Şimdi Ara

[PSP]Syphon Filter Logan's Shadow Online Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PsVita'nın çıkışı ile psp iyice gözden düştü.Şu anda oyun çıkmıyor.Logan's Shadow'un serverleri hala aktif durumda fakat türk oyuncu sayısı az zaten oyuncu sayısıda 25-30'u geçmiyor.Böyle bir konu açma gereği duydum çünkü birçoğumuzun psp'si tozlu rafta yatıyordur.Oyunu denedim ve gayet zevkli buldum.Birbirimizi ekleyip birlikte oynayabiliriz.Herkes oyundaki adını yazarsa aşağıya bir liste kuracağım ve değişik birşey düşündüm.Örneğin ilk başta belirli saatlerde oyuna girelim ve ben oda kuracağım şifre ''donanimhaber'' olucak. Her akşam saat 7-8 uygunsa olabilir veya belirleyelim bir saat.Eğer dersenizki ben 7-8 dışındada oynarım aramızdan bir arkadaş servere girince oda kurar her zaman bi oda olur yani.Şifrede 'donanimhaber' olur ve herkes rahatça girebilir.En az 8 arkadaş olursa daha iyi olur haritalar büyük 4 kişiyle oynamak bir süre sonra sıkıyor. Bu arada tavsiyem default controller ile oynamamanız ve analogu mause yapmanız

Oyuncu Listesi

1-CaptainKursat
    2-
    3-
    4-
    5-
    6-
    7-

• Vay be ne kadar cok oynamak isteyen varmis ...
  • Silahlu mi
  • Tabikide silahlu :)
  • Pspnin öldügünü görmek cok koyuyor
  • Gel koymasin iste psp varsa yukle gel oyun mukemmel 4-8 kisi olsak yeter zamaninda pspye baya para verdik bari kullanalim ben film yuklemeye basladim madem oyun yok bu yaziyida psp den yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPossibLe360

Gel koymasin iste psp varsa yukle gel oyun mukemmel 4-8 kisi olsak yeter zamaninda pspye baya para verdik bari kullanalim ben film yuklemeye basladim madem oyun yok bu yaziyida psp den yaziyorum

Pspmi satalı 4 ay oluyor malesef ,keşke satmadan silient hill ve mgs yide bitirseydim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygun olursa ben oynamak isterim.
  • Koskoca forumdan 8 tane psp sahibi çıkmadı iyimi Chidori istersen oyunu yükle sen bide oyundaki nick'ini yaz ekliyim oyuna baktımda psp de onlnie düzgün oyun yok içlerinde en iyisi bu yine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.