Şimdi Ara

PSP ve internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PSP almayı düşünüyorum.Yüzde doksan amerikadan alacağım.Merak ettiğim birşey var.Wireless internete giren bu alette internet performansı nasıl? Yani sörf yapılıyor mu nette? yoksa abartılıyor mu? bu konularda bi haberim gerçekten.Ayrıca keyboard yok nası sitelere falan girilir mail falan atılır mı? gerçekten bir bilgim yok..Saçmalıyorsam dalga geçmeyin

• İnternete çok rahat girilebiliyor ama açılan sayfaların ekrana tam sığmadığı için açılan sayfada kaymalar olabiliyor. Klavye sorunun ise cep telefonun tuş takımı gibi bir ekran açılıyor orda sağ-sol gidip tıklayarak istediğin metni yazabiliyorsun. Bunun dışında kolaylık olsun diyehttp://www. gibi kısayollarda yapmışlar.

Bu arada PSP'nin ekranına uygun siteler yayınlanmaya başladı. Sony'nin film sitesinde falan var galiba. Sanırım 2006 ortalarına doğru siteler psp'ye uygun versiyonlarınıda yayına sokacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 1 Aralık 2005, 13:50:28 >
  • peki donanimhaber forumuna girebilecekmiyiz???
  • YA ONU BUNU BIRAKINDA BEN NASIL CALL OF DUTY OYNAYACAM DAHA DOHRUSU NERDEN GİRECEGİM OYNASANA.COM A GİRMİYO BENİM NETTE KISITLAMA VAR
  • slm ben yeni bir psp aldım sanırım 1004k ve versiyonu 1.52 idi.ben versiyonu umd discten 2.00 yükleyerek yükselttim.şimdi internet olayı varmış bu internete nasıl girebiliyoruz. acıklarsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.