Şimdi Ara

pspden internete girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
33.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msnde afkim tek gecerım cok hızlı yazıyorum 10 parmak klavye hızının yarısı kadar rahat yazabılıyorum :) yemek tarıfı gıbı oldu
  • ya arkadaslar ben yeni aldim ve internet ayarlarini yapamadim yardim ci olursaniz sevinirim
  • bnmki 1.50 wersiyon internete girilmio sanırım bu wersiyon ile
  • pspyi araştırırken biyerde usb kablodanda internete grildiğini okumuştum ama neredeydi hatırlayamıorum.
    Böyle bişey varmı ki?
  • en az 1 olması lazım verıs.
  • ya ben buluorum laptoptan bağlanan arkadaşada sordum şifresi yok dedi %30 üzerinde bağlantı oluyor ama site adresi yazıp girince şu hatayı veryor

Aconnection error has occurred.
    Aconnection to the access point could
    not be established.
    Check the security settings for the
    network and try again.

Connection Name ziraat
    SSID ziraat

versiyonum 3.71 m33
  • Benzer bir sorunda bende var..

Arkadaşlar internete girmek için wireless scan yaptığımda "An internal error has occured 00000001" hatası veriyor.. nedir bu hata.. nasıl çözülür.. lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_erdogan

güzel aletmiş bu yaw

günaydın....
  • Arkadaşlar konusu açılmışken bende sorayım size, slim psp'de utube dışında video sitelerine girebilior muyuz? izlesene, googlevideo fln?? yoksa sadece youtube mu???
  • oyun oynarken nasıl hız
  • lag falan oluyormu oyunlarda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

oyun oynarken nasıl hız

Süper hızlı.. Valla çakma kart var ama donma filan yok Allaha şükür..

İnternete bağlanamıyorum tek sorunum o.. internal error occured hatası vgeriyor.. yoksa makine süper ötesi.. Birde internete girerse süper olacak kanımca..
  • "Benzer bir sorunda bende var..

Arkadaşlar internete girmek için wireless scan yaptığımda "An internal error has occured 00000001" hatası veriyor.. nedir bu hata.. nasıl çözülür.. lütfen yardım 11 Ocak 2008; 19:45:18

ya ben buluorum laptoptan bağlanan arkadaşada sordum şifresi yok dedi %30 üzerinde bağlantı oluyor ama site adresi yazıp girince şu hatayı veryor

not be established.
    network and try again.

Connection Name ziraat
    SSID ziraat

versiyonum 3.71 m33
    26 Aralık 2007; 14:22:05 "

bu 2mesaja nitelik kimse cevap vermemiş..
    bende de aynı sorunlar var arkadaşlar..
    ve amacımız sizin bağlanıp bağlanmadığınızı öğrenmek değil yardım almak..
    konuları bilen 1arkadaş cevap yazsın lütfen..

• quote:

Orjinalden alıntı: adriendra

"Benzer bir sorunda bende var..

Arkadaşlar internete girmek için wireless scan yaptığımda "An internal error has occured 00000001" hatası veriyor.. nedir bu hata.. nasıl çözülür.. lütfen yardım 11 Ocak 2008; 19:45:18

ya ben buluorum laptoptan bağlanan arkadaşada sordum şifresi yok dedi %30 üzerinde bağlantı oluyor ama site adresi yazıp girince şu hatayı veryor

not be established.
    network and try again.

Connection Name ziraat
    SSID ziraat

versiyonum 3.71 m33
    26 Aralık 2007; 14:22:05 "

bu 2mesaja nitelik kimse cevap vermemiş..
    bende de aynı sorunlar var arkadaşlar..
    ve amacımız sizin bağlanıp bağlanmadığınızı öğrenmek değil yardım almak..
    konuları bilen 1arkadaş cevap yazsın lütfen..

aynı hata bendede var.

lütfen yardım arkadaşlar.

• "An internal error has occured 00000001" bu aslında bir hata uyarısı değil, etrafta wireless internet bağlantısı olmadığında veya psp nin konumundan ötürü o bağlantıyı göremediğinde çıkar bu ifade...

" Aconnection error has occurred.
    not be established.
    network and try again. " uyarısı da bağlantı şifresiz olmasına rağmen sinyal gücü zayıfsa (sanırım %50'nin altındaysa) çıkar...

bilgilerimde bir eksiklik veya yanlışlık olduğunu düşünen arkadaşlar da birşeyler yazsın lütfen... öğrenelim; bilelim.
  • Arkadaşlar forumda arattım bulamadım yeni bir başlık açmadan önce burdan sorayım dedim. Youtubetan video izlemek istediğimde flash player yüklü değil fln dedi. Youtubetan video izleyebilmek için ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar ben yeni bir psp fat 4.01 M33-2 VERİSYON YÜKLÜ İNTERNET İÇİN AYARLARA GİRİYORUM SCAN YAPIYORUM %100 BAĞLANTIYIDA GÖRÜYOR SAVE YAPIYOR TEST YAPARKEN HERŞEY TAMAM AMA IP ADRESİ İÇİN TARAMAYA BAŞLAYINCA HATA VERİYOR HATADA
    ŞU YAZMAKTA
    'A connection error has occurred.The attempt to obtain the IP address timed out."
    BU NEDİR BU KONUDA YARDIMCI OOLABİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR'ACİLLL
  • bence hiç girmeyin çok ağır.hızlı olmasını beklemiyodum.ama yinede ağır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

psp ile internete girmek için wireless bi modem gerekli yada kablosuz internet sağlayıcısının bulunduğu bi ortamda olmanız gerek örnek;mc donald's airport.
    internete girmek için ilk önce psp de ki bazı ayarları yapmak gerekli.bunun için Settings/Network Settings
    daha snr Infrastructure mode seçilir.new connection(kendi isim vb. girmek için) veya connection 1 seçilir.karşınıza çıkan ekranda SCAN seçilir.tabiki sol tarafta wireless butonu açık olcak.tarama bittikten snr bağlantılar ekranda belircek seçerek ayarları kayd edin.
    Ana menüden Network/Internet browser a girerek internete bağlanabilirsiniz artık..

Tarattırıorum snr kendi kablosuz modemimi görüyorum ancak girmio daha doğrusu tıklanmıo şifre sorulcak yere gelmiyor..
    Tarama sonucunda
    kablosuz modemimin ismi ve not supported yazıyor!!

nedir bu yardımcı olursanız sevinirim!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.