Şimdi Ara

psu mu desteklemiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar kasa içini yeniledim görüntü gelmedi psu mu yetersiz?

—intel i5 9400f

—MSI Z390-A PRO SOKET 1151 DDR4 4400(OC) VGA DP M.2 USB3.1 ATX

—samsung 970 evo plus 1tb

—Thermaltake Toughram RGB R009D408GX2-4400C19A 16 GB (2x8) DDR4 4400 MHz CL19 Ram

—ekran kartı core readon r5 230 2gb

—psu 300w

• Anakartın 24 pin güç bağlantı kısmının üstünde 4 tane hata ledi (EZdebug LED) var. Onlardan biri/birkaçı yanıyor mu?
    psu mu desteklemiyor?
    Bir de 300w psuda 8 pin EPS bağlantı olmuyor. Böyle mi bağladınız?
    psu mu desteklemiyor?

Edit: resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 22 Mayıs 2022; 13:40:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabınız için teşekkür ederim resimde gösrerdiğiniz gibi yaptığımda hiç bir şekilde çalışmadı (elektrik gelmedi) ezdebug led lerde ilki (cpu ) beyaz ışık yanıyor diğerleri yanmıyor

• bcs_crew B kullanıcısına yanıt

Hdmi kablosunu anakarta degil gpu ya taktiniz degil mi? Peki bu psu 300w lik saglam oldugundan emin miyiz? Kablolari oturacak sekilde düzgün takili mi? Ekran karti montaji düzgün yapili mi? Son olara uzay montaj yani kasadan disarida, masaüzerinde anakartin kutusunun üzerinde, dikkatlice montajini yaparak, ekrankartini calistirirken oynatmadan, bir denene bilir, belki kasada statik birikmistir, bilmiyorum, denemek lazim.

• kunGFu kullanıcısına yanıt

evet ekran kartına taktim. psu önceki çalışan anakartımdan aslında ekran kartı ve power hariç hepsini yeniledim. statik elektriği nasıl boşaltabilirim, bozukluk arıza olabilir mi?

• https://forum.donanimhaber.com/msi-anakart-cpu-hata-ledi-yaniyor-ez-debug-cpu-led-kirmizi-cozuldu--127794825

Pinlerde yamulma falan yoksa psu bir seçenek gibi duruyor. Bir de 4 pin bağlamışsınız, belki anakart 8 pin bağlantı istiyor. Sağlam emanet bir psu ile deneme imkanınız varsa deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.