Şimdi Ara

PSP YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bir psp go m var ben psnden fifa 12yi indirsem online olarak başkalarına karşı oynayabilur miyim pspler yan yana olunca değil online olarak

• evet oynaya bilirsin
  • teşekkür ederim
  • Psp 3004 için yazılım güncellemesi nasıl yapabilirim? konsola çok yabancı oldugum için güncelleme mi yapmam gerekiyor yoksa downgrade mi olması gerekiyor bilemiyorum. Memory Stick ile oyun oynayabilmek istiyorum, geçmişte mutlaka ki paylaşılmıştır ancak yaptıgım aramada sağlıklı bir sonuca ulaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

Psp 3004 için yazılım güncellemesi nasıl yapabilirim? konsola çok yabancı oldugum için güncelleme mi yapmam gerekiyor yoksa downgrade mi olması gerekiyor bilemiyorum. Memory Stick ile oyun oynayabilmek istiyorum, geçmişte mutlaka ki paylaşılmıştır ancak yaptıgım aramada sağlıklı bir sonuca ulaşamadım.

psp yi kirdirman gerek. Yani icine program aticaksan.Sonra o programla calistiracaksin oyunlari.Hangi sehirdesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

quote:

Psp 3004 için yazılım güncellemesi nasıl yapabilirim? konsola çok yabancı oldugum için güncelleme mi yapmam gerekiyor yoksa downgrade mi olması gerekiyor bilemiyorum. Memory Stick ile oyun oynayabilmek istiyorum, geçmişte mutlaka ki paylaşılmıştır ancak yaptıgım aramada sağlıklı bir sonuca ulaşamadım.

psp yi kirdirman gerek. Yani icine program aticaksan.Sonra o programla calistiracaksin oyunlari.Hangi sehirdesin?

Kırdırman gerek derken? Konsol satan hemen her tip küçük oyun dükkanında bu işlem zaten yapılıyor, ben mevcut olarak bu işi yapan arkadaşların yardımını bekliyorum, kendim yapacagım yani.

• quote:

quote:

quote:

Kırdırman gerek derken? Konsol satan hemen her tip küçük oyun dükkanında bu işlem zaten yapılıyor, ben mevcut olarak bu işi yapan arkadaşların yardımını bekliyorum, kendim yapacagım yani.

Bu islerden anlamiyorsan biraz zor gelir sana.Internetten bak oku ama belki becerirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    wii hdmi yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu islerden anlamiyorsan biraz zor gelir sana.Internetten bak oku ama belki becerirsin.

oyun konsollarından anlamam ama dos döneminden beri pc kullanıcısıyım. En fazla risk alırım.
  • PSP Fifa 12'de online modu yok dostum. Seni yanlış bilgilendirmişler.
  • quote:

quote:

oyun konsollarından anlamam ama dos döneminden beri pc kullanıcısıyım. En fazla risk alırım.

Versiyon Yükseltme-İndirme işlemleri her zaman risklidir bir dos kullanıcısı olarak bunu çok iyi bilmen gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

quote:

Versiyon Yükseltme-İndirme işlemleri her zaman risklidir bir dos kullanıcısı olarak bunu çok iyi bilmen gerek...

Ben o riski aldıgımı belirtiyorum zaten, forumu bu işi ticaret haline dökmüş esnaflar mı bastı, paylaşım rica ediyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

PSP Fifa 12'de online modu yok dostum. Seni yanlış bilgilendirmişler.

tamam sağ ol
  • kardeş eğer yanlış yaparsan pspin brick olabilir dikkat et yaparken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.