Bildirim
Pspye Linux Kurulumu ve klavye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence PSPye Vista kur. Klavyesini al. Mouse'i unutmuşun onuda al.
-
Resmi olarak değil ama fat psp lere kızılötesi klavyeler bağlanabiliyor.Bunun dışında bir klavye desteği yok diye biliyorum. -
Psp İşletim sistemi değiştirilebilen bi konsol değildir -
html aracılıgı ile web borewserden vista kurulabiliyo pspye tabi sadece görünüm olarak vista fakat winsows messenger poverpoint excell gibi eklentileri kullanmam mümkün oluyor bunun sayesinde klavye konusunda çok yorum ve fake resim var ama gerçek bağlayıpta kullanan görmedim aslında portatif usb girişinden bi mini klavye cıkartsalar kullanımı çok olumlu yönde etkiler -
psp için linux u bilmiyorum ama ben bizzat windows 95 kurdum ve çalıştırdım. hız olarak çok iyi değil ancak psp nin 95 i çalıştırdığını görmek insana mutluluk veriyor klavye konusunda da psp için ekran klavyesi dışında bir klavye yok. -
-
Acaba nasıl kurdun? -
quote:
Orjinalden alıntı: Sempaticks
Bence PSPye Vista kur. Klavyesini al. Mouse'i unutmuşun onuda al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X