Şimdi Ara

PSP'yi PS3'e bağlamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkün müdür? Üst taraftaki çıkışla Joystick çıkışı aynı...Yani PSP'yi PS3'e bağlayarak PS3 kolu gibi kullanmamız mümkün müdür?

• Kullanamazsın.Burdan aklına takılan sorunların cevabını bulabilirsin
  • Maalesef dostum sadece bir kaç oyunda dikiz aynası olarak kullanabilirsin. Ha birde remote play olayı var onu yapabilirsin. Hani R2 L2 sağ analog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo_1912 -- 9 Eylül 2008; 19:29:55 >
  • Tüh be Neyse teşekkürler arkadaşlar
  • psp go yu ps3 koluyla nasil kullanilir ?
  • abi benim bi sorum olacak bu emote play nasıl bişi yani gerçektende ps3 oyunlarını psp ekranında yani psp de oynuyormuyuz
  • Arkadaşlar bir sorum olacak benimde.Yeğenimde psp var bende ps3 var ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Benim ps3 den aldığım oyunları onun psp yede yüklemek istiyorum(psp uyumlu olanlar tabii) bunun için onun psp de yani user açma yerni bulamamış acaba böyle bir seçenek yokmu yoksa bizim veletmi bulamamış.Eğer benim userden girerse aynı anda bende ps3 den girebilirmiyim giremezsem çözümü ne olur.Şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceasaris

Arkadaşlar bir sorum olacak benimde.Yeğenimde psp var bende ps3 var ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Benim ps3 den aldığım oyunları onun psp yede yüklemek istiyorum(psp uyumlu olanlar tabii) bunun için onun psp de yani user açma yerni bulamamış acaba böyle bir seçenek yokmu yoksa bizim veletmi bulamamış.Eğer benim userden girerse aynı anda bende ps3 den girebilirmiyim giremezsem çözümü ne olur.Şimdiden teşekkürler...

pspde user seçeneği yok diye biliyorum
  • user yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.