Şimdi Ara

Yeni Nesil Xbox Konsolunun Adı Sadece 'Xbox' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya kardeş Xbox One x le Ps4 pro yu nie karşılatırıyim genel olarak bu neslin hakimi ps l dır bunu herkez biliyor.Toplam satış adetleri oyun sayısı bu jenerasyonda lider ps bu belli oldu. Xbox One X le Ps4 pro yeni nesil konsol değil.Bu nesilde oyunları 4K ve 60 Fps de oynatmak için çıkarılmış ara konsollar Yeni jeneresyon önümüzdeki yıl başlıyor. Xbox One X en güçlüsü olabilir ama Ms çok geç kaldı geriden geldi bitti gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben anlamıyorum gercekten sizi yani bu formda sürekli Xbox,ın savunuculuğunu yapan kişiler var hangisi dsha başarılıysa onu alırsın bukadar basit Ps Xbox daha başarısdır demek gerçek dışıdır çünkü Ms kendisi bile kabul etti bu nesilde kaybettikleri ve önümüzdeki nesilde daha iyi yapacaklarının sözünü verdi ama şu an o söz nekadar insanlara inandırıcı geliyor onu tartışıyoruz bana hiç inadırıc gelmiyor dünya genelinede inandırıcı gelmiyor 2 2 daha 4 eder siz inatla hayır bu 3 dür diyebilirsiniz gerçekler değişmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EL TURKO

Xbox one x ile ps4 pro yu karşılaştır bak Ms nasıl tekmeyi basmış çoktan
    2 yıllık switch tekmeyi basti xbone çöpüne sen ne diyon la?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EL TURKO

Xbox one x ile ps4 pro yu karşılaştır bak Ms nasıl tekmeyi basmış çoktan
    konsol gucu olarak evet ama satis rakamlari olarak hayir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 17 Aralık 2019; 19:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

2 yıllık switch tekmeyi basti xbone çöpüne sen ne diyon la?

Alıntıları Göster
    Baktı Ps4 Pro'da iş yok Swtich'i araya sokuşturmuş hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Baktı Ps4 Pro'da iş yok Swtich'i araya sokuşturmuş hemen.

Alıntıları Göster
    Ulan Ps4 70 milyon farkı koydu geçti sen hala neyi savunuyorsun? 2 yıllık switch geçti mi geçmedi mi senin çöp konsolunu cevap ver komedyen

• quote:

Ulan Ps4 70 milyon farkı koydu geçti sen hala neyi savunuyorsun? 2 yıllık switch geçti mi geçmedi mi senin çöp konsolunu cevap ver komedyen

Alıntıları Göster
    Arkadaş argüman bulamayınca satış rakamı getirmiş. Algıya bak en çok satan en iyi olsaydı Çin malları en iyi ürünler olurdu (hakkıyla kaliteli yapanları tenzih ederim). One X daha sessiz, daha güçlü, oyunları Gamepass'le daha ucuz, online daha iyi ve nezih. Hadi şimdi git son son ses fan hızıyla oyun oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Aralık 2019; 19:41:50 >

• quote:

Arkadaş argüman bulamayınca satış rakamı getirmiş. Algıya bak en çok satan en iyi olsaydı Çin malları en iyi ürünler olurdu (hakkıyla kaliteli yapanları tenzih ederim). One X daha sessiz, daha güçlü, oyunları Gamepass'le daha ucuz, online daha iyi ve nezih. Hadi şimdi git son son ses fan hızıyla oyun oyna.

Alıntıları Göster
    Oyun yok lan ne oynuyorsun sen? Sen fakirsen bana ne ben istediğim oyunu alıp oynuyorum çok şükür. 10 larca muhteşem exclusive oyunu var Playstation ın.Sen kendin düşün online ı daha iyiymiş yalana bak, 360 dönemindeki yalanlarla mı yaşıyorsun sen hala? 110 milyon insan da bu yüzden en kötü konsolu aldi zaten. Boş boş yorumların var

• quote:

Oyun yok lan ne oynuyorsun sen? Sen fakirsen bana ne ben istediğim oyunu alıp oynuyorum çok şükür. 10 larca muhteşem exclusive oyunu var Playstation ın.Sen kendin düşün online ı daha iyiymiş yalana bak, 360 dönemindeki yalanlarla mı yaşıyorsun sen hala? 110 milyon insan da bu yüzden en kötü konsolu aldi zaten. Boş boş yorumların var

Alıntıları Göster
    Al bak bunları oynuyoruz.
    Xbox.com
    Xbox Game Pass Listesi | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games

Bir sayfada 20 tane oyun var ve 20 sayfa var. Bunu hesaplayacak kadar metametik biliyorsundur umarım. Onlarca muhteşem exc oyunları hangisi bir sayıver bakalım ya da dur ben sayayım.

