Şimdi Ara

PSU mu Anakart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar bir sorunum var.Geçen gün kendime palit 8600GT Sonic+ve 1 gb ddr 400 ram aldım makineme taktım makinemi açtığımda herşey sorunsuz gidiyordu ancak bu işlemin 5-6 saat üstünden geçtikten sonra sistemim dondu mavi ekranın gelmesini bekledim ama gelmedi...Bende yeniden başlattım bu defa windows girişinde sorun tekrarlandı tekrar kapattım açtım bu sefer biosta dondu,tekrar başlattım busefer görüntü gelmedi psu yu şalterden kapatıp bi süre sonra açtıktan sonra tekrar görüntü geliyor ancak bi süre sonra donuyordu buzzer olmadığı için anlayamıyorum sorunu bende bilgisayarcıya verdim bugün telefon aldım tüm olasılıkları denediklerini bitek psu veya anakarttan şüphelendiklerini söyledi birde buraya danışayım dedim şimdiden ilginize teşekkürler.Artı olarak birşey sormak istiyorum eğer anakartın bi elemanı yanarsa bilgisayar açılırmı yoksa tamamen açılmaz mı?

• eğer anakartın yanarsa kullanamazsın. yanan anakartsa eğer. slotlarından biri bozulur yada arızalanırsa o slotu kullanamazsın sadece.

artı ram ve ekran kartı almışsın ve değişmişsin . sorun neden anakartta olsun ki __? bana mantıksız geldi. hiçbirşey yokken donanım değişikliği yapıyorsun ve sorun çıkıyor. bu demek ki yeni aldığın donanımların anakarta uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

eğer anakartın yanarsa kullanamazsın. yanan anakartsa eğer. slotlarından biri bozulur yada arızalanırsa o slotu kullanamazsın sadece.

artı ram ve ekran kartı almışsın ve değişmişsin . sorun neden anakartta olsun ki __? bana mantıksız geldi. hiçbirşey yokken donanım değişikliği yapıyorsun ve sorun çıkıyor. bu demek ki yeni aldığın donanımların anakarta uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

Bütün olasılıkları denedim eski kartımı taktım ramleri çıkardım o haldede açılmadı bu arada PSU'mun markası FSP 350 W acaba yetersiz geldide birşeylerimi yaktım psu da :S Ayrıca verdiğim bilgisayarcıda işlemci hariç tüm donanımlarımı denemişler sorunsuzmuş :S İlginize teşekkürler
  • belkide donanım değişikliğinde bir şekilde bir yerlerine zarar vermiş te olabilirsin. birşey sorucam : bu parçaları aldın eve geldin , pc yi açtın ve ikisini aynı andamı değiştirdin __?
  • quote:

belkide donanım değişikliğinde bir şekilde bir yerlerine zarar vermiş te olabilirsin. birşey sorucam : bu parçaları aldın eve geldin , pc yi açtın ve ikisini aynı andamı değiştirdin __?

İkisinide aynı zamanda taktım ve dediğim gibi sorunsuz olarak 5-6 saat boyunca kullandım kafayı sıyırmak üzereyim anakartımda eski 939 pin piyasada anakart yok:)Umarım PSU dandır:)
  • umarım öyledir. keşke önce ram i yada ekran kartını takıp çalıştırmayı deneseydin. ozaman sorun nereden nasıl kaynaklandı daha net düşünebilirdik.

büyük geçmiş olsun diyorum.
  • quote:

umarım öyledir. keşke önce ram i yada ekran kartını takıp çalıştırmayı deneseydin. ozaman sorun nereden nasıl kaynaklandı daha net düşünebilirdik.

büyük geçmiş olsun diyorum.

Bilgisayarcımı aradım ve sadece denemedikleri bi anakart ve psu olduğunu söyledi psuyu sipariş ettiklerini 400 wattlık olduğunu yarın onu deneyeceklerini olmazsa sorunun anakartta olduğunu belirttiler:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.