Şimdi Ara

PSP VIDEO CHAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR PSP DE VIDEO CHAT YAPMAK MUMKUN MU? PSP ALDIM AMERIKADAN HENUZ GELMEDEN BEN GITTIM PSP-300 KAMERA ALDIM:D
    ŞİMDİDE PSP GPS 290 BAKIYORUM. AH ŞU TÜRKİYE HARİTASI ÇIKSA GO!EXPLORE DA. TADINDAN YENMEZZZZZZZ!!!!
    ARAMIZDA HİÇ SESLİ YADA VİDEO GÖRÜŞME YAPAN OLDU MU? PSP-PC YADA PSP-PSP ARASINDA?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 23 Haziran 2009; 16:00:38 >

• Ben sesli olarak Skype ile yaptım gayet güzeldi tabi Skpye başka hatlarla konuşursan ücretli
  • aynen. bende psp ile pcyi aradım ses kalitesi bayağı hoş ama mikrofonun nerde olduğunu bulamadığım için sürekli pspnin farklı yerlerine konuştum:D ama görüntülü konuşma varmı bilmiyorum kameram olmadığı için denemedim
  • Skype den görüntülü konuşma yapabilirsin kameranın ayrıca mikrofonuda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NymphadoraTonks

Skype den görüntülü konuşma yapabilirsin kameranın ayrıca mikrofonuda var.

hocam bunu tecrübeye dayanarak mı söylüyosun yoksa tahmin mi ediyorsun?
  • Ben Skype kullanmıyorum kullansaydım kesinlikle kamerada alırdım.İnternette gezerken filan sanırım PSP'de Skype'nin özelliklerinde okumuştum ayrıca GOMessenger'da da karşılıklı görüntülü konuşma yapılabiliyormuş ama malesef GOMessenger kullanıma kapatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 24 Haziran 2009; 21:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.