Ben PST6.0'yı PC'me kurdum ve C336 olan telefonumun mesajlarının yedeğini aldım. Ama Sim kartımdaki Tel. No.larını ve M-Backup dosyası olarak melodi ve resimlerimin yedeğini bütün uğraşlarıma rağmen alamadım. Sim karttaki Tel.No bilgilerinin nasıl yedekleneceğini bulamadım. Ayrıca M-Backup dosya yaratımı sırasında telefonla bağlantı kuruluyor ama ne zaman "reading graphics" dese orada program donuyor ve telefon bekleme konumundayken kapanıyor. Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
evet aynı olay bendede vardı. bende simdekileri kopyalamıyordum. zannederim sadece telefondakileri kopyalıyor. Bende simdekileri tele kopyaladım sonra program yardımıyla bilgisayara attım. Telefonun rehberinde tümünü kopyala diye bişey olması lazım onunla tele kopyalayabilirsin noları yalnız bu olayın nasıl yapılacağının algılaması biraz zor en azından ben zor anladım.. ondan sonrası basit. programla yapıyosun zaten telefon okuma yaparken zaten kapanıyor. bu normal ama sonra işlem yarımmı kalıyor. bende bi soru sorayım mesajlarının yedeğini alınca bilgisayardan okuyabiliyormusun.
Mesajların yedğini alınca okuyamıyorsun ama tekrar tel.e yükleme yapabiliyorsun. MBE programı ile resim ve melodileri değiştirip tel.e yükleyebiliyorsun, sanırım MBE'ye benzer ama mesajları okuyabileceğin bir program vardır ama ben öyle bir program adı bilmiyorum. Sende de işlem yarım kalıyormu yoksa sağlıklı bir şekilde yedekleme yapabiliyormusun. Bu arada yedekleme yapılınca telefondaki sonradan yüklenmiş olan melodi ve resimlerin silineceğine dair yedekleme öncesi bir mesaj var, gerçekten siliniyormu? Birde bu M-Services Backup dosyasının yaratılması ne kadar sürüyor?
arkadaşlar bu pst 6.0 tel de bir sürü aygıt buldu bunlar nasıl yüklenecek açıkçası tel e zarar vermemek için prg hemen kaldırdım 4-5 tane aygıt buldu telde zaten driver larını nerden bulucam bunun türkçe yaması filan yokmu teşekkürler birde sadece tel den detaylı bilgi alabileceğim bir prg varmı bildiğiniz
Aygıt buldudan kastın ne biraz açabilirmisin? Ayrıca driver'a gerek yok ve bildiğim kadarıyla türkçe bir yamasıda yok. en detaylı bilgiyi pst ile alabilirsin ama ben birtürlü M-Services Backup dosyası oluşturamadığım için melodi ve grafik bilgilerime sahip olamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme