Arkadaşlar merhaba. Açıkçası çok psp ile alakası olan bir adam değilim. Bize geçen hafta çekilişten psp çıktı. Biz de bu haftasonu sony mağazasına gidip ona deneyelim diye bir oyun alalım dedim NFS aldık. Lakin eve geldik oyunun cdsini çıkardım pspnin arkadaki yuvasına parlak tarafı içe, etiketli tarafı dışarıya gelecek şekilde taktım. Ancak bir türlü ekranda oyuna iliişkin hiçbişey belirlemedi. Oyunu taktım mı takmadım mı o bile belli olmuyor.
şimdi neden oyunu kurmayı beceremediğimi bilmiyorum. İçinde hafıza kartı olmamasından olabilir mi? ya da yeni alındığı için bilmiyorum aktivasyon vs işleri yapılması gerekebilir mi?
yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. (ps: forumda bunla ilgili başlık göremedim, ama varsa ve ben göremediysem yönlendirirseniz sevinirim)
Saygılarımla,
arkadaşlar yok mudur yardım edebilecek?
herkes korsan mı oynuyor anlamadım ki :)
yanlış takmışsındır doğru takarsan oyun menüsünde umd resmi belirir ona tıklarsan açılır
yani memory sitcksiz de çalışır mı ya da update felan yapmadan
Umd,yi takın ardından menüden oyun sekmesine gelin altta Umd çıkacaktır. Memory stick olmadan sabe edemeyebilirsiniz oyunu.
işte bende cdyi takınca o çıkmıyor. dediğim gibi hiç takılmamış gibi oluyor bunun sebebi ne olabilir? yani ekranda bişey belirmiyor.
işte bende cdyi takınca o çıkmıyor. dediğim gibi hiç takılmamış gibi oluyor bunun sebebi ne olabilir? yani ekranda bişey belirmiyor.
Yazılımsal olabilir, UMD hasarlı olabilir, psp'nizin UMD okuma lensi bozulmuş olabilir.
hımm bunu bir tamirciye götürmeden anlayamam yani. teşekkür ederim.
Yazılımsal ise update etmem işe yarar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: atemage
hımm bunu bir tamirciye götürmeden anlayamam yani. teşekkür ederim.
Yazılımsal ise update etmem işe yarar mı?
Yaratabilir ama ileride kopya oyun oynarken problem olabilir versiyonuna göre. Benim tavsiyem tamir eden yerler bu tip isleri yapar verin psp yi hem baksınlar probleme Hemde en yuksek kırılabilir versiyonu yükleyip kırsınlar.
Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme