Şimdi Ara

psp ye windows yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan war mı

• bu linkte linux ve windows 95 i psp üzerinde çalıştırmaktan bahsediyo istersen bi göz at

http://www.hacker.co.il/psp/bochs/
  • saol yaptın mı sen yükledin mi windows görüdn mü hiç yüklemiş biri ne oluyo ne artı katıyo acaba ingilizce zayıf benim anlayamıom siteyi :)
  • ya psp ye windows 95 yüklenebilio ama..kullanılabilecek bi durumda diil..zaten açılması 10 dakka filan sürüomuş..yani adamlar psp de windows kullanalım die deil..çalışabildiğini göstermek için yapmışlar
  • deneyen oldumu hiç?
  • çok güzele benzio ama bunu yükleince normail psp oyunlarını falan çalıştırıomu aletimiz
  • bence bunlar fake
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: querman

bence bunlar fake

Arkadaşım araştırmadan, kurmadan, bakamdan bunların fake olduğunu nasıl söylüyosun! insanların ı yanlış bilinçlendiriyosun

Bizzat kendim kurdum denedim, nextpsp.com da onlarca insan denedi...

Biraz araştır, kendin kur öyle konuş

• quote:

Orjinalden alıntı: querman

bence bunlar fake

laf olsun diye post atılmaz
  • psp windowsu bence kaldıramaz onun yerine linux yüklenmeye çalışılırsa daha faydalı olur.win95 i yüklesek ne olur yüklemesek ne olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turion

psp windowsu bence kaldıramaz onun yerine linux yüklenmeye çalışılırsa daha faydalı olur.win95 i yüklesek ne olur yüklemesek ne olur.

arkadaşım bilip bilmediğin yere, araştırmadan konuşup, insanları yanlış biliçlendirme...

pspye linux da kuruluyor...
  • psp ye linux kurulmadı diyen yok ki!
  • ya hocam sende neden agresifsin bole anlamadım ya neyse
    gecen yabancı bi sitede gordum adamlar sun microsystem'in işletim sitemini kurmuşlar
    pek fazla anlamam sun'dan ama cok yavaş ve tutarsız çalışıyomuş yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.