Şimdi Ara

psp yi sarja takinca ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lutfen yardimci olursaniz sevinirim. ben psp mi bilgisayrdan sarj edince hersey normal ama sarj aleti ile sarj edince cok az bir ses geliyor, diyy diye ince tiz bir ses geliyor, kulakligi takinca yada psp ye kulagimi dayadigim zaman bu sesi duyuyorum. rica etsem sizde deneyip pspnizi sarj aleti ile sarj edip kulaginiza dayarmisniz, sizde de olup olmadigini yazarmisniz? ama sessiz bi ortamda yada cok dikkat edice duyuluyor.simdiden cok tesekkur ederim.(psp slim ayrica tamamen orjinal)

• Hocam şuan psp yanımda değil.

Ama hatırladığım kadarıyla şarja taktığımda ses gelmiyordu.

Ama söz abim Psp'yi getirince şarja takıp sonucu bu konuya yazacağım.

(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: head

Hocam şuan psp yanımda değil.

Ama hatırladığım kadarıyla şarja taktığımda ses gelmiyordu.

Ama söz abim Psp'yi getirince şarja takıp sonucu bu konuya yazacağım.

(:
    tamam kardes saol. ama dedigim gibi sarja takinca zaten oyle bariz bi sekilde degilde boyle kulagini dayayinca yada sarja takikken kulakligi takinca cok az bir sekilde tiz bir ses geliyor.voltaj sesi gibi.diyyy diye.denersen sevinirim. sessiz bi ortamda yada dikkatlice dinle.saol simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kratos!

tamam kardes saol. ama dedigim gibi sarja takinca zaten oyle bariz bi sekilde degilde boyle kulagini dayayinca yada sarja takikken kulakligi takinca cok az bir sekilde tiz bir ses geliyor.voltaj sesi gibi.diyyy diye.denersen sevinirim. sessiz bi ortamda yada dikkatlice dinle.saol simdiden

Alıntıları Göster
    arkadaşım benim psp şu anda şarjda hiç öyle bir ses gelmio acaba seninkinde bir sorunmu var acaba
  • arkadasim kulagini dayayip iyice dinledinmi? normalde zaten duyulmuyo.dikkatlice dinle kulagina daya.cevabini bekliyorum
  • quote:

arkadasim kulagini dayayip iyice dinledinmi? normalde zaten duyulmuyo.dikkatlice dinle kulagina daya.cevabini bekliyorum
    şimdi çok iyi dinledim çok inceden tiz bi ses gelio banada çok önemli bişe diil galiba ama tam bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim bence pek önemli bişe diil sonuçta bunlar elektronik aletler prize balarsan ses çıkar:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklifes

şimdi çok iyi dinledim çok inceden tiz bi ses gelio banada çok önemli bişe diil galiba ama tam bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim bence pek önemli bişe diil sonuçta bunlar elektronik aletler prize balarsan ses çıkar:D

Alıntıları Göster
    oh be wallah icime su serptin kardes yaaa. son bisey daha rica etsem. psp yi ac, acikken saraj tak bide kulakliktan dinlesene o sesi.cunku benimkinde o ses kulakligada gelio.bekliyorum dene sen :) tabi dedgigim gibi dikkatli dinlemek lazim
  • quote:

oh be wallah icime su serptin kardes yaaa. son bisey daha rica etsem. psp yi ac, acikken saraj tak bide kulakliktan dinlesene o sesi.cunku benimkinde o ses kulakligada gelio.bekliyorum dene sen :) tabi dedgigim gibi dikkatli dinlemek lazim

Alıntıları Göster
    kardeş ben psp açıkken ve şarj dayken baktım kapalıyken bakamam şu an multiplayer pes09 oynuyorum :D
  • quote:

kardeş ben psp açıkken ve şarj dayken baktım kapalıyken bakamam şu an multiplayer pes09 oynuyorum :D

