Şimdi Ara

Psu fanı oyunda kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce xigmatek nrp-mc651 650w psu aldım vatandan, sınavlar falan varken oyun kurup oynamamıştım.2 gün önce Recoking oyununu kurdum,dün gece oynarken yarım saat içinde kasadan inanılmaz ses çıkmaya başladı,sonra baktım psu fanı durdu.Daha sonra tam devir döndü sanırım inanılmaz ses çıktı çünkü, normalde psudan ses gelmiyor.Kısacası bunun nedeni ne olabilir?Yani,psu çalışıyor,oyun içindeyken fan duruyor bi süre sonra çok hızlı dönüp tekrar kapanıyor.Hem kasa ısınıyor hem de tuhaf bir durum.Yardım eden olursa iyi olur.

http://www.segment.com.tr/Urunler/xigmatek-nrp-mc651-650w-150l-160w-86h-power-supply---nrp-mc651-4370.html

• Yanılmıyorsam bu psu içinde kendi fanını kontrol eden bir sistem var. Bir anlamda gömülü fan kontrolcü gibi bi nane (Tabi biz kontrol edemiyoruz o ayrı). 1000liği var bende. Fazla ısındığı anda makinayı kapatınca zönk diye durmuyor, kendi pcb sini soğutana kadar çalışmaya devam ediyor.
  • Anladım,sıkıntı yok o zaman sanırım,teşekkürler cevap için.
  • hiç ras gelmedim bu duruma böylr bi özellik varmı bilmiyorum
  • Yav bi dakka...
    Faturaları düzenleryen baktım az önce xilence imiş bendeki.

Hiç de dikkat etmedim iyi mi. Ama bendekinde öyle bir özellik var. Kafasına göre çalışıyor, kafasına göre duruyor. PC'yi kapattıktan sonra da pcb sini soğutana kadar çalışmaya devam ediyor. Kutusunda da yazıyordu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.