Şimdi Ara

psu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda 1 aydan beridir bir sorun oluştu.Bilgisayar çalışması normal.Fakat kapattığımız zaman açmaya kalkıştığımızda bir türlü açılmıyor.Ekran da kırmızı ışık yanıyor.Yeşile dönüşmüyor fakat kasa çalışıyor.Reset tuşuna sürekli 3 4 kez basınca çalışmaya başlıyor.Sadece kapatınca bu sorun oluşuyor.2 gün önce format attım.Biraz düzeldi.Bu sefer 1 veya 2 kez resete basınca açılmaya başlıyor.Daha önce mesaj attığımda bunun psu dan kaynaklı olacaağını söylediler.Bunu nasıl düzeltebiliriz.Eğer Psu dan ise bunun maliyeti ne olabilir.Veya ne yapmam lazım.Lütfen bilgi verirmisiniz.

• psu dan olacağını sanmıyorum açılmadığı anda düdüklü bi uyarı veriyormu eğer veriyorsa ramleri
    vermiyorsa e kartını kontrol edin sökün bi temizleyin ram ve e kartını slot un arasına toz girmiş olailir
  • o uyarıyı bazen veriyor bazende sessiz bir sürekli çalışması var.Sanki bilgisayar çalışıyormuş gibi.Eğer psu'dan olsaydı sorun nasıl olurdu.Daha önceki mesajlarımda hep psudan bahsettiler.Kafam karıştı.Şu anda servise verecek durumda da değilim.Eşim dış kapağını söktü ve tozlarını aldık.Ama dediğiniz gibi ram ve ekartından bahsettiniz pek bilgili olmadığımız için o işlemler nasıl, yerleri neresi bilemiyorum.Çünkü bil.düzetlmem gerekiyor evde dizgi yapıyorum.Neler yapabilirim.Yardımlarınız için teşekkürler.
  • inanın bunu anlatmak çok zor
    ve bilmeyen kişi için yaomasıda bi o kadar zor
    ilk resimde e kartı var onu kasaya tutturmak için bi vida vardır onu dikkatlice söküp kartı çıkarmanız ve takılan slotu temizlemek lazım
    ikinci işarette ram dir kabloların altında kalmış ama üzerini işaretledim ramlerinde yanlarında yukarı ve aşağı hareket eden mandallar vardır onları aşağı doğru bastırınca ram kendisi bırakır
    onuda söküp temizlemek lazım geri takma işine gelince iki parça içinde slot a düzgün yerleştirdikten sonra üzerine hafif bi baskı uygulanır ram kendisi kilitler e kartı ise vidası takıldıktan sonra kilitlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 28 Mart 2010; 15:16:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modüler psu hakkında.
    12 yıl önce açıldı
    psu tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    PSU Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.