Şimdi Ara

PSP3004 alayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yoksa 3004 dışında model mi önerirsiniz ?

tüm oyunları açıyor mu yoksa vita nın oyunları çalışmaz mı ?

• darkcald kullanıcısına yanıt
    Öncelikle fiyatı gayet uygun dostum,çocukluk hayalimdi ben de bu sene aldım ve hala da kılıftır,aksesuardır almaya çalışıyorum.Seni üzmeyecek bir konsol ama ne beklediğine de bağlı,PS Vita oyunlarını elbette açmaz ama oyun çeşitliliği gerçekten yeterli seviyede.3000 serisinin ekranı daha güzeldir ama donanımsal olarak yatay çizgi sorunu var,çok da sinir bozucu değil elbette ama ben sana 2000 serisini öneriyorum.En az sıkıntı yaşayabileceğin modeldir ve konsolu kapatıp açsan bile kaldığın yerden devam edebilirsin çünkü tam olarak kırılabiliyor.3000 serisinde de tek tuşla işlemi gene tekrarlarsın çok basit bir şey,özetle fiyat güzel kaçırma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 20 Mayıs 2015; 20:11:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde epey "iso" dosyası mevcut ,emulatör için indirmiştim. Denemekte fayda var. Elden alacağım için sormak istedim görüp almanın hali başka nede olsa yardımların için çok tşkler.

Son olarak isoları hafıza kartına atmam yeterli mi ? yoksa farklı işlemler mi var acaba ? iyi günler dilerim.
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    Mesaja beni eklemeyi unutmuşsun sanırım,kusura bakma yeni cevaplayabiliyorum.Iso işi çok basit,sende ne tür kart mevcut bilmiyorum ama ikisini de yazıyım.Eğer PSP'deki kart orjinalse bilgisayara takamazsın,bu yüzden bilgisayara bağlamak için bir Usb kablosu alman şart.Diğer yandan adaptörlü bir Memory Stick'e sahipsen işin çok daha kolay,Memory Stick'i ve içindeki Sd kartı çıkar sonra direk bilgisayarına takıp istediğini atabilirsin cihaza.İndirdiğin dosyaları direk ISO klasörüne atacaksın,yoksa kendin de oluşturabilirsin.Başka bir işleme gerek yok dostum,hepsi bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 26 Mayıs 2015; 17:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waffen - SS

Mesaja beni eklemeyi unutmuşsun sanırım,kusura bakma yeni cevaplayabiliyorum.Iso işi çok basit,sende ne tür kart mevcut bilmiyorum ama ikisini de yazıyım.Eğer PSP'deki kart orjinalse bilgisayara takamazsın,bu yüzden bilgisayara bağlamak için bir Usb kablosu alman şart.Diğer yandan adaptörlü bir Memory Stick'e sahipsen işin çok daha kolay,Memory Stick'i ve içindeki Sd kartı çıkar sonra direk bilgisayarına takıp istediğini atabilirsin cihaza.İndirdiğin dosyaları direk ISO klasörüne atacaksın,yoksa kendin de oluşturabilirsin.Başka bir işleme gerek yok dostum,hepsi bu kadar.

Dostum bende psp alacağım 1004 mü yoksa 2004 mü alayım. Şarj bakımından hangisi daha iyi. Ve oyun performansları hepsinde aynımı?

• İlk olarak 1000 (Fat PSP) serisini önermiyorum açıkçası,Slim diye tabir edilen 2000 serisi adından da anlayacağın üzere çok daha ince ve kibar.Taşınabilir bir konsolun daha incesi varken gidip de kalın versiyonunu almak pek de mantıklı değil,üstelik fiyatları hemen hemen aynıyken.Onun dışında PSP 1000 serisinde bellek miktarı 32 Mb,PSP 2000 serisinde ise bellek 64 Mb'a çıkarılmış,bu da PSP 2000'in oyun ve internet performansının daha iyi olduğunu gösteriyor.Bataryası PSP 1000'den zayıf gözükse de güç tüketimi düştüğünden dolayı kullanım sürelerinde bir değişiklik yok.(İyi kalite bataryayla ortalama 4 saat diyebilirim) Televizyona bağlama konusuna gelirsek PSP 1000'in öyle bir donanımı yok belirtiyim.Bahsettiğin PSP E1000 serisiyse eğer onun için de benzer şeyler diyebiliriz,fakat mat siyah rengini çok sevmeme rağmen özellikleri kırpılmış bir PSP olduğu için tavsiye etmem.Seçimini kesinlikle Slim'den yana kullanmanı öneriyorum dostum.

