Şimdi Ara

psp vs Psp slim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Slim Hızlı Olanı değil mi

• slim allttaki psp hakkatten daha hızlı yane...
  • Umd yükleme hızı data cache arttırıldığı için daha fazla..
  • belki birisindee ORJ hafıza kartı kullanılmıyordur?
  • dorudur walla nede olsa yeni teknoloji.
  • umd hızı fazla.ama hafıza kartından oyun acarsan fat (benm süper pspm) daha hızlı...yani bizim umd ile işimiz olmadıgına göre fat 1-0 önde :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

umd hızı fazla.ama hafıza kartından oyun acarsan fat (benm süper pspm) daha hızlı...yani bizim umd ile işimiz olmadıgına göre fat 1-0 önde :D

iyide psp slimde hafıza kartından oyun açıyor.
  • tmm bişey demedim ki umd lerde slim hafıza kartında fat hızlı acıyor..ben slim acmıyor diye bi cümle kullanmısmıyım?
  • Ya anlamadın sanırım,

hafıza kartındada slim daha hızlı açıyor, fat ın hızlı olduğunu nerden çıkardın?

hafıza kartından hızlı oyun açmayı etki eden hafıza kartının kaliteli ve hızı önemli burda psp nin slim ve fat olması farketmiyor amaaa,

slimdeki 64 mb olayı değiştiriyor ve hafıza kartından oyunları daha hızlı ön belleğe alıp yüklüyor...

Yani hem umd deden hemde hafıza kartından oyunları slim daha hızlı açıyor.
  • PSP SLIM - Normal PSP
    Oyun Yükleme Performansları

Gamespot sitesinden James Yu'nun yazısındaki test değerlerine bakılırsa UMD disklerden oyun yüklenirken PSP Slim gerçekten de hızlı.(orj. psp'de umdler yavaş yüklenirdi çünkü umd cache düşüktü.. bunda daha hızlı olmasının tek sebebi umd cache'nin artırılmış olması.. fakat buna sadece benim gibi orj. kullananlar sevinmeli.. iso oynayanlar yine aynı hızda oynayacaklar.. çünkü umd cache'nin mem. stick ile hiç bir bağlantısı yok.)

Bakalım Memory Sticklerden oyun oynarken nasıl bir performans gösterecekler

psp vs Psp slim

alıntıdır....

bunu demek istedim lincolnnnn

• ya bırak bunları, ben bunu ilk slim çıktığınd aokudum adam illegal olamnsın diye full oyun denemeişti şimdi işler değişti,

Ya bırak diyorum bunları kendimden biliyorum bende hem fat hemde slim var (slim i tv-ot için aldım) hem umd hemde hafıza kartından slim daha hızlı okuyor oyunları...

Bende sen denemişsindir diye düşiünüyordum ama sağdan soldan duyma bilgilerle fat daha hızlı diyormuşsun

SLIM her yönden fat dan üstün, fat ın slimden üstün olduğu bişey yok
  • eyi tmm sen haklısın...hızlı dediğinde 1 saniye he görende daglar kadar fark var sanacak :D ya bişi sorcam ps1 ve ps1slim,ps2 ve ps2 slim arasında çok fark varmıydıda psp fark olsunn..sırf tv out için slim almasaydın onun yerine bi ps3 alsaydın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 15 Ekim 2007; 17:32:39 >
  • Ya hızlı hızlı dediğinizde sanırsın 15 20 sn daha hızlı. En fazla 2 sn bile deildir.

Ayrıca o sağdan soldan duyma bilgiler tahtakaleden gemiyor. Gamespot gibi dünyanın en uzman teknikerlerinin ve testerlarının çalıştığı bi internet platformundan geliyor. Oradaki Teknik bilgiler sağdan soldan duyma die yabana atılmaz.
  • @bbr, sağdan soldan duyma dediğin işte senin bu yazdığın meseja denir Ya siz adamın hangi şartlarda ve ne zaman o testi yaptığını biliyormusunuz

Şimdi gidin aynı hafıza kartı ile full iso bi oyunu deneyin bakalım üsteki resimdeki gibi mi oolcak değerler...

