Şimdi Ara

Pspde internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pspden nasıl internete girebiliriz ? Detaylı olarak anlatabilir misiniz ?

• PSP ile internete girebilmek için herhangi bir kablosuz modemin alanı içinde olmanız gerekir. PSP nin sol tarafındaki wireless anahtarını yukarı doğru kaydırarak wireless aktif edilir.

Setting menüsünden Network Settings e girilir.
    Infrastructure Mode seçilir.
    New Connection seçilir.
    Scan seçeneği üzerinde iken X tuşuna basılır.
    Tarama işlemi sonucunda sinyal kalitesi ile birlikte bağlantı sağlanabilecek erişim noktaları listelenir. Bağlanmak istediğiniz erişim noktasının üzerine gelip X tuşuna basılır.
    Sırası ile SSID - Security Settings ve varsa WPA key girilir. Adress settings Easy yapılır.
    En son bağlantı adını sorar. Sağ oka bastığımızda yaptığımız ayarlar listelenir. Tekrar sağ oka ve X tuşuna basarak bu ayarları kaydederiz.
    Daha sonra istenirse bağlantı testi için Test Connection a girebilirsiniz.
    Internet Browser a girdiğinizde az önce ayarlamış olduğunuz bağlantı otomatik olarak kurulur.

• Yanlış bişey yaparsam pspye bişey olur mu ?
  • Teşekkürler öğrendim girmeyi Allah razı olsun
  • Yanlış bir şeyden kastın nedir..?
    Ayrıca sanırım psp3000 var sende. Wifi tuşu psp'nin üstünde yer alır seninkinde..

Son olarak rds çok iyi bir anlatım olmuş.. teşekkürler
  • Evet 3000 var Halletim çok iyi oldu benim için.....
  • Yanlış birşey yaptığında sadece bağlantı kuramazsın. Bunun dışında gerek fiziksel gerekse programsal olarak herhangi bir sıkıntı olmaz. Ayrıca yukarıda anlattığım bağlantı adımlarından herhangi birini yanlış yaptığında Network Settings menüsünden ilgili bağlantıyı silebilirsin. İçin rahat olsun yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hallettim herşeyi Ama değişik oluyo Telefondan girince böyle olmuyodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.