PSP3004 alayım mı ?

• quote:

İlk olarak 1000 (Fat PSP) serisini önermiyorum açıkçası,Slim diye tabir edilen 2000 serisi adından da anlayacağın üzere çok daha ince ve kibar.Taşınabilir bir konsolun daha incesi varken gidip de kalın versiyonunu almak pek de mantıklı değil,üstelik fiyatları hemen hemen aynıyken.Onun dışında PSP 1000 serisinde bellek miktarı 32 Mb,PSP 2000 serisinde ise bellek 64 Mb'a çıkarılmış,bu da PSP 2000'in oyun ve internet performansının daha iyi olduğunu gösteriyor.Bataryası PSP 1000'den zayıf gözükse de güç tüketimi düştüğünden dolayı kullanım sürelerinde bir değişiklik yok.(İyi kalite bataryayla ortalama 4 saat diyebilirim) Televizyona bağlama konusuna gelirsek PSP 1000'in öyle bir donanımı yok belirtiyim.Bahsettiğin PSP E1000 serisiyse eğer onun için de benzer şeyler diyebiliriz,fakat mat siyah rengini çok sevmeme rağmen özellikleri kırpılmış bir PSP olduğu için tavsiye etmem.Seçimini kesinlikle Slim'den yana kullanmanı öneriyorum dostum.

PSP3004 alayım mı ?

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Psp 2000 serisine baktım ama genelde 2. El olduğu için güvenemedim 1000 serisi teknosada var. Ve sanırım kırma işlemi 1000 serisinde daha kolaymış. Sanırım 1000 serisi benim için daha mantıklı olacak. Bir sorum daha olacak fat olduğu için daha zor ekranı kırılır ve tuşları daha zor bozulur gibi görünüyor öyle mi hocam? Tekrardan cevabınız için teşekkür ederim

• Ne demek dostum,elimden geldiğince yardımcı olurum.Senin almayı düşündüğün model PSP E1004 yaklaşık 300 Tl ve dediğim gibi hiç tavsiye etmiyorum.Hoparlörü tek,Wi-Fi yok ve bataryası çıkmıyor servise gönderip değiştirmen gerekiyor.Yani bir artısı yok ve o fiyata sen de takdir edersin ki değmiyor hele ki bu dönemde.Yanlışını da düzeltiyim,PSP 1000 serisini kırdırmak için para verip çip taktırman gerek yani daha zor bir işlem ve tüm modeller için söylüyorum malzeme kalitesi hakkında şüphen olmasın.Ben de senin gibi ikinci ele pek sıcak bakmıyordum ama iyice araştırdım 200 Tl'ye temiz bir PSP 2004 aldım bu sene.Karar senin ama yazıklarımdan yola çıkarak iyice düşün ve öyle karar ver bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 27 Mayıs 2015; 23:47:41 >
  • quote:

Ne demek dostum,elimden geldiğince yardımcı olurum.Senin almayı düşündüğün model PSP E1004 yaklaşık 300 Tl ve dediğim gibi hiç tavsiye etmiyorum.Hoparlörü tek,Wi-Fi yok ve bataryası çıkmıyor servise gönderip değiştirmen gerekiyor.Yani bir artısı yok ve o fiyata sen de takdir edersin ki değmiyor hele ki bu dönemde.Yanlışını da düzeltiyim,PSP 1000 serisini kırdırmak için para verip çip taktırman gerek yani daha zor bir işlem ve tüm modeller için söylüyorum malzeme kalitesi hakkında şüphen olmasın.Ben de senin gibi ikinci ele pek sıcak bakmıyordum ama iyice araştırdım 200 Tl'ye temiz bir PSP 2004 aldım bu sene.Karar senin ama yazıklarımdan yola çıkarak iyice düşün ve öyle karar ver bence.

