|
Bildirim
|
Her nesil isim değiştiren Playstation değil xbox. Bir nesil 360 bir nesil one , one x one s falan filan. Sen ne konuşuyon değişik?
|
evet yemişiz adını tasarımını, bu tasarım iticide değil kötü görünümede sahip değil adıda önemi yok alt üstü isim ama millet daha doğrusu türkiyede yaşayan kişiler böyle ışıklı mışıklı gösterişli misafir geldiğinde oh my god demesini isteyen bir kitle olduğunu için beğenmiyorlar düşünemiyorlar bu kasa sessiz bir şekilde 4k60 fps oyun oynattıracak düşünemiyorlar ama dediğin gibi oyun önemli oyun göstersinler bu arada gösterilen hellblade fragmanındaki görüntü oyun için görüntüymüş animasyon değil !
|
Çok yaratıcı
|
ben mi yanlış anladım konsolun ismi "xbox" bu nesil genel ad.gelecek yıl sonunda "series x" isimli olan çıkacak. kardeşim "xbox series x" işte yine aynı kapıya geldi.
bir sonraki mahmut ismiyle çıkar "xbox mahmut" olur. |
Bu nesilde de darbeyi yer, satış rakamlarını paylaşmayı keser, sağdan soldan indie oyunları başına "xbox'ın parası ile desteklendi" yazdırtıp exc meralinde çıkarırsa, son nesil XBOX'ı görüyor olabiliriz.
Exclusive exclusive exclusive !!!! Özel oyunun o-la-cak. Sen bir konsolsun. Herkeste PC var artık. PC'de oynanacak oyun için kimse xbox almaz. 2 ayar aşağıda 2 ayar yukarıda oynar yine alır PC'yi geçer. Ben Fable, Geow ve Halo için 360 almıştım. Bu nesil One'a bulaşmadan bütün oyunları oynadım mesela o cepheden. 1-2 tl'ye kampanyası geldikçe Pass aldım oyunları beleşe oynadım. Microsoft toplasan 100 lira alamamıştır benden bu nesilde Sony binlerce TL'mi cukkaladı. Öyle uzayda da aramasına gerek yok, önünde örnekte var açık açık, nasıl konsol yapılacağına dair. Bizim cephemizden iyi bir şeymiş gibi görünebilir ama bu şekilde iş modeli yürütülmez, kar edilmez, iyi oyun çıkartılmaz. Ebelene debelene batar giderler. (o departman için) Zaten tüm analistler, microsoft için sınav nesli olduğunu söylüyor. Xbox artık PC'de bir uygulama adı olabilir. |
İsmi ne olursa olsun ''İsmi gerçekte ne?'' tartışması bile Microsoft'a zarar veriyor. Ne kadar başarısız bir strateji izliyorlar böyle, aklım almıyor valla. |
ilk cikan konsolla ayni adi koymak.. microsoft'tan beklemezdim. one'dan sonra two diye devam etse daha iyiydi
|
Ulan Ps4 70 milyon farkı koydu geçti sen hala neyi savunuyorsun? 2 yıllık switch geçti mi geçmedi mi senin çöp konsolunu cevap ver komedyen
|
Bloodborne
God of War Spider Man Uncharted 4 Uncharted Lost Legacy Persona 5 Horizon Zero Dawn Death Stranding Days Gone Until Dawn The Last Guardian Infamous Second Son Gran Turismo Sport The order 1886 Ratchet and Clank Detroit Shadow of the Colossus Killzone Shadow Fall Medievil Concrete Genie + + The Last of Us Part 2 Ghost of Tsushima + + Ps3 döneminden gelen remasteredlar Uncharted Uncharted 2 Uncharted 3 The last of us God of War 3 Heavy Rain Beyond Two Souls Hepsini de oynadım Allaha şükür tek sevmediğim exclusive oyun Knack tir. Sen bu nesil bu kadar oyun oynadın mı? Hiç sanmıyorum. Bunlar sadece exclusiveler say bakayım kaç tane. Yakuza ları saymadım bile. |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lohan777 -- 17 Aralık 2019; 10:6:18 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
|
|