Arkadaşlar sonunda PSP3xxx v6.20 kısmen kırıldı.... Ben kadıköy e gidiyorum şimdi :) İnternete dökümanlar düşmedi bekleyemicem...
Beyler Psp yok fakat yakında almayı düşünüyorum. V6,20 Deki farklılıklar ne oluyor? Birde Şuanda En İyi versiyon Hangisi?
quote:Orijinalden alıntı: ChelseaFC Beyler Psp yok fakat yakında almayı düşünüyorum. V6,20 Deki farklılıklar ne oluyor? Birde Şuanda En İyi versiyon Hangisi? 6.20 de kopya oyun oynatamazsın - PSN e girebilirsin o kadar.
kırdırdınmı kırdırdıysan nasıl kırıldı? (chicken mı yoksa flasha müdahale ile mi) burada açıklarsan bizde bilgilenelim gerekirse bizde faydalanalım.
Cihazı arkadaşa bıraktım bakalım inş yapar bende size yardımcı olurum. Net bir bilgim yok nasıl yapıldığı hakkında.
quote:Orijinalden alıntı: bynoname 6.20 kirilmasini daha cok beklersiniz.. Sonunda anlayan biri geldi.Ben Moy07
quote:Orijinalden alıntı: KingSo7 quote:Orijinalden alıntı: bynoname 6.20 kirilmasini daha cok beklersiniz.. Sonunda anlayan biri geldi.Ben Moy07 Vaov.. Kullanici ismini Moy07 yap gitsin, ben sonradan yaptim..
kırıldı dediği snes emulatörlerini çalıştırma sanırım. internete düşmeden kadıköy e giden arkadaşa fazla güvenmeyin.
quote:Orijinalden alıntı: netrex2 kırıldı dediği snes emulatörlerini çalıştırma sanırım. internete düşmeden kadıköy e giden arkadaşa fazla güvenmeyin. Daha kirilmadi, bi exploit buldular diye herkes kirildi saniyor.
half byte loader seklınde aryarak dökümanlarına ulasabılırsınız suan ıcın sadece emulatorlar calıstırılıp snes ve mame oıyunları oynanabılıyor ama ısoloder cıkması an meselesı...