Şimdi Ara

Psu Kokusu? Değiştim Ancak Yine Geliyor Gibi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Daha önce Everest 250-300 W'lık bir PSU'ya sahiptim ve Ati HD 5570 ekran kartı alıp taktım. Sonra PSU'dan yoğun bir yanık kokusu geldiğini hissettim. Ekran kartını iptal ettiğim zaman kokunun kaybolduğunu gördüm. Forumlardan araştırıp öğrendiğim kadarıyla sorunun nedeni PSU'nun gücünün yetmemesiydi. Zaten bu ekran kartı 400w'lık PSU öneriyor. Bende Xilence marka 500W'lık yeni bir PSU aldım. Ancak bundada daha öncekinden azda olsa hafif koku gelmekte. Bunun tam olarak nedeni ne olabilir? Acaba bunun nedeni PSU'nun yeni olması mı? Zamanla geçer mi? Kısacası ne yapmalıyım. Açıkcası işin içinden çıkamadım. Sonuçta bu ekran kartı orta sınıf bir ekran kartı. Yardımlarınız için şimdiden teşekküler..!

[NOT: SpeedFan İle Isı Değerlerini Kontrol Ediyorum Hepsi Normal..!]

• Yeni olmasından kaynaklanma ihtimali çok yüksek, tabi başka donanımlardan şüphelenmiyorsanız.
  • sanirim cok hassas bir burnunuz var. (: yazdiklarinizdan sonra baska bir sebep goremiyorum. merak etmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Yeni olmasından kaynaklanma ihtimali çok yüksek, tabi başka donanımlardan şüphelenmiyorsanız.

Hayır başka donanımlarla alakalı bulmuyorum.. Yardımlarınız için çok teşekkürler..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.