psu mu desteklemiyor?
-
-
-
cevabınız için teşekkür ederim resimde gösrerdiğiniz gibi yaptığımda hiç bir şekilde çalışmadı (elektrik gelmedi) ezdebug led lerde ilki (cpu ) beyaz ışık yanıyor diğerleri yanmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hdmi kablosunu anakarta degil gpu ya taktiniz degil mi? Peki bu psu 300w lik saglam oldugundan emin miyiz? Kablolari oturacak sekilde düzgün takili mi? Ekran karti montaji düzgün yapili mi? Son olara uzay montaj yani kasadan disarida, masaüzerinde anakartin kutusunun üzerinde, dikkatlice montajini yaparak, ekrankartini calistirirken oynatmadan, bir denene bilir, belki kasada statik birikmistir, bilmiyorum, denemek lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ekran kartına taktim. psu önceki çalışan anakartımdan aslında ekran kartı ve power hariç hepsini yeniledim. statik elektriği nasıl boşaltabilirim, bozukluk arıza olabilir mi?
-
https://forum.donanimhaber.com/msi-anakart-cpu-hata-ledi-yaniyor-ez-debug-cpu-led-kirmizi-cozuldu--127794825
Pinlerde yamulma falan yoksa psu bir seçenek gibi duruyor. Bir de 4 pin bağlamışsınız, belki anakart 8 pin bağlantı istiyor. Sağlam emanet bir psu ile deneme imkanınız varsa deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X