Bildirim
PSP Üzerinden PS3'ü Kontrol Etme (Remote Play) İncelemesi
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende dun aldığım psp mi bu akşam ps3 ume bağlamayı planlıyodum konu tam denk geldi walla :) -
peki ps3 teki bir oyuna girdigimizde psp yi ps3 kolu olarak kullanabiliyor muyuz? yoksa sadece ps3 ün hafızasındaki film ve müzikleri mi kullanabiliyoruz? ben psp yi ps3 e baglamaya calıstıgımda baglantı hatası veriyordu her seferinde. acaba neden boyle bir sorunla karşılaşıyorum? -
arkadada devil may cry theme çalıo
süper olmuş ben pek kullanmıyorum ama kullananlar için çok yararlı
sağolasın. -
Sadece müzik ve videoları filan kullanabiliyorsun.PS store veya PSN ye filan da girebiliyorsunuz. Yani her şey ama ekranı yapamayacağından oyunları oynayamazsınız. -
oyun oynamaya çalıştığınızda hata alıyorsunuz bide kablosuz olarak bağlanma olsaydı super olurdu -
quote:
Orjinalden alıntı: jony_depp
oyun oynamaya çalıştığınızda hata alıyorsunuz bide kablosuz olarak bağlanma olsaydı super olurdu
zaten kablosuz olarak bağlanıyor.PS3 e psp yi tanıtmak için ilk usb kablosu gerekiyor.Sonra tanıttıktan sonra delete etmezsen bir daha kablo gerekmiyor Video da çıkarsam daha iyi olurdu ama unutmuşum. -
bu sekılde baglantıda sorunum yok yalnız uzaktan mesela baska bır wi-fi agı uzerinden baglanmaya calısınca problem yasıyorum bu konu hakkında bilgilendirme verebilirseniz cok mutlu olacagım ... -
teşekkürler -
Peki kardeş E1004 serisine olurmu ???? çok araştırdım ama bulamadım.
@GoldPunch
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X