2side çok kaliteli ürünler hangisini almak isterseniz alın.
corsair ax serileri şu anda piyasada en iyi verimliliğe sahip psudur.silverstone ürünleri bir zamanlar sessizlik anlamında çok ses getirmişti şimdi nasıl hiçbir fikrim yok ama ben olsam corsair ax alırdım.
ha bide corsairin yeni ax serileri piyasaya gelebilir bunlarda harcadığınız gücü felan bilgisayarda bir yazılımlan görebiliyosunuz . isterseniz onları bekleyin derim.
Aslında mantıklı 500wati ama ben outlet bölümünden teknobiyotikten 62ye falan kapatacaktım ama gel görki şok oldum.kargo 45 tl çıktı:p diğer yorum yazan arkadşlar ayıayrı tşkrler.
quote:
Orijinalden alıntı: Phoen1X
Corsair ax750 çok daha iyi bir tercih olacaktır. piyasadaki en verimli psulardan biri
Hocam okadar çok çeşit varki f/p de çok önemli. Bakalım birkaç model de ben koyucam beraber tartışırız...
Benim amaç ucuzdan bulablirsem iyi.yani f/p olmazsa zaten duruka göre çıkıcam.benim kasanın watt değerlerii hesapladım .işlemci 95watt(amd phnom2 2.3quad core.) Palitgts 175watt. Diğerleriyle toalde 350 watt bana bu watı verebilecek bir yiğit psu aramaktym f/p olarak.fazlasını istemyrum.