arkadaşlar psp 2 nin haberlerini alıp duruyoruz sormak istedigim psp2 nin oyunları bizlerdeki psp lerden farklı mı olacak psp2 ye çıkan oyunları oynayamayacak mıyız ?
Mümkün değil gibi gözüküyor. sabah bu konuya uzun uzun mesaj yazdıktan sonra internet kesilmişti.Şimdi de üşeniyorum yazmaya
psp2 nin oyun platformu bizimkilerin hatta go nunkindende 100 kat daha iyi olacaktır... Sony merakla beklenen psp2yi bizimkilerle aynı platformda takılan bir cihaz olarak sürmez... Yoksa go dan bile daha az satar!
Kendine özel oyunları olacak. Ve tahminime göre PSP oyunlarını da çalıştıracak. Ama bizim PSP'lerimiz PSP2 oyunlarını çalıştırmayacak.
o zaman bizlerdeki makinelere oyun da çıkmaz go cam ve psp gps yi psp2 de kullanabilecek miyiz ? ayrıca psp2 babbaşka bir platform olacak ki oyunlarıda farklı olsun bsc de ps3 kadar güçlü olacak denilmişti bu mümkünmüdür ?
quote:
Orijinalden alıntı: M263
o zaman bizlerdeki makinelere oyun da çıkmaz go cam ve psp gps yi psp2 de kullanabilecek miyiz ? ayrıca psp2 babbaşka bir platform olacak ki oyunlarıda farklı olsun bsc de ps3 kadar güçlü olacak denilmişti bu mümkünmüdür ?
yanlış düşünüyorsun sony elbet bzimkilerede oyun çıkartır bu psp2 çıktımı bir çok özelliği olcak fiyatı baya olacak... insanlar çıktığı gibi hemen almazlar ki sonuçta kırılmamış olcak falan... Zaten o çıktığı zaman düşün bi dünyada pspsi olan herkesin oyun platformu aynı yani 300x oynatabildiğini go gonun oynatabildiğini fatta oynatabiliyor... bütün dünya 100x 200x 300x ve go oynarken sony onların oyun üretimini bırakıp psp2ye geçmez hemen... anca bikaç yıl sonra...
psp2den beklenen sey oyun dan çok 2. analog stick, dokunmatik ekran, dahili kamera gibi rakiplerinin sahip olduğu özellikler,hatta dedikodu olmasına rağmen bir ara dahili bir telefon olacağı psphone gibi söylentiler çıkmıştı.Oyundan çok ilk önce bu beklentiler karşılanmalı tabbi bence
AzRocK ın dediği gibi.. psp2 ayrı bir platform olacak ama mesela psp2 ye bir oyun çıktı.. daha düşük grafiklisi diyeyim sen anla o halde normal psplere de gelecektir.. ps2 ye bile hala tek tük oyun çıkıyor zira hali hazırda milyonlarca kişilik psp pazarı bir anda göz ardı edilecek bir pazar değil.. 2-3 yıl içinde psp desteği biter ve sonra psp2 ile devam edilir diye düşünüyorum yani en kötü 2 yılı daha var psp nin.. aksi halde sony büyük hata yapmış olur..
Ortada psp2 adına resmi açıklama bile yokken ne olacağanı kestirebilmek biraz zor.
PSP2 için güçlü özellikler bekleniyor.Tabi bu güçlü özelliklerle çalışacak oyunlarda. Kısaca PSP2 oyunlarını PSP de zor oynarız.Oynarsakta çok düşük ayarlısını oynayabiliriz.
En çok istediğim şey, internet tarayıcısının adam akıllı sorunsuz bir şekilde çalışması ve Türkçe karakter desteğinin gelmesi. Bir de buna dokunmatik ekran eklenirse tadından yenmez. PSP internet konusunda fazlasıyla özürlü. Umarım PSP2'de bu sorunlar giderilir.
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
En çok istediğim şey, internet tarayıcısının adam akıllı sorunsuz bir şekilde çalışması ve Türkçe karakter desteğinin gelmesi. Bir de buna dokunmatik ekran eklenirse tadından yenmez. PSP internet konusunda fazlasıyla özürlü. Umarım PSP2'de bu sorunlar giderilir.
Katılıyorum,benimde isteklerim bunlar. ipod touch internette ezip geçerken psp2 dokunmatik ekranla gelirse onunla yarışabilir. wi-fi kartının daha gelişmiş bir model olması ve iyi bir tarayıcıyla güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Katılıyorum,benimde isteklerim bunlar. ipod touch internette ezip geçerken psp2 dokunmatik ekranla gelirse onunla yarışabilir. wi-fi kartının daha gelişmiş bir model olması ve iyi bir tarayıcıyla güzel olur.
Son haberlere göre dokunmatik OLED ekran olacak ekranı psp ninkinden daha büyük olacak 3g ve wifi destekleyecek telefon özelliği olmayacak.Büyük ihtimalle 27 sinde duyurulacak. PSP2 oyunları tabi ki psp de çalışmayacak nasıl ps3 oyunları ps2 de çalışmıyosa. korsan yüzünden psp ye senede 1-2 kaliteli oyun geliyordu bundan sonra psp ye destek verilip verilmemesi çok önemli değil zaten ben yıllardır emulatörle ps1 ve gba oyunları oynuyorum. Yine söylentilere göre uncharted ve mortal kombat oyunları psp 2 için gelecek.
Bunun fiyatı baya yüksek olacak galiba.Bari bu kadar yaptılar birde telefon ekleseler,tahminimce 1000lirayı geçecek fiyat.Bir işe yarasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme