Az önce PSP' ye Fifa 2010 world cup yükledim ve oyunu başlatmadı. Sebebi versiyonumun 5.03 Gen-B (Full) olmasından kaynaklanıyormuş. Oyunun 5.03 Gen-C de çalıştığı söyleniyor. O yüzden versiyonu Gen-C yapmak istiyorum. PSP versiyonları ile ilgili sağlam bir bilgiye sahip değilim o yüzden merak ettiğim, sorma gereği duyduğum noktalar var;
1) PSP 3000 sahibiyim. Bu gen-C olan versiyon PSP 3000'e uygun mudur? Yani, Versiyonu 3000 serisinde Gen-C yaparsam eğer PSP de memory card' dan oyun oynamaya sorunsuz bir şekilde devam edebilecek miyim? (memory card derken..... anladınız siz onu)
2) Diyelim ki versiyonu Gen-C yaptım bu sefer de diğer mevcut olan oyunlarda sorun çıkma ihtimali var mıdır?
Bir diğer olay da ben de NBA 08 oyunu var. (Sony Entertainment) Her neyse, PSP2000 de çalışıyordu oyun sorunsuz bir şekilde ama şimdi 3000 de oyunu başlatamıyor bunun sebebi nedir? Oyunun eski olmasıyla alakalı bir şey mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
pm atıldı
cevapladım, teşekkürler
Evet, arkadaşlar bilgi verecek birileri yok mu?
1)Evet uygundur.Hack işlemleri forumda yasak olduğundan ayrıntılı olarak anlatamam ama psp sitelerinde bolca anlatım mevcut.Sorunsuz tüm oyunları oynarsın 2)Hayır çıkmaz
O sorun sanırım hack yapmanla ilgili selecte basıp iso deviceyi umd yapman gerekiyordu.Psp yanımda olsa gösterirdim de serviste şu anda
quote:
Orijinalden alıntı: Pakaki*
1)Evet uygundur.Hack işlemleri forumda yasak olduğundan ayrıntılı olarak anlatamam ama psp sitelerinde bolca anlatım mevcut.Sorunsuz tüm oyunları oynarsın 2)Hayır çıkmaz
O sorun sanırım hack yapmanla ilgili selecte basıp iso deviceyi umd yapman gerekiyordu.Psp yanımda olsa gösterirdim de serviste şu anda
Bunu denemiştim zaten yine de olmuyor ki zaten araştırma yapıp yazdım buraya sorunun nedeni version!
sen en güzeli psp lere versiyon atan mağazalara götür yaptır .................