Bildirim
psp umd
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nası kırılamaz banlandınmı ne -
sence kopya oyun mu umd mi daha iyi benim psp 3004 ver 5.70 -
quote:
Orijinalden alıntı: xxxx24
sence kopya oyun mu umd mi daha iyi benim psp 3004 ver 5.70
para bayılmayı seviyorsan her zaman orjinal umd ama yoksa kırdır kopya -
bizde zorunluluktan anlıyom kırılana kadar onlarla oynıyacam -
quote:
bizde zorunluluktan anlıyom kırılana kadar onlarla oynıyacam
götür kadıköye kırsın lar 5 dkka -
kardeş benim psp kırılamıyr psp 3004 ver 5.70 kırılmıyor -
quote:
kardeş benim psp kırılamıyr psp 3004 ver 5.70 kırılmıyor
bendede var dı slim ama kırılıyor -
beyler psp 3004 kırılmıyor versiyon 5.70 kırılmıyor kırılıyorsa nasıl kırılıyor çip filanmı takıyolar -
quote:
beyler psp 3004 kırılmıyor versiyon 5.70 kırılmıyor kırılıyorsa nasıl kırılıyor çip filanmı takıyolar
arkadaşım sen konuyu hiç bilmiyon galiba
sen git kadıköye sana kırılmış 6.0 versionunu atsınlar ok -
Kirilmis 6.00 mi ?
Su an en guncel kirilmis version 5.50 diye biliyorum.. Ha bizim kadikoydekiler dotlerinden bi 6.00 cikardilarsa bilemem..
Hocam sende bi pandora dene. Yemez de yerse belki bir ihtimal. (PANDORA BATTERY ve MAGIC MEMORY STICK) -
abi ciddimisin ya kırıldımı psp 3004 ver 5.70 bi sorum olacak ben bi dükkana gittimde adam dedi 120 milyona 8 gb hafıza kartı çip takma yada kırdırma kargo ücreti ve oyun sence uygunmu -
yaa sen konuyu ttakip etmiyosun galiba 6 çıkalı 2 ay oldu yaklaşık -
ayrıca 8 likler 45 lira benimkine almıştım şimdi psp go ya geçince sattım ps3 den de go ya zaman kalmadı yolculuğa artık -
hiç internettte yazmıyo ama hiç olmlu cevap yok 5.03 üstü kırılamaz diyo ayrıca benim ver 5.70 psp 3004 olurmu bide chip takma diye bi olay varmı müsaitsen msnden konuşalım -
quote:
hiç internettte yazmıyo ama hiç olmlu cevap yok 5.03 üstü kırılamaz diyo ayrıca benim ver 5.70 psp 3004 olurmu bide chip takma diye bi olay varmı müsaitsen msnden konuşalım
çip yok ama benimki kırılmış 6.. -
nerde kırıyolar peki ben erzincanda oturuyorum nasıl gönderecem -
Bi yardım eden yok mu -
quote:
Bi yardım eden yok mu
erzincanda oturuyorsan o yaş yok galiba orda o zaman umd ye devam -
En son 5.50 kırıldı yanlış bilgilendirmeyin. Yeni çıkan sürümler 1 senedir kırılmaya çalışılıyor sadece. Ne zaman kırılır bilinmez.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X