arkadaşlar psp slim sahibiyim.Bugün uyku modu geçirmek istediğimde psp uyku moduna geçmedi.bir kere ileri ittirmeme rağgen tepkisiz kaldı.Sonra psp yi kapatmak istedim yine kısa sürede kapanan psp kapanmadı. sonra açma tuşunu uzun bir süre yukarda tuttuktan sonra psp kapandı .Tekrar açtığımda bi kere yukarı ittiğimde uykuı moduan giriyordu.herşey normaldi.yine eskisi gibi kısa sürede kapandı. Bu sorunu 2 kere yaptı şu ana kadar. acaba bunu neden yapmış olabilir bir türlü anlamadım.
saygılar.
bu yaptigi sorun degil,stand by moduna gecmesi icin on-off button unu bi sefere yukari itip 0.5 sn de geri cekmeniz gerek. Cihazi off konumuna almak icinse 5 sn kadar butona basili tutmalisin.
quote:
Orjinalden alıntı: dbaggio
bu yaptigi sorun degil,stand by moduna gecmesi icin on-off button unu bi sefere yukari itip 0.5 sn de geri cekmeniz gerek. Cihazi off konumuna almak icinse 5 sn kadar butona basili tutmalisin.
arkadasim arkadasimiz zaten oyle yapmis ve sorun olmus.
arada bende de oluyor. ve hatta bazen acildiginda ses olmuyor. kapatip tekrar aciyorum ses cikiyor. bilen var mi nedenlerini?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme