Şimdi Ara

PSU neye göre alınır?ATX 3.0 ve PCIe 5.0 nedir? 'MSI MPG A1000G ile PSU rehberi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI MPG A1000G hakkında detaylı bilgi için - MSI MPG A1000G

Bu videoda PSU seçerken dikkat edilmesi gereken konulara değiniyoruz. Kaç Watt'lık PSU alınmalı? Markaya mı üreticiye mi dikkat etmek gerekir? ATX 3.0 ve PCIe 5.0 nedir? Tüm detaylara iniyoruz.    

• Bu PSU 850watt olan versiyonunu kullanma şansım oldu, teknolojik özelliklerine birşey diyemem ama malzeme kalitesi Corsair and Cooler Master in epey gerisinde, iade ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra atx 3.1 olmayan psu alınmaz.

• Atx 3.0'ın ne kusuru varmışta? Laf olsun torba dolsun. Bu saatten sonra şu alınmaz bu alınmaz

Bende psu, orjinal psu üreticisi dışında (seasonic, fsp, superflower, enermax) alınmaz diyorum forum linçliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

3.1 yeni nesil güçlü kartlar için şart gir cooler master sayfasına bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4080 superi bile undervolt ile (240-250 watt) 2019 da aldığım seasonic prime snow silent 650w platinum güç kaynağıma dönüştürücüyle takar rahat rahat kullanırım. Şuan kullandığım kart 220 watt çekiyor 5 senelik psu en ufak sorunu yok

Nvidia 40 serisi güç tüketim cimrisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sen yeni alırsan 3.0 alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PSU tier list yazın, çıkan listede kendinize uygun bir şey seçin. Cybeneticste de daha detayı var ama listeler çok geniş değil. Ama 5sene sonra cybeneticste bakmadan parça alamayacağız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler bilgilendirme için, önemli birşey söylüyorsun aslında.https://www.coolermaster.com/en-global/guide-and-resources/what-is-atx-3-1/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.