Valla şuan kararsız kaldım ben psp 1004 ün kırılmasının kolay olduğunu sanıyordum internette bir program indir vs sonra kırılıyor diye duydum. Wifi ve hoparlör çok lazım değil bana sadece oyun açsın yeter istiyorum. Bide ailem psp yi internetten almama izin vermiyor sanırım teknosadan alacağız. 1004 iyi gibi geliyor sadece oyun oynayacağım yanında gow ı da veriyorlar 299 tl ye sıfır bataryası vs yeni birde ağır olduğu için zor kırılır heralde 3310 dan daha ağır

• Üstelik PSP E1004'ü kıranı da duymadım içi 1000 serisinden farklı olabilir.En yeni çıkanı o sonuçta adamlar artık kıramayalım diye uğraşıp duruyorlar belki de kırılamıyordur E serisi.Böyleyse eğer orjinal oyuna para yetiştiremezsin iyi düşün,zarara girmek istemezsin ailene anlatmanda fayda var bunları.Onlar da hak vereceklerdir,bilindik sitelere güvenebilirsin sık sık alış veriş yapan biri olarak söylüyorum bunu.

• quote:

Üstelik PSP E1004'ü kıranı da duymadım içi 1000 serisinden farklı olabilir.En yeni çıkanı o sonuçta adamlar artık kıramayalım diye uğraşıp duruyorlar belki de kırılamıyordur E serisi.Böyleyse eğer orjinal oyuna para yetiştiremezsin iyi düşün,zarara girmek istemezsin ailene anlatmanda fayda var bunları.Onlar da hak vereceklerdir,bilindik sitelere güvenebilirsin sık sık alış veriş yapan biri olarak söylüyorum bunu.

Of yav bende o kadar sevinmiştim kırılıyor diye uyardığın için sağol dostum ben 1004 le e1004 ü aynı zannediyordum sanırım artık 2004 e yönelicem tekrardan sağol uyardığın için yoksa e1004 alıp ot gibi kullanacaktım

• Yanlış bilgi vermek istemem,sen gene satıcılarla yüz yüze konuş bir araştır.Senin için en hayırlısı 2000 serisi,umarım temiz bir PSP'ye sahip olursun dostum.

• quote:

Yanlış bilgi vermek istemem,sen gene satıcılarla yüz yüze konuş bir araştır.Senin için en hayırlısı 2000 serisi,umarım temiz bir PSP'ye sahip olursun dostum.

Yardımlarınız için saolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: -BruceWayne-

quote:

İlk olarak 1000 (Fat PSP) serisini önermiyorum açıkçası,Slim diye tabir edilen 2000 serisi adından da anlayacağın üzere çok daha ince ve kibar.Taşınabilir bir konsolun daha incesi varken gidip de kalın versiyonunu almak pek de mantıklı değil,üstelik fiyatları hemen hemen aynıyken.Onun dışında PSP 1000 serisinde bellek miktarı 32 Mb,PSP 2000 serisinde ise bellek 64 Mb'a çıkarılmış,bu da PSP 2000'in oyun ve internet performansının daha iyi olduğunu gösteriyor.Bataryası PSP 1000'den zayıf gözükse de güç tüketimi düştüğünden dolayı kullanım sürelerinde bir değişiklik yok.(İyi kalite bataryayla ortalama 4 saat diyebilirim) Televizyona bağlama konusuna gelirsek PSP 1000'in öyle bir donanımı yok belirtiyim.Bahsettiğin PSP E1000 serisiyse eğer onun için de benzer şeyler diyebiliriz,fakat mat siyah rengini çok sevmeme rağmen özellikleri kırpılmış bir PSP olduğu için tavsiye etmem.Seçimini kesinlikle Slim'den yana kullanmanı öneriyorum dostum.

