Şimdi Ara

psp ye daha oyun çıkar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

Orijinalden alıntı: umtont

quote:

quote:

bende senin gibi bu aralar aqlmayı düşünüyordum 350 tlye kırılmış 8gb full paket içeren bir cihazda buldum ama almadım ..Artık sabredebileceğim yere kadar sabır edip vita alcam (bence acelen yoksa vitayı bekle)

bence hata yapmışsın eğer dediğin fiyat 3004 e ise yada o fiyata kaçaktır 3006 ya ise çok uygunmuş vita 800 lira olcakmış bide 2 3 yıl kırılmaz ama yinede sen bilirsin

alacaktım ama önümde bir ygs var lise 2ye geçtim .. şimdiden dersleri kasıp iyi bir okula girmeyi hedefliyorum o yüzden pek vakit ayıramam ve kafam psp de kalır derslere etkisi olur diye almadım

bence olmaz merak etme ilk 2 hafta baktığında inanılmaz bişi görürsün yere göğe sığdıramassın sora alıştığın bişi olur ders çalışırken hadi biraz psp oynayım demessin şahsen bana ole ve sanada ole olur sıkıldığında hadi bi bolum atam dersin oynarsın. ve oturup yarım saat oynadıysan inan dersten çok sıkılmışsındır ve inan o yarım saatlik oyuna ihtiyacın var.online gibi başından kaldırmayan bişi diil.ve bence ders motivasyonunu arttırır. ama sen bilirsin geri de tepebilir oyunlar bağımlılık yapıp daha fazla istiyom diyip ps3 ordan vita alıp dersleri bırakabilirsin(bu sadece bi felaket senaryosu)

yok o kadar değil ama okulların açılmasınada 1 ay kadlı kendi açımdan 3 yıldır oyun hasreti çeken birisiolarak ne olursa olsun oyun bulduğumda başından kalkmayacağıma eminim o yüzden almak isteyen arkadaşlar alsınlar benim sebeblerim yüzünden insanların eğlencesinden mahrum etmeyelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende senin gibi bu aralar aqlmayı düşünüyordum 350 tlye kırılmış 8gb full paket içeren bir cihazda buldum ama almadım ..Artık sabredebileceğim yere kadar sabır edip vita alcam (bence acelen yoksa vitayı bekle)

bence hata yapmışsın eğer dediğin fiyat 3004 e ise yada o fiyata kaçaktır 3006 ya ise çok uygunmuş vita 800 lira olcakmış bide 2 3 yıl kırılmaz ama yinede sen bilirsin

alacaktım ama önümde bir ygs var lise 2ye geçtim .. şimdiden dersleri kasıp iyi bir okula girmeyi hedefliyorum o yüzden pek vakit ayıramam ve kafam psp de kalır derslere etkisi olur diye almadım

bence olmaz merak etme ilk 2 hafta baktığında inanılmaz bişi görürsün yere göğe sığdıramassın sora alıştığın bişi olur ders çalışırken hadi biraz psp oynayım demessin şahsen bana ole ve sanada ole olur sıkıldığında hadi bi bolum atam dersin oynarsın. ve oturup yarım saat oynadıysan inan dersten çok sıkılmışsındır ve inan o yarım saatlik oyuna ihtiyacın var.online gibi başından kaldırmayan bişi diil.ve bence ders motivasyonunu arttırır. ama sen bilirsin geri de tepebilir oyunlar bağımlılık yapıp daha fazla istiyom diyip ps3 ordan vita alıp dersleri bırakabilirsin(bu sadece bi felaket senaryosu)

yok o kadar değil ama okulların açılmasınada 1 ay kadlı kendi açımdan 3 yıldır oyun hasreti çeken birisiolarak ne olursa olsun oyun bulduğumda başından kalkmayacağıma eminim o yüzden almak isteyen arkadaşlar alsınlar benim sebeblerim yüzünden insanların eğlencesinden mahrum etmeyelim

tam tersine simdi alman daha iyi bak ben geçen sene aynen 1 ay kalmışken aldım
    babam bana 3 ay da sıkılırsın diodu satan adam 1 ayda sıkılır diyodu ben hayır psp yi çok seviorm 1 yıl bile sıkılmam diyodum 1.5 ay geçti ole bazen açar oldum sora psp ye ramen geçen sene 8. sınıftım 6. sınıf sbs 390 7. sınıf sbs 405 8. sınıf sbs(psp elimdeyken çalıştığım zaman) 451 sen düşün artık ilk bi hafta başından kalkmassın 2. hafta arada bir 1 ay sonunda zaman geçirici olur ve ders motivasyonunu arttırır 3 yıl diil 10 yıl bile oyunsuz kalsan yinede 1 ayda başından kalkamama olayı biter hemde 3 yıldır oyunsuz aklın oyunda kalıyodur illaki bu ihtiyacında karşılanmış olur lütfen güven bak lise2 de artık sınav var heralde sınav 500 uzerindense 400 alcaına 450 alırsın

• bende de aynı problem var bu sene son sbs'me giricem ve psp almayı düşünüyorum acaba derslerimi etkiler mi aklım hep oyunda kalır mı bilemiyorum
  • daha çoook çıkacak hiç de sıkıntı olmaz vitaya kadar pes 2012 yı bıle goruruz
  • yok ya ne çıkacak, çıkacak olsa bu zamana kadar çıkardı. nisanda aldım slim psp, cihazın içinde full dolu 16 gb hafıza kartı var. elimde bunların dışında oynayacak oyunda kalmadı. hafıza kartındakiler bitsin bunu satıp ps3 alacağım. almayı düşünen varsa eğer 1-2 ay sonra satıyorum
  • bende kararımı değiştirdim seneye ps3 alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkın98

bende kararımı değiştirdim seneye ps3 alıyorum

derslerın nasıl bılmıyorum tabıkı ama lıse 1 de oyun oynayacak vaktın olursa helal olsun sana :) anca yazın oynarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

arkadaşlar psp 3004 almak istiyorum da pek bilgim bu aletin devri bitti mi alınır mı vita falan da çıkacakken ?

kardeş biter i naaptın sen adını uyurmuş damga vurmuş bir oyun konsolu onungibisi yok hem psp go çok dandik bişey yani
  • quote:

quote:

derslerın nasıl bılmıyorum tabıkı ama lıse 1 de oyun oynayacak vaktın olursa helal olsun sana :) anca yazın oynarsın..

derslerim iyi de neden lise 1'de oyun oynayacak zaman bulamıyım ki lys yok bişi yok zaten lise 1 olmazsa lise hazırlık ta 15 yılın acısını ps3 ağlayana kadar çıkartıtım

• Vita çıktıktan sonra oyun üretilmez gibime geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

derslerim iyi de neden lise 1'de oyun oynayacak zaman bulamıyım ki lys yok bişi yok zaten lise 1 olmazsa lise hazırlık ta 15 yılın acısını ps3 ağlayana kadar çıkartıtım

eger kı ygs nın ne kadar cıddı bısey oldugunu bu sene anlarsan vaktın olmaz ama anlamazsan vaktın olur ama derslerın baya kotu olur.. Sımdı sen ne dıyo bu fılan dıye bılırsın ama bızde bu yollardan gectık goreceksın zaten bu sene :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

eger kı ygs nın ne kadar cıddı bısey oldugunu bu sene anlarsan vaktın olmaz ama anlamazsan vaktın olur ama derslerın baya kotu olur.. Sımdı sen ne dıyo bu fılan dıye bılırsın ama bızde bu yollardan gectık goreceksın zaten bu sene :)

iyi de ben ps3'ü lise hazırlıkta ve lise 1'de oynarım o yıllara ciddi bir sınav yok ki mesela ygs gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi de ben ps3'ü lise hazırlıkta ve lise 1'de oynarım o yıllara ciddi bir sınav yok ki mesela ygs gibi

hangı lıseye gıdıyosun bılmıyorum ama lısede artık hazırlık yok.. :) daha tam anlamamıssın ygs cıddıyetını anlasılan.. Eger sadece bellı gunler ve bellı saatlerde oynarsan sıkıntı cıkmaz ama ayarını kacırırsan olan sana olur .. Ben sadece bu sebebten pc almadım. :) 2000 tlye super otesı bı pc topluyodum ama o sınav meredı yuzunden alamadım ıste.. 3 sene oymamam ama mezun olduktan sonra kendı kazandıgım parayla keyfını cıkarana kadar oynarım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangı lıseye gıdıyosun bılmıyorum ama lısede artık hazırlık yok.. :) daha tam anlamamıssın ygs cıddıyetını anlasılan.. Eger sadece bellı gunler ve bellı saatlerde oynarsan sıkıntı cıkmaz ama ayarını kacırırsan olan sana olur .. Ben sadece bu sebebten pc almadım. :) 2000 tlye super otesı bı pc topluyodum ama o sınav meredı yuzunden alamadım ıste.. 3 sene oymamam ama mezun olduktan sonra kendı kazandıgım parayla keyfını cıkarana kadar oynarım :)

zaten bende senin dediğin gibi belirli saatlerde oynarım mesela hafta sonu gibi o zaman bi problem yaratmaz

• o zamn iyi eğlenceler..
  • Psp nin devri çoktan bitti bir sürü oyun cıktı ama adam gibi 10 tane oyun anca var. grafik olarak beni tatmin eden oyun 1 2 tane falan. ergonamik açıdan rahat bir alet deil üstüne Fps ve tps oynanamıyor 2. analog olmadığından. çabuk bozulan bir alet en küçük düşmede hemen gdiyor analog çok hassas benimki hemen bozulmuştu yani almayı düşünüyorsanız bi şey diyemem ama tavsiye etmiyorum .
  • quote:

o zamn iyi eğlenceler..

okadar konuştum ama doru söylüyosun en önemli sınıflar lise 1 2 8in yanında çok farklı anlatanlara göre. lys den sora o uzun oyunsuzluktan sonra alacağın konsolun tadı gibi tat yok ps2 yada 3 almayı planlıyodum artık ilerde ps4 alırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdejo -- 21 Ağustos 2011; 21:08:54 >
  • PSP'ye tabiki yeni oyun çıkacak. Hatta yeni PSP E-1000 çıkıyor. Fiyatı 99€, Türkiye'de 299TL olacak. Diğer PSPlerden farkı WiFi yok ve mat kasa. Aslında tasarımı diğer PSPlerden güzel.

http://tr.playstation.com/psp-e1000/
  • quote:

quote:

o zamn iyi eğlenceler..

okadar konuştum ama doru söylüyosun en önemli sınıflar lise 1 2 8in yanında çok farklı anlatanlara göre. lys den sora o uzun oyunsuzluktan sonra alacağın konsolun tadı gibi tat yok ps2 yada 3 almayı planlıyodum artık ilerde ps4 alırım :D

okul önemli ama oyunsuzda hayat geçmez az az oynar cılkıını çıkarmasan hiç bişey olmaz kafana takma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.