Şimdi Ara

psp ye daha oyun çıkar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psp 3004 almak istiyorum da pek bilgim bu aletin devri bitti mi alınır mı vita falan da çıkacakken ?

• Çıkabilir. Psp daha ölmedi ama Vita çıktığı an satışlar durma noktasına gelir.
  • Japonlar son hızla çıkarmaya devam ediyor fakat ingilizce oyun artık neredeyse bitti.
  • PSP DAHA ÖLMEDİ !!!!
  • oyunları çıkar ama eskisi kadar sık cıkcagını zannetmiyorum
  • bende senin gibi bu aralar aqlmayı düşünüyordum 350 tlye kırılmış 8gb full paket içeren bir cihazda buldum ama almadım ..Artık sabredebileceğim yere kadar sabır edip vita alcam (bence acelen yoksa vitayı bekle)
  • japonca oyunlar çıkıyor ama multi oyunları gerçekten keyifli oyun çıkmasada multi oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp hep içimde ukte kaldı.şu ana kadar çıkmış oyunları da oynamak için alınır mı sizce 6 agustosta almayı düşünüyorum.karar vermem lazım.nerde ne kadara bu alet hafıza kartıyla beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

psp hep içimde ukte kaldı.şu ana kadar çıkmış oyunları da oynamak için alınır mı sizce 6 agustosta almayı düşünüyorum.karar vermem lazım.nerde ne kadara bu alet hafıza kartıyla beraber

Benimde öyleydi aldım kurtuldum al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmeyecek bitmez bitemez relax ol
  • Git gameboy al bende vardı eski renksiz ekranlılardan şimdi satsam antika diye çok para ederdi ama attım çöpe küçükken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

psp hep içimde ukte kaldı.şu ana kadar çıkmış oyunları da oynamak için alınır mı sizce 6 agustosta almayı düşünüyorum.karar vermem lazım.nerde ne kadara bu alet hafıza kartıyla beraber

Benimde öyleydi aldım kurtuldum al derim

maaşı bekliyorum alacam

• ps vita 800 Tl olacakmış sizce hangi psp alamak daha mantıklı
  • @Atarlıyım:
    Al tabi ya
    Vita gelsin yaygınlaşsın onuda alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 27 Temmuz 2011; 5:00:49 >
  • bitmeyeeck rahat olun ya
  • Arkadaslar Geçen Ay Haberlere Göre WWE RAW Bundan Sonra Psp Ye Daha Çıkmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtont

bende senin gibi bu aralar aqlmayı düşünüyordum 350 tlye kırılmış 8gb full paket içeren bir cihazda buldum ama almadım ..Artık sabredebileceğim yere kadar sabır edip vita alcam (bence acelen yoksa vitayı bekle)

bence hata yapmışsın eğer dediğin fiyat 3004 e ise yada o fiyata kaçaktır 3006 ya ise çok uygunmuş vita 800 lira olcakmış bide 2 3 yıl kırılmaz ama yinede sen bilirsin
  • final fantasy type-0, persona 2 gibi baba oyunlar yolda. daha çıkacak rpg'ler de var sanırım grownlanser, blackrock shooter, ragnarok vs gibi. rpg sevenler için psp henüz ölmedi yani ama shooter felan zor gelir artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

bende senin gibi bu aralar aqlmayı düşünüyordum 350 tlye kırılmış 8gb full paket içeren bir cihazda buldum ama almadım ..Artık sabredebileceğim yere kadar sabır edip vita alcam (bence acelen yoksa vitayı bekle)

bence hata yapmışsın eğer dediğin fiyat 3004 e ise yada o fiyata kaçaktır 3006 ya ise çok uygunmuş vita 800 lira olcakmış bide 2 3 yıl kırılmaz ama yinede sen bilirsin

alacaktım ama önümde bir ygs var lise 2ye geçtim .. şimdiden dersleri kasıp iyi bir okula girmeyi hedefliyorum o yüzden pek vakit ayıramam ve kafam psp de kalır derslere etkisi olur diye almadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

alacaktım ama önümde bir ygs var lise 2ye geçtim .. şimdiden dersleri kasıp iyi bir okula girmeyi hedefliyorum o yüzden pek vakit ayıramam ve kafam psp de kalır derslere etkisi olur diye almadım

bence olmaz merak etme ilk 2 hafta baktığında inanılmaz bişi görürsün yere göğe sığdıramassın sora alıştığın bişi olur ders çalışırken hadi biraz psp oynayım demessin şahsen bana ole ve sanada ole olur sıkıldığında hadi bi bolum atam dersin oynarsın. ve oturup yarım saat oynadıysan inan dersten çok sıkılmışsındır ve inan o yarım saatlik oyuna ihtiyacın var.online gibi başından kaldırmayan bişi diil.ve bence ders motivasyonunu arttırır. ama sen bilirsin geri de tepebilir oyunlar bağımlılık yapıp daha fazla istiyom diyip ps3 ordan vita alıp dersleri bırakabilirsin(bu sadece bi felaket senaryosu)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.