Bildirim
PSP3004 alayım mı ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben 3004 aldım 2 ay önce 2.el herhangi bir yatay çizgi problemi yok.Waffen'in dediği gibi donanımdan kaynaklanıyor alacaksan ona göre elden alıp bakabilirsin.Karar senin. -
Dostum oyun önerin var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce bir başkasına önerdiklerimi aynen yazıyorum dostum; GTA Vice City Stories ve Libery City Stories'i bitirmeni tavsiye ederim,PSP'de oynaması ayrı bir zevk.Tarz olarak dövüşü ne kadar seviyorsun bilmiyorum ama Soul Calibur-Broken Destiny,Tekken 6,Tekken-Dark Resurrection,Street Fighter Alpha Max 3 gayet güzeldir.FPS her ne kadar zor olsa da bana zorluk yaşatmayan oyunlar,Call Of Duty-Roads To Victory,Medal Of Honor Heroes 2 ve Brothers In Arms D-Day favorilerim.Bolca vahşet olsun dersen Manhunt 2'dan başkasını arama.Amerika dahil bir çok ülkede yasaklı oyunlar listesindedir ve oynarken karanlıkta,kulaklık takarak oynaman daha iyi olacaktır.Warriors Orochi serileri bana PSP'yi aldıran oyunlar,bende yerleri çok ayrı sen de seversin diye umuyorum.Worms Open Warfare eğlenceli bir oyundur hele ki iki kişi oynadığın zaman.Yarış olarak,NFS-Carbon,NFS-Most Wanted,Burnout Legends,Fired Up.Arşivimde daha birçok oyun var,bunlardan birkaçı Crazy Taxi-Fare Wars,Metal Gear Solid Peace Walker,Dante's Inferno,Metal Slug Anthology,Miami Vice,Monster Hunter Freedom Unite,Silent Hill Shattered,The Sims 2,Tomb Raider Anniversary,Final Fantasy 7.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Waffen - SS
Daha önce bir başkasına önerdiklerimi aynen yazıyorum dostum; GTA Vice City Stories ve Libery City Stories'i bitirmeni tavsiye ederim,PSP'de oynaması ayrı bir zevk.Tarz olarak dövüşü ne kadar seviyorsun bilmiyorum ama Soul Calibur-Broken Destiny,Tekken 6,Tekken-Dark Resurrection,Street Fighter Alpha Max 3 gayet güzeldir.FPS her ne kadar zor olsa da bana zorluk yaşatmayan oyunlar,Call Of Duty-Roads To Victory,Medal Of Honor Heroes 2 ve Brothers In Arms D-Day favorilerim.Bolca vahşet olsun dersen Manhunt 2'dan başkasını arama.Amerika dahil bir çok ülkede yasaklı oyunlar listesindedir ve oynarken karanlıkta,kulaklık takarak oynaman daha iyi olacaktır.Warriors Orochi serileri bana PSP'yi aldıran oyunlar,bende yerleri çok ayrı sen de seversin diye umuyorum.Worms Open Warfare eğlenceli bir oyundur hele ki iki kişi oynadığın zaman.Yarış olarak,NFS-Carbon,NFS-Most Wanted,Burnout Legends,Fired Up.Arşivimde daha birçok oyun var,bunlardan birkaçı Crazy Taxi-Fare Wars,Metal Gear Solid Peace Walker,Dante's Inferno,Metal Slug Anthology,Miami Vice,Monster Hunter Freedom Unite,Silent Hill Shattered,The Sims 2,Tomb Raider Anniversary,Final Fantasy 7.
Tesekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende 3004 var, çok uzun zamandır bakmıyorum. O zamanlar güncelleme yapmıştım ve o sürümler kırılamıyordu. Şimdi durumlar nasıl, bilen var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Bende 3004 var, çok uzun zamandır bakmıyorum. O zamanlar güncelleme yapmıştım ve o sürümler kırılamıyordu. Şimdi durumlar nasıl, bilen var mı acaba?
Şuan hepsi kırılıyor. -
hocam bu fiyata ürünü nerden buldun ? bir mağazadansa pm ile bilgilendirebilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Moth
hocam bu fiyata ürünü nerden buldun ? bir mağazadansa pm ile bilgilendirebilir misin?
düşünürseniz bendeki 3000 i satabilirim cfw li 6.60 sürüm siyah renk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pm ile fotograf ve bilgilerini(hafız kartu çizik var mı vb)gönderirseniz şuan uygun fiyata psp arıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: The Moth
pm ile fotograf ve bilgilerini(hafız kartu çizik var mı vb)gönderirseniz şuan uygun fiyata psp arıyorum
pm atıldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X