Şimdi Ara

psp vs Psp slim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bak mem carddan test etmişler alttaki psp fat ... surada 1-2 sn ye için kavga edioruz saçma ama sen iddaya bindirdin..

hadi bakalım buna ne diyceksin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 15 Ekim 2007; 18:37:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

bak mem carddan test etmişler alttaki psp fat ... surada 1-2 sn ye için kavga edioruz saçma ama sen iddaya bindirdin..

hadi bakalım buna ne diyceksin??

katılıyorum arkadaşlar birbirimizi 1-2 sn lik farkla bize satılan ürünler için kırmaya gerek yok.Herkez yorumunu belirtir ve kimsenn birbirini kışkırtması söz konusu değil..
    2 sn gec acılması sizce cok buyuk bi sorun mu ???

• Yalnız o video'da psp fat daha erken açılıyo
  • demekki lincoln beyimizin dediğine göre regamersı gamespottan üstün tutmamız lazımmış. çünkü onların da amerikanın heryerinde mağazaları var. aslında regamers gamespota 5 çeker de türk olduğu için o kadar tanınmıyor dimi?

sağdan soldan duyma bilgilerle iş yapılmaz deyip gamespota çamur atan insanın önerdiği site bu kadar olur.
  • ya arkadaşlarım abilerim
    boşuna tartışma yapmayın ya 2 side aynı şeyleri yapıomu yapıo bu kdr basit
    ha 5 sn de biri ha 2 snde biri ne farkeder ya bu alette işlemci sanki core 2 duo da sn yesini tartışıosuuz bırakın arkadaşlar

valla bana maddiyat yönünden fat yakın ama nedense slim beni kendine çekio
    vede slim alıcam
    ama belki şans fata güler belli olmaz yane onun için

tartışma yapamanın gereği lüzümu yok arkadaşlar yani

önmsiz şeler bunlar neyse herkese iii akşamlar
  • Snake kardsm seninlede böyle bir tartışmamız olmuştu ama bu farklı; senle tatlıya bagladık olayı-neyse-..Mantıklı olan slimm tabikide cok güzel olmus küçülünce alet güzelleşmiş valla..Seninle konustuğumuzda fat pspleri olan atıp slim alıyordu bende cok büyük bir artısı olmadığunu fat pspleri atmanın gereksiz oldugunu yazmıstım (senle yanlıs anlasılma oldu).Burada umd de onun hızlı m.cardda da bizimki hızlı diye yazdım ölesine 1-2 sn ye ne olcak..Sonra fat ın hızlı oldugunu nerden çıkardın şöyle böyle yazınca gamespottaki incelemeyi yazdım ..geldi sagdan soldan bilgiler fln..biz bilgilerimizi paylasıyoz benimki bir gorustu..Regamersda verdiği adrese baktım ama onun dediği gibi fat ı ezen bir yazı bulamadım...Onlara inanıyo, gamespottakilere inanmıyot olabilir saygı duyuyoruz ama konuşma biçimi garip bilip bilmeden konusuyorsunuz benim 2 tane pspm var sen nerden bileceksin gibilerde..Bir de cok biliomus gibi atıyor bizlere...Komik valla ..Bugünde sayesinde güldük eğlendik

not : @nds kardes bende fat'ın hızlı oldugunu vurgulamak için koymustum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 15 Ekim 2007; 19:53:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

ya snake kardsm senlede bole bi tartısmamız olmustu ama bu farklı senle bagladık tatlıya..Mantıklı olan slimm tabikide cok güzel olmus küçülünce fln..seninle konustugumuzda fat pspleri olanatıp slim alıodu bende gereksiz oldugunu yazmıstım senle yanlıs anlasılma oldu.. burada umd de onun hızlı mem cardda da bizimki hızlı yazdım ölesine 1-2 sn ye ne olcak..sonra fat ın hızlı oldugunu nerden çıkardın fln yazınca gamespottaki incelemeyi yazdım ..geldi sagdan soldan bilgiler fln..biz bilgilerimizi paylasıyoz benimki bir gorustu..regamersda verdiği adrese baktım ama onun dediği gibi fat ı ezen yazı bulamadım...he onlara inanıo gamespottakilere inanmıo olabilir saygı duyuyoruz ama konusması biçimi garip bilip bilmeden konusuosunz benim 2 tane pspm var sen nerden bilcen gibiler.. bide cok biliomus gibi atıo bize... komik valla ..Bugünde sayesinde güldük eğlendik

not : @nds kardes bende fat'ın hızlı oldugunu vurgulamak için koymustum zaten

ettt hatırlıyorum abi o tartışmayı ama o tatlıya bağlandı

dostlar 2-3 önemli deil önemli olan insan olmak yavvvv

espiri yapayım dedim ortamı yumuşatmak adına ama olmadı neyse

tartışmaya gerenk yok yane

• quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

demekki lincoln beyimizin dediğine göre regamersı gamespottan üstün tutmamız lazımmış. çünkü onların da amerikanın heryerinde mağazaları var. aslında regamers gamespota 5 çeker de türk olduğu için o kadar tanınmıyor dimi?

sağdan soldan duyma bilgilerle iş yapılmaz deyip gamespota çamur atan insanın önerdiği site bu kadar olur.

Terbiyesizleşip iftira atma. ben öyle bir şey demedim, tövbe estafurllah, bu donanımhaberin psp bölümüne butür insanlar dadanmış, çoluk-çocukla uğraşmamak lazım.
  • sakin arkadaşlar insan değil bu sonuça el konsolu değermi birbirinizi kırmaya lütfen geri gelen psp olabilir ama insanı kaybettinmi asla o insan tekrar geri gelemez, işin içinde bütçede var ikisi arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln_7

quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

demekki lincoln beyimizin dediğine göre regamersı gamespottan üstün tutmamız lazımmış. çünkü onların da amerikanın heryerinde mağazaları var. aslında regamers gamespota 5 çeker de türk olduğu için o kadar tanınmıyor dimi?

Terbiyesizleşip iftira atma. ben öyle bir şey demedim, tövbe estafurllah, bu donanımhaberin psp bölümüne butür insanlar dadanmış, çoluk-çocukla uğraşmamak lazım.

aha tanıdım seni. sen aynı bu tür tartışmalara girip ban yiyen lincoln 10 nickli adamsın. e demekki psp bölümüne sen dadanmışsın baksana bir yetmedi iki ban olmuş.

• hocam tartışmaya gerek yok lütfen birbirimizi kırmayalım allah aşkına yaa
    bir şaçma sapan teknolojik ürün için yapmayın böyle bendede psp slim var arkdaştada psp fat var hiç kavga etmiyoruz lütfen yapmayın böyle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.