Arkadaslar 2004 Model Custom Firmware 5.00 M33-6 versiyon PSP m var fakat geçen gün indirdiğim Metal Gear Solid Peace Walker oyununda 80020148 hatasını vererek çalıstırmadı. Kodun anlamına baktığımda bikaç sitede versiyonun dusuk kaldığı ve oyunun çalısması için versiyonu yükseltmek gerektiği yazıyordu eğer versiyon yükseltmem gerekiyorsa en uygun versiyon ve en yeni çıkan hangisidir yardımcı olursanız sevinirim.
versiyonda yanlış bişey diyebilirim sorumluluk kapıl etmiyorum. Aynı versiyon vardı bende 5.03 Gen C yaptım çoğu şey çalışmaya başladı. Ama Metal gear yükledim çalışmadı.Başka yerden yükleyince çalıştı.Başka yerlerden indirmeyide dene.
Saolasın hocam onu denicem artık versiyon işlemleri çok karışık gözüküyo.Tesekkurler cevap için
Önemli değil.İstersen internette psp üzerine daha çok cevap alabileceğin siteler var.İstersen onlarıda biraz araştır. Ayrıca yok ben garantili halledeyim dersen.Khalkedon var.Bir kaç dükkan var.Biraz para verirsin ama garanti olur iyi olur.
5.03 Gen-C değil 5.50 Gen-D3 sürümüne geçmelisin. Gen-D3 e geçersen Metal Gear Solid Peace Walker ı rahatlıkla oynayabilirsin Pm attım incelersen işine yarayabilir diye düşünüyorum.
Sağolun arkadaslar ilginiz için fakat versiyon atlatmaya gerek kalmadan oyunun 5.00 M33-6 da çalışan halini buldum netten indirdim ve oynuyorum