Bugün psp3000 geldi. Psp hakkında pek fazla bilgim yok ama şu an bu aletin kıralamadığını biliyorum. Bu yüzden; 1. Demo oyunları indirebileceğim siteleri yazabilir misiniz 2. Sanırım kendi hafızası yok mecburen hafıza kartı almam gerek (kutu içerisinden çıkmadı) 3. İnternette flash desteği var mı. Bağlandım ama flash player istedi yükleme imkanım var mı. 4. Son olarak hafıza kartı alırken nelere dikkat etmem gerek. Önerileriniz nelerdir. Bu soruları cevaplayabilirseniz sevinirim.
demo hiç indirmediğim için site bilmiyorum hafıza kartı alırken kaliteli ve orjinal almaya dikkat et orjinal olmayan bazılarında takılmalar filan olabiliyor ayrıca internette flash desteğide yok .
1-psp update edip psp store den indirebilirsin. 2-4 gb orj sifir faturali garantili sandisk 40 ytl (bknz http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=13285 dukkanim) 3-var yukleyebilirsin. 4- takilma yapmamasina
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekürler. Yalnız flashta bazı sitelerde eklendi yüklensinmi diye sorup siteyi açıyor fakat bazı sitelerde siteyi görüntülemek için flash playeri yükleyin diyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme