PSP'ler için çıkan yeni oyunlar görüntüye göre hayal kırıklığı yaratıyor.PES 2008 oynayan arkadaşlar PES 6 dan farkı olmadığını düşünüyor.Yeni çıkacak Need for speed içinde ilk izlenimler olumsuz gibi görünüyor. Oyun seçmekte zorluk çekiceğiz gibi. Yeni çıkan oyunlardan bu oyunu gerçekten oynamalısın diyeceğin oyunlar sizce hangileri.Hiç olmazsa boşa oyun indirmeyelim.
PSP de grafik veya görüntü için oyun oynamamlısınız ki zaten :)
PSP yi PSP yapan Locoroco, Exit, Patapon (müthiş olacak), Echocrome (aynı şekilde müthiş geliyor), Crush, Lemmings gibi arcade ve platform oyunlarıdır. Tabii yarış dövüş spor oyunları da çok kaliteli çok da güzel oluyor ama grafiklerin süper olmasını beklememelisiniz.
Sana yeni çıkmış olarak: Manhunt 2, Fifa 2008, Ben 10 Protector of Earth oyunlarını öneririm.
şunu da unutmayın ki bir el konsolundaki grafiklerin kalitesi bakımından psp bir devrimdir... yani zart diye adamlar ps2 ye yakın grafiksel kalitede oyunlara sahip psp yaptı hala grafikler tartışılıyor ileriki psp versiyonlarında bu olay gelişecektir ama bu aletin grafiklerine burun kıvırmak da haksızlık olur psp olmasaydı nintendo ds i ne kadar geliştirecekti grafik açısından varın siz düşünün... iyiki psp geldi ortalık şenlendi bundan sonra daha tatminkar olacaktır el konsolları... o yüzden şimdi canınızı sıkıyorsa grafiği çok düşünmeyip (ki zaten yeterince iyi "bazı oyunlarda") daha çok eğlenceye yönelik oyunları seçebilirsiniz... dediğim gibi emekleyen bir bebeğe sen niye büyümedin ya da büyük doğmadın bakiyim demek yanlış olur
Arkadaşlar God of War çıkacak.Siz o zaman görün grafikleri.Hemen endişelenmeyin grafikler konusunda.Psp'nin çok güzel grafiklere sahip oyunları var.En basitinden Rocky Balboa oyna,yüz modellemesini gör.Veya Silent Hill
Arkadaşlar görüntüye göre derken yanlış anlaşıldım galiba.Ekran görüntüsünden bahsetmiyorum.Arkadaşların yorumundan yola çıkarak yorumlara göre anlamında sölemiştim :) Yanlış anlaşılmak istemem. Örneğin PES 2008 oynayanlar 2006 dan farkının olmadığını sölüyor. Yani bir farklılık yok.İlerleme yok anlamında
quote:
Orjinalden alıntı: t-mac-83
Arkadaşlar görüntüye göre derken yanlış anlaşıldım galiba.Ekran görüntüsünden bahsetmiyorum.Arkadaşların yorumundan yola çıkarak yorumlara göre anlamında sölemiştim :) Yanlış anlaşılmak istemem. Örneğin PES 2008 oynayanlar 2006 dan farkının olmadığını sölüyor. Yani bir farklılık yok.İlerleme yok anlamında
Konamiden kaynaklanıyor.Adamlar psp versiyonlarına bir spiker bile koymaya üşeniyorlar.Grafiklerde iyileşme beklemek doğru olmaz.Ama diğer oyunlarda bu problem yok neyseki
quote:
Orjinalden alıntı: MY55
quote:
Orjinalden alıntı: t-mac-83
Konamiden kaynaklanıyor.Adamlar psp versiyonlarına bir spiker bile koymaya üşeniyorlar.Grafiklerde iyileşme beklemek doğru olmaz.Ama diğer oyunlarda bu problem yok neyseki
konaminin tembelliği diyelim... ps3 te de pes2008 fifadan iyi değil malesef... ama bunlar bir neden mi tabi hayır pes e devam...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sadece psp'ye özel bir şey değil ki o,her sistemde pes aynı pes(şikayetçi miyim,hayır) Ayrıca sadece pes ile psp oyunlarının kalitesi hakkında nasıl olumsuz eleştiri yapılabiliyor ki? Bırakın psp oyunlarını,diğer özellikleri bile çağın çok ötesinde.
Fınal Fantasy VII Crısıs Core un grafıklerı neredeyse PS2yı kıskandıracak kadar guzel(Her ne kadar ıngılızcesı henuz cıkmamaıs olup benı kanser etmıs olsa da.).
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
Fınal Fantasy VII Crısıs Core un grafıklerı neredeyse PS2yı kıskandıracak kadar guzel(Her ne kadar ıngılızcesı henuz cıkmamaıs olup benı kanser etmıs olsa da.).
Hocam bu da ne bitmek bilmez fantaziymiş ya! en az 50 tane oyunu var
Bir ara başlamayı düşünüyorum
Her cd'nin üstüne "son mp3" yazar gibi,her oyunun adı "son fantazi"
quote:
Orjinalden alıntı: MY55
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
Hocam bu da ne bitmek bilmez fantaziymiş ya! en az 50 tane oyunu var
Bir ara başlamayı düşünüyorum
başla ama çok vaktini alcak hiç başlamadıysan... bi daha da bırakabilir misin bilmiyorum
bence grafıkler çok yeterlli , ben tam bir mk delisiyimdir mesela , ilokul 5 ten berı aralıksız oynarım mk yı her gun 2 saat psp de oynamasam hastalanırım od erece , ve bence cok cok ıyı oyunu harıka oturtmuslar konsola ..
bununda yanında, spy filter falan grafıklerını ılk gordugum zaman kendıme gelmem 3 gunu bulmustu :) psp ye kız arkadşa gozu ıle bakmaya baslamıstım onem olarka spaıkd eıglım ona göre
crisis core u japonca olması çok etkiliyormu hiç indirmiyim öyleyse
eğer psp yi kırdırırsak ps3 e bağlanma olayı bitiyor dimi? yeni version atamadığımızdan dolayı?
grafikler normal senin denediğin kötüdür heralde bence eskisinden farkı yok gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme