Şimdi Ara

PSP YE VEDAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR PSP Mİ BU GÜN 270 TLYE SATTIM 360 LİRAYA ALDIĞIIM XBOX360 90 LİRAYA GELDİ AYRILMAK ÜZÜCÜ SONY DEN

• Bosver. Xbox daha iyi (psp tasinabilir demeyin lutfen.)
  • XBOX la tuvalette oynayamazsın ama
  • Oynayacak oyun kalmadı. Bende veda edeyim mi diye düşünüyorum ama kıyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

XBOX la tuvalette oynayamazsın ama

Katılıyorum. Tuvalette PSP ile oynamak çok zevkli oluyor

• Denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

Denemek lazım

tuvalette oynamayımı :D sudoku var benim psp de çok zevkli çıkasım gelmiyo ordan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Ps3 2006 da fiyatı
    11 yıl önce açıldı
    Xbox 360 500 GB JTAG Bol Oyunlu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten oynanacak oyun pek yok olan oyunların kaliteleride kısıtlı bende satsammı diye düşünüyorum ama kondisyon bisikletinde kullanıyorum
  • geçen bu flow adlı oyun nedir acep deyip psp'ye attım.. cigaramı yakıp girdim tuvalete.. oynamaya başladım ne olduğunu anlayamadan bi süre geçti, dedim nasıl save yaparım menü bile yok.. sonra değişik şekillere büründüm, aşağı yukarı gittim bi şeyler yapım oyundan çıktım.. meğersem tam 1.5 saat tuvalette durmuşum bacağımın uyuşmasından ve tekrar sigara istememden anlamış olmam lazımdı ama şunu söyleyeyim wc'de psp zararlı arkadaş, hele flow gibi zamanı su gibi akıtıp geçiren oyunlar basur yapar sizi, sonra dötünüzün üstüne oturamazsınız fazla oyalanmayın wc'de, 1 maç yapın çıkın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

geçen bu flow adlı oyun nedir acep deyip psp'ye attım.. cigaramı yakıp girdim tuvalete.. oynamaya başladım ne olduğunu anlayamadan bi süre geçti, dedim nasıl save yaparım menü bile yok.. sonra değişik şekillere büründüm, aşağı yukarı gittim bi şeyler yapım oyundan çıktım.. meğersem tam 1.5 saat tuvalette durmuşum bacağımın uyuşmasından ve tekrar sigara istememden anlamış olmam lazımdı ama şunu söyleyeyim wc'de psp zararlı arkadaş, hele flow gibi zamanı su gibi akıtıp geçiren oyunlar basur yapar sizi, sonra dötünüzün üstüne oturamazsınız fazla oyalanmayın wc'de, 1 maç yapın çıkın:)

benim babam o süreyi sadece gazeteyle girerek dolduruyor

• Darısı benim başıma. Bende Pspyi satıp Xbox360 alacağım. PSP bana küçük geliyor artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

Denemek lazım

tuvalette oynamayımı :D sudoku var benim psp de çok zevkli çıkasım gelmiyo ordan

evet

quote:

geçen bu flow adlı oyun nedir acep deyip psp'ye attım.. cigaramı yakıp girdim tuvalete.. oynamaya başladım ne olduğunu anlayamadan bi süre geçti, dedim nasıl save yaparım menü bile yok.. sonra değişik şekillere büründüm, aşağı yukarı gittim bi şeyler yapım oyundan çıktım.. meğersem tam 1.5 saat tuvalette durmuşum bacağımın uyuşmasından ve tekrar sigara istememden anlamış olmam lazımdı ama şunu söyleyeyim wc'de psp zararlı arkadaş, hele flow gibi zamanı su gibi akıtıp geçiren oyunlar basur yapar sizi, sonra dötünüzün üstüne oturamazsınız fazla oyalanmayın wc'de, 1 maç yapın çıkın:)

• ben de vedalaşmaya başladım 3ds bangır bangır geliyor. Valla bu gidişle alacağım herhalde almasak ayıp olacak.....
  • quote:

yok daha neler

• quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

XBOX la tuvalette oynayamazsın ama

Katılıyorum. Tuvalette PSP ile oynamak çok zevkli oluyor

Evet aynen katılıyorum tuvalette psp fantezisi gibisi yok

• quote:

• bende 5800 xpressmusic aldım artık videolarımı cep telefonunda izliyorum :) psp yi 230 a sattım 2004 modeliydi.
  • psp 3000 ne kadara satılıyor ? bendeki tüm oyunları oynadım sayılır bende sıkılmaya başladım. ayrıca wc'de psp sakat. çok uzun süre kalıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

psp 3000 ne kadara satılıyor ? bendeki tüm oyunları oynadım sayılır bende sıkılmaya başladım. ayrıca wc'de psp sakat. çok uzun süre kalıyorsun.

eğer kırılabilen versiyonsa 250-350 arası satabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

psp 3000 ne kadara satılıyor ? bendeki tüm oyunları oynadım sayılır bende sıkılmaya başladım. ayrıca wc'de psp sakat. çok uzun süre kalıyorsun.

eğer kırılabilen versiyonsa 250-350 arası satabilirsin

kırılıyor. yanında 40 dvd oyunda var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.