Şimdi Ara

PSP'YE VIDEO ATAMIYORUM!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni psp ve memory stick aldım onun yanındada bir film vcd si aldım Media Marktaki yetkililer bana pspiye atılır dediler ama içinden .dat dosyası çıktı ne yapabilirim lütfen yardım edin????!!!!

• eğer aldığın normal film vcd'si ise nasıl atılacağını anlatmaları lazımdı zeki arkadaşların.. işin açıkçası film vcd formatı psp'de oynanır mı hiç blmiyorum ama sana psp'ye nasıl film yüklenir onu anlatayım..

öncelikle bilgisayarına media go indiriyorsun.. google 'dan arat sony'nin sitesinden çıkıyor

programı açıyorsun

psp'yi bilgisayarına bağlıyorsun

program psp'yi algılıyor

psp'nin soldaki sekmesinden menüsünü açıp video media gibi bir seçenek var onu açıyorsun

yükleyeceğin filmi buradaki ekrana taşıyorsun ve indirme başlıyor

biraz uzun sürer bitti diye hemen kapatma programı o bittikten sonra biraz daha devam ediyor..

aynı şekilde mp3 ve fotoğraflarını da cihaza atabilirsin
  • Çok teşekkür ederim bir deniyeyim inşallah olur ben sizi haberdar ederim...
  • tabi.. eğer vcd olmazsa (olmayacağını düşünüyorum ama bir dene), mp4 veya divx formatındaki filmleri dediğim yolla atabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

tabi.. eğer vcd olmazsa (olmayacağını düşünüyorum ama bir dene), mp4 veya divx formatındaki filmleri dediğim yolla atabilirsin..

Kendimiz elle filmi .mp4 uzantısında 480x272 olarak çevirip atsak olur mu? Salı günü PSP'm geliyor denemek istiyorum bunu
  • internetten psp converter falan indir her mp4 ü açmıyor kodek farkı var sanırım benim youtubeden indirdiğim mp4 videoyu açmamıştı mesela
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ben zamanında baya uğraşmıştım olmamıştı.. ama bahsettiğim yöntem çok basit.. sadece bi yarım saat 45 dakka kadar bekliyorsun.. işlem kolay
  • hic ugrasmayin xvid4psp adli.programi indirin tam aradiginiz sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeraraLona7 kullanıcısına yanıt
    oda olabilir tabi.. media go'yu şu bakımdan beğendim.. 1.i sony'nin kendi yazılımı.. ayrıca filmin yanında resim, mp3 vs direk atabiliyorusn.. yani her türlü media dosyasını destekliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.