@quicksand; Sorun 1-2 saniye hızlı olamsında değil senin fat psp hafıza kartından oyunları slime göre daha hızlı çalıştıryo diyip üyeleri yanıtman, oysa hiç bile öle değil

• peki sende iki psp de var bize bi test yapıp koyarmısın siteye..Fikrimiz değişsin..

bbr yapma gözünü sevem gamespottakilerde adam mı burada lincoln var..onlar sagdan soldan duyma bilgileri yazıolar inanmadın ben hiç zaten onlara

bide unutmadan 15 msjınla büyüklerine ban koyma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 15 Ekim 2007; 17:44:36 >
  • quote:

peki sende iki psp de var bize bi test yapıp koyarmısın siteye..Fikrimiz değişsin..

bbr yapma gözünü sevem gamespottakilerde adam mı burada lincoln var..onlar sagdan soldan duyma bilgileri yazıolar inanmadın ben hiç zaten onlara

Ne test yapcam ben söylüyorum ya yaptım ve denedim slim pspdeki 64 ram ve cache fazlalığı nedeniyle daha hızlı yüklüyor oyunları diye.

Ama şurda adamlar test yapıyor bi oku istersen;http://www.regamers.com/forum/forumdisplay.php?f=180

Ayrıca siz benim yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım veya işinize gelmiyor Ben diyorum ki o gamespottaki adam o testi hangi şartlar altında ve hangi tarihte yapmış? Ben söliyim adam psp slimde demo oyun denemiş ve ağustosta yapmış çünkü gamespot legal bi site iso oyunu hafıza kartından oynatıp test yapamaz ;)

Şimdi en son firmware ile bu cache olayınıda düzeltiler ve 64 mb ramin gücünü sonuna kadar kullanıyor slim. 32 mb ram e sahip fat slimin geride kalması doğal gelmiyor mu size?

Slim her konuda fat den daha iyi, ekranı inanılmaz parlak ve daha güzel mesela slimde, elimde kendim deneyerek görüyorum farkı ama siz sitelerde okuyup denemeden yorum yapıyorsunuz ;)

Ben bu forumda uzun süredir vardım, forumun futbol bölümünde tatsızlık çıkınca log-out takip ettim forumu ama mesaj sayısı insanın kalitesini göstermez, bak kendine mesela 400 küsür mesajın var ama araştırmadan, atıp tutarak, kendin denemden resimlere bakarak yorum yapıyorsun, gelde sana yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln_7 -- 15 Ekim 2007; 17:50:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln_7

quote:

peki sende iki psp de var bize bi test yapıp koyarmısın siteye..Fikrimiz değişsin..

Ne test yapcam ben söylüyorum ya yaptım ve denedim slim pspdeki 64 ram ve cache fazlalığı nedeniyle daha hızlı yüklüyor oyunları diye.

Ama şurda adamlar test yapıyor bi oku istersen;http://www.regamers.com/forum/forumdisplay.php?f=180

Ayrıca siz benim yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım veya işinize gelmiyor Ben diyorum ki o gamespottaki adam o testi hangi şartlar altında ve hangi tarihte yapmış? Ben söliyim adam psp slimde demo oyun denemiş ve ağustosta yapmış çünkü gamespot legal bi site iso oyunu hafıza kartından oynatıp test yapamaz ;)

Şimdi en son firmware ile bu cache olayınıda düzeltiler ve 64 mb ramin gücünü sonuna kadar kullanıyor slim. 32 mb ram e sahip fat slimin geride kalması doğal gelmiyor mu size?

Slim her konuda fat den daha iyi, ekranı inanılmaz parlak ve daha güzel mesela slimde, elimde kendim deneyerek görüyorum farkı ama siz sitelerde okuyup denemeden yorum yapıyorsunuz ;)

Ben bu forumda uzun süredir vardım, forumun futbol bölümünde tatsızlık çıkınca log-out takip ettim forumu ama mesaj sayısı insanın kalitesini göstermez, bak kendine mesela 400 küsür mesajın var ama araştırmadan, atıp tutarak, kendin denemden resimlere bakarak yorum yapıyorsun, gelde sana yapma

Psp slim tabiki fat Pspden Daha Hızlı Olucak Yoksa sadece İnce die kimse Slim Almaz. Ayrıca Gamespottakilerde Bizden Farklı Bişey Sölemiyorlar. Yükardaki Grafikdede PSP slimin daha hızlı olduğunu söylüyor.

Memory Stick Olayına Gelirsek Bende Arkadaşlarımla Ad/HOC oynarken Slim 3.71 M33-2 benimki Fat 3.71 M33-2 olmasına rağmen test drive ve def jamde 1 sn Bile Farketmedi.

Üstteki msjdada dediğim gibi bunun tartışması yapılmaz slim yeni teknoloji olduğu için daha hızlı olması lazm. benim takıldığım nokta gamespottaki teknik verilere (bu verileri sony offical dergilerinde örnek oalrak gösteriyor) sağdan soldan duyma denmesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Ekim 2007; 18:05:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bbr

Psp slim tabiki fat Pspden Daha Hızlı Olucak Yoksa sadece İnce die kimse Slim Almaz. Ayrıca Gamespottakilerde Bizden Farklı Bişey Sölemiyorlar. Yükardaki Grafikdede PSP slimin daha hızlı olduğunu söylüyor. Bende Arkadaşlarımla Ad/HOC oynarken Slim 3.71 M33-2 benimki Fat 3.71 M33-2 olmasına rağmen test drive ve def jamde 1 sn Bile Farketmedi.

Üstteki msjdada dediğim gibi bunun tartışması yapılmaz slim yeni teknoloji olduğu için daha hızlı olması lazm vede öyle. benim takıldığım nokta gamespottaki teknik verilere (bu verileri sony offical dergilerinde örnek oalrak gösteriyor) sağdan soldan duyma denmesiydi.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya madem olayı anlamamışsın araya girme bari.

Üsteki arkadaşın fat psp ler hafıza kartından oyunları slimden daha hızlı yüklüyor cümlesini görmedin mi?

• hasta mısın sen ?ben gamespottaki verilere bakarak söyledim sende sagdan soldan duyma bilgiler dedin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln_7

quote:

Psp slim tabiki fat Pspden Daha Hızlı Olucak Yoksa sadece İnce die kimse Slim Almaz. Ayrıca Gamespottakilerde Bizden Farklı Bişey Sölemiyorlar. Yükardaki Grafikdede PSP slimin daha hızlı olduğunu söylüyor. Bende Arkadaşlarımla Ad/HOC oynarken Slim 3.71 M33-2 benimki Fat 3.71 M33-2 olmasına rağmen test drive ve def jamde 1 sn Bile Farketmedi.

Üstteki msjdada dediğim gibi bunun tartışması yapılmaz slim yeni teknoloji olduğu için daha hızlı olması lazm vede öyle. benim takıldığım nokta gamespottaki teknik verilere (bu verileri sony offical dergilerinde örnek oalrak gösteriyor) sağdan soldan duyma denmesiydi.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya madem olayı anlamamışsın araya girme bari.

Üsteki arkadaşın fat psp ler hafıza kartından oyunları slimden daha hızlı yüklüyor cümlesini görmedin mi?

quote:

Ya hızlı hızlı dediğinizde sanırsın 15 20 sn daha hızlı. En fazla 2 sn bile deildir.

Ayrıca o sağdan soldan duyma bilgiler tahtakaleden gemiyor. Gamespot gibi dünyanın en uzman teknikerlerinin ve testerlarının çalıştığı bi internet platformundan geliyor. Oradaki Teknik bilgiler sağdan soldan duyma die yabana atılmaz.

Bi oku bak ben olayı anlamışmıyım anlamamışmıyım....

Daha hızlısınada katılmıyorum senin dediğine ise hiç katılmıyorum. Ben olayıda yeterince anladım meraklanma bi slim psp sende yok. sende test yaptıysan bizde yaptık. psp slim le psp fatın farkları iso test drive ve defjamde (bu oyunları oynadığım için söylüyorum) 1-2 SNYEDEN DAHA AZDIR. Benimde Testim de böle.

Ben sözüm gamespota laf atıp kendi imkanlarınla yaptığın tamamen amatör olan testini gamesopttan üstün tutmandı.

Ayrıca Diğer internet sitelerinde test yapanlar insan deilmi yada hepsi yanlımı çok merak ediyorum internette yazan hiçbi şeye güvenmiceksen 2. bi log-out çeksen iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Ekim 2007; 18:26:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.