PSP3004 alayım mı ?

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Psp 2000 serisine baktım ama genelde 2. El olduğu için güvenemedim 1000 serisi teknosada var. Ve sanırım kırma işlemi 1000 serisinde daha kolaymış. Sanırım 1000 serisi benim için daha mantıklı olacak. Bir sorum daha olacak fat olduğu için daha zor ekranı kırılır ve tuşları daha zor bozulur gibi görünüyor öyle mi hocam? Tekrardan cevabınız için teşekkür ederim

Bende psp 3004 var . 6.60 versiyona yukselttim yani en son versiyon sonra 6.60 pro B-10 ile kirdim .

Artik butun pspler kirilabiliyor bildigim kadariyla

1000 2000 3000 . Go ve vita icin bir sey diyemem ama onlarda kirildi diye biliyorum

• vita kırıldı mı ?
  • quote:

Ã?stelik PSP E1004'ü kıranı da duymadım içi 1000 serisinden farklı olabilir

Bütün psp modelleri kırılabiliyor. Tek fark bazı modellerde kırma işleminin kalıcı, bazı modellerde ise cihazı kapatıp açtığınızda kırma işleminin tekrar gerekmesi ama kırma işlemi çok çok basit. Şahsen Bütün psp modellerini kullandım psp modellerindeki En büyük ve en önemli fark ekran. benim şuanda elimde ilk çıkan fat 1004 ve 3004 var ikisi arasında ekran farkı inanılmaz 3004 çokdaha canlı net ve parlak ekrana sahip. 3004 diğer psp modellerine göre tasarım ve ekran olarak daha iyi ikinci el olarak bulunur.
    bu sitede hepsi mevcut

http://www.mcpsp.com/psp-go-psp-300x-v3-hack/57805-6-60-6-39-6-35-6-20-pro-c3-fix-cikti-butun-psp-modelleri-icin-fast-recovery-ve-permanent-patch.html

• yalauzmusun kullanıcısına yanıt
    PSP 3000 serisinin ekranının daha canlı ve parlak olduğu doğrudur fakat donanımdan kaynaklı yatay çizgiler var ne yazık ki,belki arkadaşın canını sıkabilir bu da unutulmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 28 Mayıs 2015; 17:00:52 >
  • Bana sorsan yıl olmuş 2015 pspiye 300 lira verilmez. tablet veya ps3 almak daha mantıklı çünki pspye oyun çıkmıyor 2006 yılında çıkmış 2012 yılında üretimi tamamen durdulmuş. Psp artık Retroya karıştı. Vita tablet ve telefon karşısında tutunamadı sony yatırımı kesti. Şuanda alınacak en güzel konsol ps3 bence
  • yalauzmusun kullanıcısına yanıt
    Haklısın tabi ama içimde hep bir PSP alma isteğim vardı,eski oyunları da sevdiğimden dolayı cihazı temiz bulmuşken kaçırmadan aldım.İyi ki de almışım diyorum.Tabletim de var ama fiziksel tuş zevkini alamıyorum,Vita bünyesinde ikisini çok güzel bütünleştirmiş bir cihaz fakat destek verilmediğinden dolayı o konsola hiç sıcak bakmıyorum,ölü bir yatırım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 28 Mayıs 2015; 17:32:55 >
  • quote:

fakat donanımdan kaynaklı yatay çizgiler var ne yazık ki

Sendeki psp 2000 de film şeridi veya ekranda sorun var. Ayrıca bendeki 3004 sondaki rakam 4 ve bu numara cihazın alan, ülke kodudur. cihazın avrupa, USA yada japon olup olmadığını belirtiyor. oyunlarda da aynı ayrım var. Yatay çizgilerin sebebi oyun ve cihazın farklı alan ülke kodlarına sahip olması. Pal cihaza ntsc oyun takınca o yatay çizgiler çıkıyor .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.