Hocam bi git ya youtube daki videolara bakarsak GTA 4 , Crysis , CodMw2 de var psp de
evet aynen oyle var ps3 ve pc üzerine kurup psp ustunden oynayabılıyorsunuz remoteplay konusunu arastırın
şuan bildiğim kadarıyla 5.03 ün üzerindeki rakamlı psp lerde kırılma olayı olmadığını biliyorum .onun için tam bilmeden buralarda gereksiz bilgiler yazmayalım...çünkü buralara güvenip gidip alan arkadaşlarımız olabilir sonra ellerinde kalmasın...bilen ama tam anlamıyla bilen bildiğini yazsın...........
5.03 gen - C Ful versiyon kullanıyorum oynatmadığı oyun yok gibi cso oyunlarını da iso ya çeviriyorum banamısın demiyo :)
kardeşimsağolsun pspye umd oyun takarakversiyonu 6.00 a yükseltmiş.. şimdi 6.00 ın kırılmasını beklemek lazım.. şu hacker abilere söyliyelimde çabuk tutsunlar ellerini..
quote:
Orijinalden alıntı: emre_ulu88
kardeşimsağolsun pspye umd oyun takarakversiyonu 6.00 a yükseltmiş.. şimdi 6.00 ın kırılmasını beklemek lazım.. şu hacker abilere söyliyelimde çabuk tutsunlar ellerini..
ben olsam coktan kardeslıkten reddetmıstım :( gecmıs olsun...
quote:
sen bir topraga tohum at agac olsun belki meyvesini daha erken alirsin sana psp en icin iyi beklemeler
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
quote:
sen bir topraga tohum at agac olsun belki meyvesini daha erken alirsin sana psp en icin iyi beklemeler
+1
2008 Ağustosta ABD'den aldığım PSP 2001 hala tam olarak kırılmış değil.
İso load yapan bir program var sanırım şuan ancak birkaç saniye çalıştırıyor diye söylentiler var. Program yayınlandı bir kaç gün önce. Kendisi Koens Loader R4 olarak geçiyor.
Ayrıca bynoname'yi burada görmek güzel :)
Koens Loader şu anlık iso çalıştırmıyor.Bilginize...
Bende denemeye gerek bile duymadım zaten :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme