pek sevmiyorum.Güzel bi sticker arıyorum.Hem tuşlar için hemde kasa için lazım.Tuşlar için Trasformers yada Spiderman alacağım...

PSP sticker önerisi

PSP sticker önerisi

PSP sticker önerisi

PSP sticker önerisi

Siyah yada Beyaz fonda bi sticker istiyorum.Bunun gibi.Bilmiyorum sizce nasıl?

PSP sticker önerisi

eBay da 5-10 sayfa gezdim çok güzel şeyler var.PSP 2000 SLİM model kullanıyorum.Transformers bulamadım slim için.Önerilerinizi bekliyorum.

• O altın rengi stickerların yön tuşlarındaki stickerlar zamanla siliniyor bildiğim kadarıyla.

(:
  •  PSP sticker önerisi

http://www.istyles.com/chill-slim-lite-skin-p-7118.html

bu siteye bi göz gezir gönderiolar 1 haftada ebaydan gelmesi 20 gün 1 ayı bulur.
  • Türkiyede satılmıyomu bu şeylerden ya bi naylonu bile ebayden mi alicaz ne hallere düştük ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterdem -- 23 Kasım 2008; 4:36:47 >
  • gittigidiyordanda alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

gittigidiyordanda alabilirsin

• fifa 09 stickeri almada ne alırsan al berbat bi sticker hemde yapışmıyo kalkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

PSP sticker önerisi

bu siteye bi göz gezir gönderiolar 1 haftada ebaydan gelmesi 20 gün 1 ayı bulur.

Bu gerçekten harika.

Acaba bunu GG'de bulabilir miyiz?

• Ankarada bu altın stickerlardan satan yer var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasuta

Ankarada bu altın stickerlardan satan yer var mı???

Japon oyuncak ta vardır.
  • Eğer tüp geçittekini diyorsan ne olduğundan bile habersizler. Yokmu bunu satan bir yer ???
  • ya ben böyle komple sticker değilde ilk fotodaki gibi özel yerlere takılıcak yapıştırmalar istiyorum god of war edition psp slim var ön tarafınıda biraz şenlendiriyim istiyorum :) varmı tavsiye ediceğiniz bi yer veya ürün? türk olması tercihimdir haftalarca beklemek ölüm :D
  • Arkadaslar bu komple sticker ları alırken cok dıkkat etmenız gerekıyor ben beşiktaş tan almıştım geçenlerde cok dıkkatlı bakmayınca pek farkedılmıyor fakat stıcker lar bazı yerlerı yamuk yumuk kesılmıs alırken pek bellı olmuyor fakat psp ye takınca kendını gosterıyor dıkkat edın paranız cope gıtmesın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

PSP sticker önerisi

Süpermiş Dostum Bende Arıyordum Sağol

• O önerdiğiniz site 13 dolar etiketi var ucuz bulabileceğim türkiyede site veya kocaelide yer varmıdır stickerlar için?
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    neden öyle yaptınız
  • Son mesajın üzerinden 6 yıl geçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

neden öyle yaptınız

Son mesajı atan şimdi muhtemelen parkta torunlarıyla oynuyor
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Belki bir hayırsever görürde cevaplar diye yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.