Şimdi Ara

psp yi sarja takinca ses geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Kratos!

tamam saol kardes. cunku sirf bu yuzden psp yi satma derecesine gelmistim ya. sinir oldum bu sese cunku genelde sarjdayken oyun oynuyorum ve kulakligi taktigimda yada normal oynadigimda bu ses kulagima gelio deli oluyorum.

psp satılırmı hiç otobüs yolculuklarının can arkadaşı
  • :) ins. normaldir bu sesin cikmasi ya. cunku forumdaki diger arkadaslar benimkinden hic ses filan cikmiyor diyo.
  • YEKEPE DOSTUM ŞARJ DA İKEN PSP Yİ OYNAMAK MAKİNAYA ZARAR VERİYORMUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

YEKEPE DOSTUM ŞARJ DA İKEN PSP Yİ OYNAMAK MAKİNAYA ZARAR VERİYORMUŞ

yapma yav benim makine fat ve her allahın günü de şarja takmiyim diye yapıyordum artık kullanmam öyle...kratos dostum oses okadarda önemli değil dediğim gibi eminim çoğu kişi farketmemiştir bile sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 25 Kasım 2008; 16:18:30 >
  • yok sarj aletin yerine gayet iyi oturuyo ama iste dedigim gibi oluyo. sarjdayken kulakligi takdigimda da o ses kulakligada geliyo.
  • Benim PSP kac kez yere uctu. Hala calisiyor. Demek ki seninkine boyle bir sey olsa intihar falan edersin, ya da olü pixel'in falan olsa..

Gercekten onemsiz detaylar bunlar,sarjda iken, kulakligi takinca ve cok cok dikkatli dinleyince geliyorsa, onemsiz kesinlikle. Bu kombinasyonu ne kadar sik yapiyorsun ki zaten
  • :) haklisin arkadasim ama iste huyum kurusun napim ben de boyle seylere cok dikkat ederim :)
  • dohtur bey şöyle mırıl mırıl sesle geliyore ?

bişi olmaz hafız takma kafana
  • bendede geliyordu
  • hmm peki noldu sonra ? geliyordu yazmissinda :)
  • Bende şarjda da kulaklıkta da sorun yok.Ses gelmiyor.Benim için psp özel eşyadır.Benden başka kimse kullanamaz.ciddiyim.Yere düşürmekmi?Adamı vurma sebebi olur.
  • aynen arkadasim benimde en ozel esyalarimdan biri psp im. benden baskasina dokundurtmam. ama sarja takinca pspyi kulagina dayayinca diyyy diye ufaktan bir ses geliyor, normalde duyulmuyo kulagina dayayinca sessiz ortamda duyuluyor.bi deneyip cvp yazarsan sevinirim
  • 3 senedir psp sahibiyim ilk aldığımdan beri tiz bir ses geliyor şarj esnasında.
    takmayın kafanıza olağan bir durum
  • 12henry14 kardes sarj esnasinda bu tiz ses geliyoya, sarjdayken kulakligi taktigimda bu tiz ses kulakligada gelio (sarjdayken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos! -- 29 Kasım 2008; 23:00:12 >
  • bendede geliyordu şarjı ilk kullandığımda sustu kendi kendine kısa bir zaman sonra
  • ben şarja hangi aleti taksam ses geliyor şaka değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.