Şimdi Ara

PsP ye hafıza kartı alıcam öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psp arkadasımdan bana hediye geldi. kullanmayıda fazla bilmiorum. bana gelen kutuda 32mb hafıza kartı var. ben 4GB lık alıcam ama psp yi kasar diyorlar öle bişi var mı ? yoksa 2 GB alıcam düşüncelerinizi bekliyorum. ayrıca yardımınız içinde teşekkürler

• Eğer aldığınız hafıza kartı orjinal ise asla kasma ya da donma olmaz.
    Eğer düşünürsen orjinal 8ve 4gb orjinal hafıza kartları satıyorum. Bana pmden ulaş yardımcı olurum
  • aynen,

eğer orjinal kart alırsan, en ufak bir donma/kasma vs. olmaz.

piyasada tonla sahtesi de olduğunu hesaba katarsak,
    alırken dikkatli olmanı öneririm

en basit fark orjinal ile kopya arasında şudur:

dış kabının çervresinde olan sıcak pres noktaları;

-orjinalde 9ar tane sağ ve solda 6 tane de üstte olmak üzere 24 adettir.
    -çakma olanında ise solda ve sağda 3er adet, üstte ise hiç pres yeri yoktur!

istersen daha detaylı ama ingilizce bir link de verebilirim.
  • bende 4gb lık orjinal kart var mukemmel cok memnunum iyiki 4 luk almısım sakın 2lik yada 8lik alma 2lik az olur 8lik pahalı olur.orjinal olup olmadıgını kesin olarak anlamak istiyorsan psp ye takarsın kart bilgilerine bakarsın.magic gate suporrted yazarsa orjinaldir.
  • 4 gbyi kasma gibi bişey söz konusu deil ama paran varsa orjinal al çünkü tak çıkar yapınca çakmların ucu kopuo bi işe yaramaz hale geliyor
  • 4gb çakma aldm 3 ay oldu hala sorunsuz dikkatli kullanırsan bişi olmuyo tabi birazda şans işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scratch_ -- 23 Mart 2008; 21:03:57 >
  • kimisi diyor orjinal kimisi diyor çakma
    bir yandan diyorum orjinal alıyım sorun çıkarmasın
    bir yandan diyorum madem sorun çıkarmıyor orjinale boşuna para vermeyim alıyım çakma
    ne yapacağımı şaşırdım sonradan tekrar tekrar uğraşmakta istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ne bileyim orjinali savundum hep ama cok para be ... Çakma alsan donma oluyor fln filan ama satıcılar garanti veriyor cakma için bilem götürüp değiştiriyorsun ..Şans işi be 99 yılından beri aldıgım cd-dvd romlar 1 ay sonra hep bozuldu.. yani şans olacak...!
  • elektronik işi birazda şans işi bakalım alırken son kararımızı vericez artık
  • 4 gb kasmaz al bence
  • en iisi 4 gb alman pek kasma olmuyo tabi orjinal almak kaydiyla 8 gb alicaksan high speed al orjinal bile olsa biraz kasma olabilir 8 gb de
  • bende sony w55 digital fotoğram makinesi almıştım, onun üzerinde 1 gb orjinal memory stick var. psp'mde 4 gb çakma var.

ikisini karşılaştırdım pes6 da ilk yarı ve maç biterken çok az takılma oluyor çakmada. orjinal 1 lik karttada yapıyor aynı şeyi.

ben bi fark göremedim. belki orjinal high speed'de böyle bir şey yoktur. alırsan ya orjinal high speed al, yada çakma al bence. ama ben çakma kartımdan son derece memnunum. her oyunu oynayabiliyorum , fiyatı çok hesaplı en başta 50 ytl..
  • ya aslında bu kartlar,cihazlar yurt dısında cok ucuz Turkiyedekinin yarı fiyatına neyse benim sana tavsiyem sandisk marka kart alman hem orjinal kaliteyi yakalarsın hemde ucuz. cakmadan pahalı ama sonyden ucuz.
  • Selam bende 2gb vardı geçenlerde 4gblık çakma kart aldım bileydim high speed olandan alırdım sahtelerde fark olmaz diyip normal 4gb ms duo aldım oyun oynarken bi farklılık yok ancak pspnin içine dosya atarken 4lük 2liğe göre nerdeyse tam 2 kat geç kopyalıyor veri transfer hızı düşük yani bu yüzden high speed olan modellerden almanı tavsiye ederim.
  • bende de kolpa 4 gb vardı gow u oynayamıyordum...
    sony bayisinden 85 ytl ye orjinal 4 gb aldım... şimdi cillop gibi...
    yok takılır mı, kasar mı, aktarım beklermiyim garanti v.s. hiçbi derdi yok diğer kolpa 4 gb ta duruyo ona da müzik yükledim sadece ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.