Şimdi Ara

PSU'nuın ekran kartına etkisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zzFurkan

Kasanın power 12volt kanalından net olarak 432watt güç veriyor. Bana göre yeterlidir.arkadaş ekran kartı 300w güç çekiyor demiş ama o en fazla çekebilceği güç. Uç noktalara kadar oc yaparsanız yani. Sorun diğer donanımlardan kaynaklı olabilir

sadece ekran kartını değiştirerek vatanda teste sokuldu ve sorunların hiç biri çıkmadı bu şekilde bu kanıya vardım ama yinede olabilir aynı sorunlarla karşılaşmadım şimdiye kadar fakat yine öyle bişey olursa diğer bileşenlere bakıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Anakart ve islemciden memnun musun?

ikisinden de memnunum ya ben çok fazla oc sınırlarını zorlayım işte yükleniyim gibi kullanmıyorum beklentiniz ne yönde bilmiyorum ama ortalama bi kullanıcının hatta biraz üst kesiminin bile işini görebilicek niteliklere sahip :)

Bende sizin sisteme yakin olan bir sistem toplamaya basladim.

Anakarti haftaya siparis vermeyi dusunuyorum. Butceme gore ya 970a-ud3p veyahutda 990fxa-ud3 eger para bulursamda 990fxa-ud5 almayi dusunuyorum. Islemciyi kararlastirdim 8320 o kesin . Bugun kingston hyperx 1600mhz 2x4vb cl9 ram siparisi verdim yarin elimde olur. Ekran kartini gtx770 4gb alicam buyuk ihtimal ama eger diger bilesenleri aldigimda para kalmazsa 270x'e dusebilirim. Sonucta oda bugunun oyunlari yuksek fpsde aciyor. Kasa olarak cok bi fiyat vermek istemiyorum o yuzden dark sub-zero alicam. Yaninada aldigim ekran kartina gore ya cx600 yada cx750. Kısacası harika bi sistem olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 2 Nisan 2014; 0:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Ekran kartinda sorun olabilir ama isallah yoktur oyle birsey

Korkulan başa geldi ekran kartında problem olduğu anlaşıldı bugün değişim yaptım gtx 770 aldım :)

çok iyi olmuş hayırlı olsun şer değil hayır bu sevinmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Ekran kartinda sorun olabilir ama isallah yoktur oyle birsey

Korkulan başa geldi ekran kartında problem olduğu anlaşıldı bugün değişim yaptım gtx 770 aldım :)

çok iyi olmuş hayırlı olsun şer değil hayır bu sevinmelisin.

teşekkür ederim :) güzel şu anda bf4 oynuyorum :D
  • quote:

quote:

quote:

Anakart ve islemciden memnun musun?

ikisinden de memnunum ya ben çok fazla oc sınırlarını zorlayım işte yükleniyim gibi kullanmıyorum beklentiniz ne yönde bilmiyorum ama ortalama bi kullanıcının hatta biraz üst kesiminin bile işini görebilicek niteliklere sahip :)

Bende sizin sisteme yakin olan bir sistem toplamaya basladim.

Anakarti haftaya siparis vermeyi dusunuyorum. Butceme gore ya 970a-ud3p veyahutda 990fxa-ud3 eger para bulursamda 990fxa-ud5 almayi dusunuyorum. Islemciyi kararlastirdim 8320 o kesin . Bugun kingston hyperx 1600mhz 2x4vb cl9 ram siparisi verdim yarin elimde olur. Ekran kartini gtx770 4gb alicam buyuk ihtimal ama eger diger bilesenleri aldigimda para kalmazsa 270x'e dusebilirim. Sonucta oda bugunun oyunlari yuksek fpsde aciyor. Kasa olarak cok bi fiyat vermek istemiyorum o yuzden dark sub-zero alicam. Yaninada aldigim ekran kartina gore ya cx600 yada cx750. Kısacası harika bi sistem olucak.

evet gayet güzel duruyo fiyat perf ürünleri bence :) şimdiden hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.