Şimdi Ara

Ps4 mü ps4 pro mu almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde philips 58puk6809 tv var 4k 30p hdmi 1.4 giriş var tv de bu tv ye göre ps4 peo almam saçmamı olur 2000 tl ye gow oyunlu ps4 alıp geçmelimiyim yoksa ps4 proların tekrar stoklara girmesini mi beklemeliyim yeni çıkacak oyunlarda ps4 yavaş yavaş çöpleşmeye başlıcak mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4k tv varsa pro alman mantıklı olabilir tabi bütçen de önemli uygun fiyata pro bulursan alabilirsin. diğer türlü fps takıntın yoksa normal ps4 de alabilirsin şunun şurasında 2-3 seneye ps5 çıkacak deniyor zaten.
  • Tv 4k yazıyor ama 4k yayınlar izlenmiyor acaba pro yu desteklicekmi onu araştırdım ama hiç bir yerde bu tv yi kullananan yok sanırsam bulamadım fps takımtısı derkende exc oyunlarda 30 yetiyor

• Misal gow sabit 30 fpste çalışıyor mu RDR 2 spiderman savit 30 fps te çalıştırabilecek mi

• ben gow'da rahatsız edici bir durum görmedim, öncesinde fps düşmeleri oluyor diye okumuştum ama oynarken bunu hissetmedim. varsa da çok nadir oluyordur. çıkacak oyunları bilemem tabiki ama ps4 özel oyunlarında fps sıkıntısı pek olmaz.
  • Anladım hocam

• Yardımcı olacak yokmu arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PS4 fiyatları en ucuz kara cuma(kasım)'da olur ozaman kadar bekleyemem dersen al düz PS4'ü.
  • Stoklara temmuzun ortası gibi gelir deniliyor gelince fiyat aynı mı olur acaba yoksa 2900 civarlarından mı çıkar

• Bende ps4 slim almayi düsünüyom sıkıntı olurmu acaba? Televizyonum 4k değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyonlasen -- 26 Haziran 2018; 12:20:24 >
  • 1080p tv kullanıyorum daha yüksek frame rate için elimdeki ps4 ü satıp pro aldım. Pro almak yararınıza olacaktır.

• pyrotoxin kullanıcısına yanıt
    Usta benim televizyon minik 82 ekran
    www.hepsiburada.com
    Sony Ps4 Slim 500Gb Oyun Konsolu + 2. Kol + Pes 2018-Türkçe Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-slim-500gb-oyun-konsolu-2-kol-pes-2018-turkce-menu-p-HBV000007RY8J
    bu seti düsünüyorum. Pro ve düz ps çok aşiyor bütçemii

• Tv nizin 4k olup olmaması çok önemli değil ilk defa ps4 alacaksanız ve 300 500 daha fazla veririm bütçem elverişli derseniz tabi ki pro tavsiye ederim. Kendim media markt dan geçen ay indirimde 2350tl ye ps4 pro gow edition aldım ve çok memnunum. Elimde xbox one x de var ve exc oyunlar için pro aldım. Fps artışı ve grafik kalitesi olarak one x ve pro kesinlikle öneririm. Düz ve pro arasındaki farkı ikisini de kıllanırsanız kesinlikle anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: theShadowrun

Tv nizin 4k olup olmaması çok önemli değil ilk defa ps4 alacaksanız ve 300 500 daha fazla veririm bütçem elverişli derseniz tabi ki pro tavsiye ederim. Kendim media markt dan geçen ay indirimde 2350tl ye ps4 pro gow edition aldım ve çok memnunum. Elimde xbox one x de var ve exc oyunlar için pro aldım. Fps artışı ve grafik kalitesi olarak one x ve pro kesinlikle öneririm. Düz ve pro arasındaki farkı ikisini de kıllanırsanız kesinlikle anlarsınız.
    Fps olarak çok fark oluyor mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: alp1912

Bu mesaj silindi.
    Aynen hocam 1.4hdmi tv ozaman mantıksız pro almak

• alp1912 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunu düşünüyorum. Pes fifa için fps felan cok nadir oynarim. Koltuga yayilip pes fifa icin bu ürün nasil
    www.hepsiburada.com
    Sony Ps4 Slim 500Gb Oyun Konsolu + 2. Kol + Pes 2018-Türkçe Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-slim-500gb-oyun-konsolu-2-kol-pes-2018-turkce-menu-p-HBV000007RY8J

• quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Hocam ben bunu düşünüyorum. Pes fifa için fps felan cok nadir oynarim. Koltuga yayilip pes fifa icin bu ürün nasilhttps://www.hepsiburada.com/sony-ps4-slim-500gb-oyun-konsolu-2-kol-pes-2018-turkce-menu-p-HBV000007RY8J
    Bence fiyatı iyidir

• calypso33 kullanıcısına yanıt
    PS4 pro sadece 4k için değildir 1080 p yüksek FPS içinde tercih edilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps olayı tam olarak şöyle. ps4'te oyunların çoğu sabit 30 fps ile çalışır oyunun optimizasyonu kötüyse arada 3-4 fps'lik düşüşler olabilir. pro modelde ise 4k ve performans olarak iki mod oluyor. 4k modunda normal ps4'e yakın bir performans veriyor. performans modunda ise oyuna göre ya sabit 30 verir ya da 40-60 arası değişken bir fps alırsınız. örneğin gow öyle. sabit 60 fps oyunlar da var tek tük iki modelde de. tv 4k değilse ucuza bulmadıktan sonra pro önermem dediğim gibi neslin sonu yaklaşıyor zaten ve aslında iki cihaz arasında 100 dolar fark varken ülkemizde yaklaşık 1000 tl fark var.
  • 4K tv varsa düşünmeden pro al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.