Bildirim
PSU neye göre alınır?ATX 3.0 ve PCIe 5.0 nedir? 'MSI MPG A1000G ile PSU rehberi'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu PSU 850watt olan versiyonunu kullanma şansım oldu, teknolojik özelliklerine birşey diyemem ama malzeme kalitesi Corsair and Cooler Master in epey gerisinde, iade ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra atx 3.1 olmayan psu alınmaz.
-
Atx 3.0'ın ne kusuru varmışta? Laf olsun torba dolsun. Bu saatten sonra şu alınmaz bu alınmaz
Bende psu, orjinal psu üreticisi dışında (seasonic, fsp, superflower, enermax) alınmaz diyorum forum linçliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3.1 yeni nesil güçlü kartlar için şart gir cooler master sayfasına bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4080 superi bile undervolt ile (240-250 watt) 2019 da aldığım seasonic prime snow silent 650w platinum güç kaynağıma dönüştürücüyle takar rahat rahat kullanırım. Şuan kullandığım kart 220 watt çekiyor 5 senelik psu en ufak sorunu yok
Nvidia 40 serisi güç tüketim cimrisi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam sen yeni alırsan 3.0 alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSU tier list yazın, çıkan listede kendinize uygun bir şey seçin. Cybeneticste de daha detayı var ama listeler çok geniş değil. Ama 5sene sonra cybeneticste bakmadan parça alamayacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için, önemli birşey söylüyorsun aslında.https://www.coolermaster.com/en-global/guide-and-resources/what-is-atx-3-1/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X