Şimdi Ara

PSU'dan tıkırtı sesi Gelmekte(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2 gündür PSU dan sanki içerisindeki fan bir şeye çarpıpta ses çıkarıyor gibi ses geliyor. Çok fazla rahatsız edici bi ses değil ama işin ucunda bilgisayarın ana kaynağı olduğu için korkutuyor. Bir de insan gıcık oldu mu sürekli oraya odaklanıyor. Deli oluyorum hem sese hemde bu kadar kısa bi zamanda bu sorunun ortaya çıkmasına. PSU yu alalı 3 ay kadar felan oldu. Thermaltake 750W lık olan seri. Acaba bi bilginiz var mı bu konuda ne yapabilirim? PSUnun içini açıp mı bakayım( Garantiye göndersem nerden baksak 1 ayı geçer gelmesi o süre zarfında bilgisayarsız bir hayat düşünülemez oluyor:S)

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürlerimle..

• fana kablo yada bişey sürtüyordur benim meshcool kasamdada oldu fanın kablosu 25 cmlik fana sürtünce bilgisaayar sanki motorsiklet gibi ses çıkarıyordu bilgisayarı kapatıp elektrik kutusunun için açıp o kabloyu çekmen gerkiyor ha açmamak zorundaysan bir tane ataşı çubuk haline getirip kabloyu bulup içieri doğru ittir

ha tozdanda kaynaklanıyo olabilir yine çubukla temizleyebilrsin açıp silebilrsin

bunların hiçbiri değilse fanı değiştirebilrsin

umarım sorununa yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata326

fana kablo yada bişey sürtüyordur benim meshcool kasamdada oldu fanın kablosu 25 cmlik fana sürtünce bilgisaayar sanki motorsiklet gibi ses çıkarıyordu bilgisayarı kapatıp elektrik kutusunun için açıp o kabloyu çekmen gerkiyor ha açmamak zorundaysan bir tane ataşı çubuk haline getirip kabloyu bulup içieri doğru ittir

ha tozdanda kaynaklanıyo olabilir yine çubukla temizleyebilrsin açıp silebilrsin

İlginiz için teşekkür ederim hocam... Şu an işyerindeyim eve gidince bi uğraşacağım dediğiniz üzere.. Umarım halledebilirm, aslında çok abartılı bi ses diil ama alışık olmayınca sinir ediyor insanı:S

• quote:

Orjinalden alıntı: mesAt

quote:

Orjinalden alıntı: ata326

fana kablo yada bişey sürtüyordur benim meshcool kasamdada oldu fanın kablosu 25 cmlik fana sürtünce bilgisaayar sanki motorsiklet gibi ses çıkarıyordu bilgisayarı kapatıp elektrik kutusunun için açıp o kabloyu çekmen gerkiyor ha açmamak zorundaysan bir tane ataşı çubuk haline getirip kabloyu bulup içieri doğru ittir

İlginiz için teşekkür ederim hocam... Şu an işyerindeyim eve gidince bi uğraşacağım dediğiniz üzere.. Umarım halledebilirm, aslında çok abartılı bi ses diil ama alışık olmayınca sinir ediyor insanı:S

ben de öyle seslere takarım bazen arabanın motorunun sesi ,fanın sesi, harddiskin sesi :D
    olumlu sonuç aldıysanız buraya yazın olmuyorsa araştırayım ben .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu'dan gelen çınlama sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.