Ps4 kaliteli exc oyun

-Uncharted 4
    -Spider Man
    -Bloodborne
    -Gow
    -Last Guardian
    -Days Gone
    -Horizon

Çıkacak olanları da sayalım

-Last of Us 2
    -Tsushima

10 tane bile çıkmadı.

• quote:

Al bak bunları oynuyoruz.
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games

Bir sayfada 20 tane oyun var ve 20 sayfa var. Bunu hesaplayacak kadar metametik biliyorsundur umarım. Onlarca muhteşem exc oyunları hangisi bir sayıver bakalım ya da dur ben sayayım.

Ps4 kaliteli exc oyun

-Uncharted 4
    -Spider Man
    -Bloodborne
    -Gow
    -Last Guardian
    -Days Gone
    -Horizon

Çıkacak olanları da sayalım

-Last of Us 2
    -Tsushima

10 tane bile çıkmadı.

Alıntıları Göster
    Bloodborne
    God of War
    Spider Man
    Uncharted 4
    Uncharted Lost Legacy
    Persona 5
    Horizon Zero Dawn
    Death Stranding
    Days Gone
    Until Dawn
    The Last Guardian
    Infamous Second Son
    Gran Turismo Sport
    The order 1886
    Ratchet and Clank
    Detroit
    Shadow of the Colossus
    Killzone Shadow Fall
    Medievil
    Concrete Genie
    +
    +
    The Last of Us Part 2
    Ghost of Tsushima
    +
    +
    Ps3 döneminden gelen remasteredlar
    Uncharted
    Uncharted 2
    Uncharted 3
    The last of us
    God of War 3
    Heavy Rain
    Beyond Two Souls

Hepsini de oynadım Allaha şükür tek sevmediğim exclusive oyun Knack tir.

Sen bu nesil bu kadar oyun oynadın mı? Hiç sanmıyorum. Bunlar sadece exclusiveler say bakayım kaç tane. Yakuza ları saymadım bile.

• quote:

Bloodborne
    God of War
    Spider Man
    Uncharted 4
    Uncharted Lost Legacy
    Persona 5
    Horizon Zero Dawn
    Death Stranding
    Days Gone
    Until Dawn
    The Last Guardian
    Infamous Second Son
    Gran Turismo Sport
    The order 1886
    Ratchet and Clank
    Detroit
    Shadow of the Colossus
    Killzone Shadow Fall
    Medievil
    Concrete Genie
    +
    +
    The Last of Us Part 2
    Ghost of Tsushima
    +
    +
    Ps3 döneminden gelen remasteredlar
    Uncharted
    Uncharted 2
    Uncharted 3
    The last of us
    God of War 3
    Heavy Rain
    Beyond Two Souls

Hepsini de oynadım Allaha şükür tek sevmediğim exclusive oyun Knack tir.

Sen bu nesil bu kadar oyun oynadın mı? Hiç sanmıyorum. Bunlar sadece exclusiveler say bakayım kaç tane. Yakuza ları saymadım bile.

Alıntıları Göster
    Crackdowon, Sea of Thieves oyununa gülen-dalga geçen adam oyun dlc'si, Concrete Genie, Until Dawn, Ratchet, The Order, Medievil yazmış.

Death Stranding, Detroit exc değil bu arada, Shadow of Colossu'da Ps2 oyunu.

Bu arada Uncharted ve Horizon'da Pc'de oynanabiliyor.
    www.bolumsonucanavari.com
    Horizon Zero Dawn ve Uncharted: The Lost Legacy PlayStation Now'a Ekleniyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Horizon_Zero_Dawn_ve_Uncharted_The_Lost_Legacy_PlayStation_Nowa_Ekleniyor-98075.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Aralık 2019; 20:50:23 >

• quote:

Crackdowon, Sea of Thieves oyununa gülen-dalga geçen adam oyun dlc'si, Concrete Genie, Until Dawn, Ratchet, The Order, Medievil yazmış.

Death Stranding, Detroit exc değil bu arada, Shadow of Colossu'da Ps2 oyunu.

Bu arada Uncharted ve Horizon'da Pc'de oynanabiliyor.
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Horizon_Zero_Dawn_ve_Uncharted_The_Lost_Legacy_PlayStation_Nowa_Ekleniyor-98075.htm

Alıntıları Göster
    Ulan pc ye çıkanları sayacaksak senin elinde 1 tane oyun yok ya lan ah yazık laa. Biri seninle ilgili mesaj attı bana, soruyor ki neden xbox ı satıp ps4 almış diyor. Gerçek mi bu? sende xbox yok mu la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 17 Aralık 2019; 20:55:59 >

• quote:

Ulan pc ye çıkanları sayacaksak senin elinde 1 tane oyun yok ya lan ah yazık laa. Biri seninle ilgili mesaj attı bana, soruyor ki neden xbox ı satıp ps4 almış diyor. Gerçek mi bu? sende xbox yok mu la

Alıntıları Göster
    Günün birinde birisi demişti ki "ps4on yoğğğ o yüzden ps4 oloştiremezsin yeağğğğ yeağğğğğ eleştiremezsin fağirrr" yazmıştı. Ben de Ps4 aldım iyi ki almışım saydığın çoğu exc oyunun ortalama bir oyun olduğunu görmüş oldum. Merak etme yine Xbox'da alırız.

• quote:

Günün birinde birisi demişti ki "ps4on yoğğğ o yüzden ps4 oloştiremezsin yeağğğğ yeağğğğğ eleştiremezsin fağirrr" yazmıştı. Ben de Ps4 aldım iyi ki almışım saydığın çoğu exc oyunun ortalama bir oyun olduğunu görmüş oldum. Merak etme yine Xbox'da alırız.

Alıntıları Göster
    Xbox yok bana xbox savunuyor ahahahahahaha sen harbiden acayip birisin ha sevdim senin kafayı psn ver de ekleyeyim bakalım hangi oyunları oynamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 17 Aralık 2019; 21:9:2 >

• quote:

Xbox yok bana xbox savunuyor ahahahahahaha sen harbiden acayip birisin ha sevdim senin kafayı psn ver de ekleyeyim bakalım hangi oyunları oynamışsın.

Alıntıları Göster
    persona_non_grata diye birisi vardı yazık oldu sınırsız çizdiler ya. Elinde Xbox olmayan adam Xbox'ı eleştiremez kardeş kullanmadığın malı eleştiremezsin git al bir tane ondan sonra gel buralarda eleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Aralık 2019; 21:14:55 >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bence bitirebilirler hocam ps3'de 5 kişi ortak oyun alabiliyordu ps4'te iki kişiye indirdiler pri-sec olayı geldi nesil ilerledikce kısıtlıyorlar.

• quote:

persona_non_grata diye birisi vardı yazık oldu sınırsız çizdiler ya. Elinde Xbox olmayan adam Xbox'ı eleştiremez kardeş kullanmadığın malı eleştiremezsin git al bir tane ondan sonra gel buralarda eleştir.

Alıntıları Göster
    Persona kim lan bana ne o ne diyorsa? Niye veremiyorsun psn i? Utanıyor musun yoksa? Hayır istiyorsan sevabına oyun gönderebilirim ciddiyim adres ver veya istanbuldaysan elden verebilirim. Death Stranding i adresine yollayabilirim istersen beleş. Hayır oyun alamıyorsan söylemen yeterli.

• quote:

Alıntıları Göster
    sanirim su konuda herkes hem fikir olacaktir; exclusive'leri cikarirsak xbox kesinlikle daha iyi bir cihaz.
    exclusive'ler dahil iken ise durum goreceli.

guclu bir desktop pc'im olmasa sadece konsol alacak olsam xbox'tan yana kullanirdim tercihimi

ancak bilgisayarim var ve konsolda sadece exc'leri oynamak istiyorum o nedenle playstation benim icin daha uygun bir tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 17 Aralık 2019; 21:39:18 >

• quote:

Persona kim lan bana ne o ne diyorsa? Niye veremiyorsun psn i? Utanıyor musun yoksa? Hayır istiyorsan sevabına oyun gönderebilirim ciddiyim adres ver veya istanbuldaysan elden verebilirim. Death Stranding i adresine yollayabilirim istersen beleş. Hayır oyun alamıyorsan söylemen yeterli.

Alıntıları Göster
    Sen kimsin ki sana Psn vereyim? Kalkmış gelmiş buraya artislik yapıyor hadi kardeş git tartışma kültürünü öğren, normal bir şekilde sohbet etmeyi öğren öyle gel. Blok. The Order, Ratchet'a halen gülüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.