Alıntıları Göster
    yook zaten kapatip da bak demedim bide kulakligi takip kulakliktan dinle dedim o sesi. o ses kulakligada geliyoda bende? lutfen karde bu konuda bi sen yardim ediosun zaten. acelem var cikmam laizm ama cevabini bekliyorum
  • quote:

yook zaten kapatip da bak demedim bide kulakligi takip kulakliktan dinle dedim o sesi. o ses kulakligada geliyoda bende? lutfen karde bu konuda bi sen yardim ediosun zaten. acelem var cikmam laizm ama cevabini bekliyorum

Alıntıları Göster
    şu an yapmam mümkün değil özür dilerim ama korkma alete hiç bişey olmaz sony sağlam ürünler üretiyor. korkun gereksiz
  • quote:

şu an yapmam mümkün değil özür dilerim ama korkma alete hiç bişey olmaz sony sağlam ürünler üretiyor. korkun gereksiz

Alıntıları Göster
    o ses sendede geliyosa demekki problem yok. ama o tiz ses beni bazen rahatsiz ediyo o yuzden soyledim. ilk aldigimda boyle bisey yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos! -- 24 Kasım 2008; 23:18:34 >
  • quote:

o ses sendede geliyosa demekki problem yok. ama o tiz ses beni bazen rahatsiz ediyo o yuzden soyledim. ilk aldigimda boyle bisey yoktu.

Alıntıları Göster
    bendede öyle ses var.sessizce vızıldıyo.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ufak seylere takilmayin arkadaslar, UMD varsa icersinde ondan geliyordur. UMD'den olmasa bile sonucta ufak capli bir PC oyle ufak tefek sesler cikartmasi dogal

• quote:

Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id

Ufak seylere takilmayin arkadaslar, UMD varsa icersinde ondan geliyordur. UMD'den olmasa bile sonucta ufak capli bir PC oyle ufak tefek sesler cikartmasi dogal

Alıntıları Göster
    Şarj edilebilir piller şarj sırasında sinilti şeklinde bir ses çıkarabilir.Bu normal bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Şarj edilebilir piller şarj sırasında sinilti şeklinde bir ses çıkarabilir.Bu normal bir durum.

Alıntıları Göster
    ben daha şarj aleti gelmediğinden şarj bile edemedim.etseydim söylerdim ama... bakalım bugün gelecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

ben daha şarj aleti gelmediğinden şarj bile edemedim.etseydim söylerdim ama... bakalım bugün gelecekmi

Alıntıları Göster
    saolun beyler icime sus serptiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos! -- 25 Kasım 2008; 15:43:16 >
  • quote:

saolun beyler icime sus serptiniz :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim batayada bi sorunmu var şimdi şarz ediyorum yüzde62'den sonra öyle kalıyor ve full gösteriyor ilk şarj ederken böyle bi durum yoktu brde sarjdayken oynuyorum ama bir süre sonra kapanıp açılmıyor(şarj bitikken taktım öyle oyniyim diye)..acaba batarya'yı değiştirmemmi lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüheyir

arkadaşlar benim batayada bi sorunmu var şimdi şarz ediyorum yüzde62'den sonra öyle kalıyor ve full gösteriyor ilk şarj ederken böyle bi durum yoktu brde sarjdayken oynuyorum ama bir süre sonra kapanıp açılmıyor(şarj bitikken taktım öyle oyniyim diye)..acaba batarya'yı değiştirmemmi lazım ?

Alıntıları Göster
    yekepe kardes peki benim psp deki sey sendede oluyomu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    evet bende ona dikkat etmiştim çok ince bir ses geliyor şarjdayken ama baya dikkatli dinlemek lazım önemli birşey olduğunu sanmıyorum...
  • quote:

Alıntıları Göster
    tamam saol kardes. cunku sirf bu yuzden psp yi satma derecesine gelmistim ya. sinir oldum bu sese cunku genelde sarjdayken oyun oynuyorum ve kulakligi taktigimda yada normal oynadigimda bu ses kulagima gelio deli oluyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.