Şimdi Ara

Yeni Nesil Xbox Konsolunun Adı Sadece 'Xbox' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Sen kimsin ki sana Psn vereyim? Kalkmış gelmiş buraya artislik yapıyor hadi kardeş git tartışma kültürünü öğren, normal bir şekilde sohbet etmeyi öğren öyle gel. Blok. The Order, Ratchet'a halen gülüyorum

Alıntıları Göster
    Veremezsin çünkü oynadığın 1 tane bile ps4 exclusive oyunu olduğuna inanmıyorum. Paran yoksa oyun göndereyim diyorum işte kabul etsene, 5 tl lik gamepass yalvaran insansın, sen nerede gidipte exclusive oyun alabilecen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyMonday

sanirim su konuda herkes hem fikir olacaktir; exclusive'leri cikarirsak xbox kesinlikle daha iyi bir cihaz.
    exclusive'ler dahil iken ise durum goreceli.

guclu bir desktop pc'im olmasa sadece konsol alacak olsam xbox'tan yana kullanirdim tercihimi

ancak bilgisayarim var ve konsolda sadece exc'leri oynamak istiyorum o nedenle playstation benim icin daha uygun bir tercih.

Alıntıları Göster
    İyi yapmışsınız benim için exc oyun olsa da olur olmasa da olur ancak oyunları daha iyi görmek için Ps4 aldım. Bu aralar Pc'yi güncelleyeceğim Ps4'ü satmayı planlıyorum kararsızım, yeni nesile kadar Pc'yle devam etmeyi düşünüyorum.

• Fanboyluğun ne kadar kötü bir şey olduğunu bu yorumlardan anlaşılıyor olgun bir şekilde tartışmak yerine çocuksu bir şekilde tartışıyorlar iyiki de sitede olgun kullanıcılar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbox 720 koysan millet ayakta alkışlar, efsane xbox jenerasyonu yeniden geliyor diye millet sevinirdi. Yahu bu MS de hiçmi yeni isim bulacak bir adam yok. İyi-kötü yeni bir ismi hakediyordu konsol.
  • Ya arkadaş siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz fanboyluk yapmaya gerek yok playstation oynamak isteyen ps4 oynasın xbox oynamak isteyen xbox oynasın neden kötüleyip duruyorsunuz konsolları bana göre ikiside iyi sırf playstation özel oyunlar çıkıyo diye xbox ezemezsiniz oyunlar bir kere çok pahalı ve o kadar parayı vermeye değecek oyunlarda değil o yüzden playstation fanlığı yapıp exc oyun var diyip çok fazla konsolu öne çıkartamazsınız eskidendi o exc oyunlar hakilaten iyiydi ağzımızın suyu aka aka oynuyoduk şimdikiler ticaret amaçlı yapılmış sony kendine göre bir şey yapmış exc oyunlarla işi götürmeye çalışıyor microsoft tarafıda kendine göre bir şey yapmış arada bir kampanya yapıyor game pass 3 aylık 5.90 tl bir yığın oyun oynuyorsun birde ea acces var uygun fiyatlı en son yıllık 65 tl mi ne veriliyordu şahsen ben şu an ki konumda xbox alırım playstation tarafında oyunlara o kadar para veremem yani benim olayım tamamen duygusal yalnız zannetmeyin xbox alırım dedim diye beni xbox fanboyu 1998 yılından 2015 yılına kadar playstation konsollarını kullandım en son cihazım zaten ps4 oldu oyunlar pahalı geldiğinden cihazımı sattım yani anlıyacağınız sony tarafı oyun konusunda makul bir şirket değil microsoft bu konuda daha makul o yüzden xbox tercih ederim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Bu nesilde de darbeyi yer, satış rakamlarını paylaşmayı keser, sağdan soldan indie oyunları başına "xbox'ın parası ile desteklendi" yazdırtıp exc meralinde çıkarırsa, son nesil XBOX'ı görüyor olabiliriz.

Exclusive exclusive exclusive !!!! Özel oyunun o-la-cak. Sen bir konsolsun. Herkeste PC var artık. PC'de oynanacak oyun için kimse xbox almaz. 2 ayar aşağıda 2 ayar yukarıda oynar yine alır PC'yi geçer.

Ben Fable, Geow ve Halo için 360 almıştım. Bu nesil One'a bulaşmadan bütün oyunları oynadım mesela o cepheden. 1-2 tl'ye kampanyası geldikçe Pass aldım oyunları beleşe oynadım.

Microsoft toplasan 100 lira alamamıştır benden bu nesilde

Sony binlerce TL'mi cukkaladı. Öyle uzayda da aramasına gerek yok, önünde örnekte var açık açık, nasıl konsol yapılacağına dair.

Bizim cephemizden iyi bir şeymiş gibi görünebilir ama bu şekilde iş modeli yürütülmez, kar edilmez, iyi oyun çıkartılmaz. Ebelene debelene batar giderler. (o departman için)

Zaten tüm analistler, microsoft için sınav nesli olduğunu söylüyor. Xbox artık PC'de bir uygulama adı olabilir.

• Online oyun oynamak ücretsiz olsun alırım. Oyuna tonşa para verip birde ektra xlive almak adama koyar. Aynı şey ps içinde geçerlş

• Efsanenin ismi yeter zaten xbox

• Ben kullandım kardeş tek güzel yanı Kolu başka hiçbirşey güzel değil.Kullanıcı arayüzü çok hantal ve karışık Ps daha sade ve anlaşılır veya ben devamlı Ps kullandığım için alıştım bana öyle geldi ama kullanıcı arayüzünü çok karmaşık buldum Ps daha sade ve kullanışlı öte yönden Tomb Raider birdr Just Caouse 4 oynadım sadece iki günlüğüne takas ettik arkadaşımla o benden Starwarsı oynadı bende onda takıldım. Tek iyi olan yani Joystic onun dışınds inan abarttığın kadar birşey görmedim. Sana inandırmak içinde İndirme sekmesine Kuyruk ismi verilmiş Üzerinde bir kaç sekme var arkadaşlar hesap değiştirme gibu 4 tane seçenek yan yana sıralanmış Oyunlar kutu kutu şeklinde alt altta sırlanmış vs vs.İnanmışsındır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 18 Aralık 2019; 10:16:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox a ister iyi deyin ister kötü deyin, Microsoft a göre Xbox markası istediği gibi gidiyor.Microsoft parayı asıl nerden kazanıyor PC bölümünden, oyun platformunuda en çok para kazandığı yeri canlandırıp daha çok para kazanmak için PC tarafına benzetmeye çalışıyor vede bunu oyuncuları buna alıştıra alıştıra oyuncuları korkutmadan ufak ufak adımlarla yapmaya çalışıyor.Konsol nerdeyse PC kasasını andırıyor ve görsel olarak oyuncular buna PC gibi yakıştırmasıyla adapte olacak.Belki kim bilir Microsoft yakın zamanda kendi uygulamalarının ve donanımlarının olduğu kasa tasarlayarak hem kendi ürünlerini daha çok satacak vede dolayısıyla Xbox markasınıda yanında satarak daha çok kullanıcıya ulaşıp fazla özel ve kaliteli oyun olmadan satmış olacak vede yazılımlardan yani kendi oyunları ve 3. parti oyunlarla tonlarca para kazanacak, Microsoft un ürettiği PC gibi çalışan kasanın içinde Xbox gömülü olursa da hiç şaşırmayın.Konsol adı üstünde konsoldur, konsol olmadan kaliteli oyunlar azalır , az emekle çok para kazandıran oyun türlerine yönelinir çünkü konsol olduğu için özel oyunlar var , özel oyunlarda konsol sattırmak niyetiyle kaliteli yapımlar olarak geliştiriliyor.Xbox markasını gamepass ayakta tutuyor şuan ve AA kalitesinde ki oyunlarla canlı tutmaya çalışıyor, senede 4-5 tane AAA+ seviyesinde olup senelerce geliştirip milyon dolarlar harcayarak kaliteli oyunlar sunarsa o zaman samimiyetine inanırım , gamepass de bu AAA+ oyunların parasını çıkaramayacağı için bu olay dediğim gibi oyunların kalitesini aşağı çekiyor sadece.Microsoft windows 10 la birçok şeyi kullanıcılarına zorla yaptırıyor kapatmak için bir seçenek koymuyor bazı şeyleride tepkiler üzerine biraz yumuşattı aynı şeyleri de Xbox one ın çıkışında yapıp tepkiler üzerine geri adım atmıştı.Oyun oynamayı seviyorsan temkinli yaklaşacaksın bu firmaya....Konsolun isminin tekrar Xbox olması yeni bir sisteme adım attıkları hissini güçlendiriyor....

• Daha konsola bile isim veremiyorlar, ben bunların işinden yine bir şey anlamadım. Yine çuvallayacaklar bu kafayla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş insan konsoluna adam gibi isim katamaz mı yaa...Ps5 dedikmi tmm yenisi gelmiş diyorlar, Xbox dedik mi, Eee hangi xbox diyorlar..Çok büyük algı farkı var pazarlamada.. Sony bu yüzden bile daha fazla satabilir..Bilinçsiz kullanıcı ne yapacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.