saol yaptın mı sen yükledin mi windows görüdn mü hiç yüklemiş biri ne oluyo ne artı katıyo acaba ingilizce zayıf benim anlayamıom siteyi :)
ya psp ye windows 95 yüklenebilio ama..kullanılabilecek bi durumda diil..zaten açılması 10 dakka filan sürüomuş..yani adamlar psp de windows kullanalım die deil..çalışabildiğini göstermek için yapmışlar
deneyen oldumu hiç?
çok güzele benzio ama bunu yükleince normail psp oyunlarını falan çalıştırıomu aletimiz
Arkadaşım araştırmadan, kurmadan, bakamdan bunların fake olduğunu nasıl söylüyosun! insanların ı yanlış bilinçlendiriyosun
Bizzat kendim kurdum denedim, nextpsp.com da onlarca insan denedi...
Biraz araştır, kendin kur öyle konuş
quote:
Orjinalden alıntı: querman
bence bunlar fake
laf olsun diye post atılmaz
psp windowsu bence kaldıramaz onun yerine linux yüklenmeye çalışılırsa daha faydalı olur.win95 i yüklesek ne olur yüklemesek ne olur.
quote:
Orjinalden alıntı: turion
psp windowsu bence kaldıramaz onun yerine linux yüklenmeye çalışılırsa daha faydalı olur.win95 i yüklesek ne olur yüklemesek ne olur.
arkadaşım bilip bilmediğin yere, araştırmadan konuşup, insanları yanlış biliçlendirme...
pspye linux da kuruluyor...
psp ye linux kurulmadı diyen yok ki!
ya hocam sende neden agresifsin bole anlamadım ya neyse gecen yabancı bi sitede gordum adamlar sun microsystem'in işletim sitemini kurmuşlar pek fazla anlamam sun'dan ama cok yavaş ve tutarsız çalışıyomuş yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme