Şimdi Ara

PSPGo! Alanlara 10 Oyun Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Nisan'dan sonra PSPGo almış veya bundan sonra alacak olanlar, avuç içi cihazlarını kaydettirerek, Sony'nin belirlediği 10 tane tam sürüm oyunu bedava olacak şekilde PSPGo'larına indirmeye hak kazanacaklar.

Henüz bu kampanyanın ne zaman başlayacağı belirtilmese de, kampanyanın tatmin edici olmasından dolayı sıkı bir PSPGo satışı yakalanacağı tahmin ediliyor. Sony'nin açıkladığı listede ise şu oyunlar bulunuyor:

- LittleBigPlanet
    - Grand Theft Auto: Chinatown Wars
    - Assassin’s Creed: Bloodlines
    - FIFA World Cup 2010 South Africa
    - Motorstorm: Arctic Edge
    - Wipeout Pure
    - Pursuit Force: Extreme Justice
    - Gran Turismo
    - Need for Speed: Shift
    - Bilinmeyen bir oyun

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PSPGo_Alanlara_Sunulacak_Bedava_Oyunlarin_Listesi-6751.htm

Not: Şahsi fikrim zarar etmemek için böyle bir yönteme başvuruyolar. Ama kullanıcılar bu taktiği yerse sony gene kazanmaya devam edecek...

• makınasını hıc kaydettırmeyen yanı arkasındakı serial numara vs vs vs sony e koklatmayan kişi de kazanabılcekmı acaba ? misal benımkını alalı 6.ayı olmak uzere
  • psp go almayı düşünüyorum ilerde belki bu almam için daha erkene alabilirim.:D
  • psp go kirilmadikca asla almam mumkun degil ustelik psp go oynamak acisindan 2000 veya 3000 kadar kullanisli hic degil sadece cebe daha rahat giriyor ve tasinmasi daha kullanisli o kadar
  • psp go da oyunlar ortak alım sonrası baya mantıklı gelıyor.. bende onceden psp fat vardı ozamanın en yuksek kapasıtelı memory stıck alıp tum oyunları yuklemıstım neredeyse, sonuc olarak o kadar oyun arasından sadece 2 sını bıtırebılmıstım dıgerlerıne de sırf maymun iştahlılıgımdan bıtırmeye zaman ayırmamıstım... ınsan psıkolojısındenmıdır bılmıyorum ama psp go ya oyun alınca para verdıgım ıcın bıtırıyorum oyunları... evet size ekonomık degıl bana da degıl ama 3 kısı toplanıp 1 oyunu almak guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy34 -- 28 Mayıs 2010; 23:10:34 >
  • n1001 için geçerli değil avrupa pspleri için geçerli n1003 n1004 n1006 n1008 gibi.
    sanırım yeni bir PSN accout açıyorsunuz psp üzerinden ve yine psp üzerinden PSN store a giriyosunuz
    pspnizi seri nosu ile kaydettiriyosunuz sonra size mail geliyo o maildeki kodu yeni açtığınız psn'e tanımlıyosunuz ve o hesaba oyunlar tanımlanıyo ve indirebiliyosunuz..

yarım yamalak ingilizcemle bu şekilde anlayabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asymmetric -- 1 Haziran 2010; 23:24:19 >
  • deneyen bir arkadaş varmı nasıl kaydetiriyoruz ,seial kodu nasıl giryoruz.ve n1001 ile diğer bölge psp arasında ne fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NİYE İKİ SAAT ORJİNAL PSP OYUNUYLA URASION GİT 8 GB HAFIZA KARTI AL(75-80TLARASINDADIR BÜYÜK İHTİMAL) 350-400 TL YE İSTEDİĞİN KADAR OYUN YÜKLET HATTA GİT PSP MENÜSNÜ TÜRKÇE YAPTIR
  • 30TL YE PSP KIRDIRMA YAPILIYOR
  • şakamısın sen psp go bahsesdiyoruz bilip bilmeden mesaj atma.
  • arkadaşlar kimse bu 10 oyun ile ilgii deneyen vy bilgi sahibi olan varmı,
  • Arkadaşlar henüz başlamadı etkinlik. Beklemede kalın yakın zamanda bilgi verilir sony'nin sitesinden takip edin.
  • peki diyorlarki n1001 serisi ve nisandan önceki almış psp go sahipleri bu kampanyadan faydalanamayacak diyorlar doğrumu
  • doğru sadece avrupadan alınmış psp go lar faydalanabilir. n1001 amerika için üretilmiş psplerin kodudur.
  • Oyunların hepsi de baba oyunlar, düşünün PSPgo'nun satışları ne kadar kötü ki Sony böyle kampanyalara gidiyor.
  • Konu hakkında yeni birşey öğrendim bu olay şuan için sadece ingilterede geçerliymiş. Yani Türkiye'deki kullanıcılar bu olaydan faydalanamıyor. Ama bu taktik ingilterede tutarsa (ki tutmuş gibi görünüyor) diğer ülkelere de açılabilirler diye düşünüyorum.
  • yaw hiç ümit verici haberler yokmu beyler,n1001 psp go sahipler yararlanamazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

yaw hiç ümit verici haberler yokmu beyler,n1001 psp go sahipler yararlanamazmı

malesef, şuan için ümit yok...
  • Oyunlar baya güzel alanları 3-4 ay idare eder en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.